sakin olmaya çalış canım herşeyin hayırlısını dile allahtan hiçbir şekilde kendini kasmada sancın kaçmasın yeldanın dediği gibi allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle...
Teşekürler yeldacğım iyi dileklerin için,sakin kalmaya calışıyorum canım ama biraz zor bir durum.
seni çok iyi anlıyorum canım bende 38+1 im insan biran önce bebeğini alsın istiyor kucağına
hadi bakalım ilk bebişler geliyo....
suni sancıdan korkmayın kızlar epidurelinizde yapılacağı için hiç bişey anlamıcaksınız
ben aldım suni sancı sancılar gelip gidiyodu ben sadece nst kağıdından izliyordum öyle birşey yani
inşallah salı günü benide doğuma alır doktorum valla ben artık iyice ağırlaştım kendimi zor taşıyorum bu arada çatlaklarınız oluştumu benim ne güzel son ayıma kadar hiçbirşeyim yoktu şu son ayda karnım resmen harita gibi oldu hemde badem yağı kullandığım halde
İşallah yeldacığım sende kavuşusun bebeğine tez zamanda,benim sadece sağ kasıgımda bir cizgi şeklinde catlağım var onun dışında bişey yok.Ben kakao yağını duymuştum be içinde kakao yağ olan bir kerem kulandım sanırım işe yaradı.birde bu catlak olayı birazda kalıtsal bir olay.
Ay Leylacığım gercekten doğrumu söylüyorsun salı günü hasteneye yatacgım ve doğumun geciktiği için Burak beyde suni sancıyla başlatacak doğum ama ben çok korkuyorum.Epidural de olacağım ama ne bileyim yaşananları okuyunca cok kortum ama bebeğimede biran önce kavuşmak istiyorum.Sen neler yaşadın,suni sancı verilince nasıl hisetin kendini,cok ağrın oldum cok merak ediyorum nolur anlatsan.Tabi herkezde farkılı şeyler yaşamış.İşallah bende cok cabuk bir şekilde atlatırım.
Güzel kızın nasıl iyimi kaç aylık oldu,artık bundan sonra sana annelikle ilgilise sorularım olacak benden daha tecrübeli bir anne olarak.
canım çok özür yaa sanırım cevaplarımın artık sana bi faydası olmıcak ben daha yeni okuyabildim sorularını.umarım şuan dünyanın en mutlu insanı sen olmuşsundur o tatlı meleği kucaklamışsındır allah yardımcın olsun...[/QUOTE
1 gün daha bekleyelim dedi doktorumuz o yüzden bekliyoruz Leylacığım ,henüz daha evdeyim bekliyorum.Herşeyin hayırlısı ama bbeğimi kucagıma almak için artık iyice sabırsızlanmaya aşladım ama.:dance:
canım çok özür yaa sanırım cevaplarımın artık sana bi faydası olmıcak ben daha yeni okuyabildim sorularını.umarım şuan dünyanın en mutlu insanı sen olmuşsundur o tatlı meleği kucaklamışsındır allah yardımcın olsun...[/QUOTE
1 gün daha bekleyelim dedi doktorumuz o yüzden bekliyoruz Leylacığım ,henüz daha evdeyim bekliyorum.Herşeyin hayırlısı ama bbeğimi kucagıma almak için artık iyice sabırsızlanmaya aşladım ama.:dance:
Daha doğurmadınız mı siz? Ben sizi doğurmuştur diye düşünmüştüm. Yarın alırsınız artık bebeğinizi kucağınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?