Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Teşekürler Nazireciğm sakin kalmaya calışıyorum ama heyecan yaptım galiba,sanırım oğluşumu görmek için sabırsızlanmaya başladım o yüzden heyecan yaptım,İşallah sende iyi haberler alırsın canım duaların seninle,seninde az kalmış doğuma ve ben eminmki sende oğlunu sağsalim alacaksın kucagına yüce rabimin izniyle işallah.

seni çok iyi anlıyorum canım bende 38+1 im insan biran önce bebeğini alsın istiyor kucağına

Seninde az kalmış Yeldacığım işallah benim gibi fazla beklemesin ve 40 hafta dolmadan gelir bebeğin.Bebiş kızmı erkekmi ,benimki erkek ve erkekler biraz gec geliyormuş o yüzden beliyoruz.

benimkide erkek ama ben sezeryan olucam bebek dönmedi doktorumun ameliyat gününü belirlemesini bekliyoruz bende duymuştum erkekler geç gelir diye ama benim arkadaşımın bebeği kızdı normal doğum olmayınca 42. haftasında sezeryanla alındı o yüzden hiç belli olmuyor inşallah en kısa zamanda alırsın sende bebişini kucağına

hadi bakalım ilk bebişler geliyo....
suni sancıdan korkmayın kızlar epidurelinizde yapılacağı için hiç bişey anlamıcaksınız
ben aldım suni sancı sancılar gelip gidiyodu ben sadece nst kağıdından izliyordum öyle birşey yani

Ay Leylacığım gercekten doğrumu söylüyorsun salı günü hasteneye yatacgım ve doğumun geciktiği için Burak beyde suni sancıyla başlatacak doğum ama ben çok korkuyorum.Epidural de olacağım ama ne bileyim yaşananları okuyunca cok kortum ama bebeğimede biran önce kavuşmak istiyorum.Sen neler yaşadın,suni sancı verilince nasıl hisetin kendini,cok ağrın oldum cok merak ediyorum nolur anlatsan.Tabi herkezde farkılı şeyler yaşamış.İşallah bende cok cabuk bir şekilde atlatırım.

Güzel kızın nasıl iyimi kaç aylık oldu,artık bundan sonra sana annelikle ilgilise sorularım olacak benden daha tecrübeli bir anne olarak.

inşallah salı günü benide doğuma alır doktorum valla ben artık iyice ağırlaştım kendimi zor taşıyorum bu arada çatlaklarınız oluştumu benim ne güzel son ayıma kadar hiçbirşeyim yoktu şu son ayda karnım resmen harita gibi oldu hemde badem yağı kullandığım halde

İşallah yeldacığım sende kavuşusun bebeğine tez zamanda,benim sadece sağ kasıgımda bir cizgi şeklinde catlağım var onun dışında bişey yok.Ben kakao yağını duymuştum be içinde kakao yağ olan bir kerem kulandım sanırım işe yaradı.birde bu catlak olayı birazda kalıtsal bir olay.

hanımlar mothercare de %50 + %25 indirim var bılgınız olsun. gercı bıtmek uzere sanırım:) eşim 3lü tulum almış 38tl ye ılgılenenlere duyrulur... buarada bende hıc catlak yok henuz ama kasınmaya basladım sanırım çat dıye catlamak uzereyım neresınde tutupta duzeleyım :)))
ailemde kımsede yok catlak fılan umarım bende catlamammmm...zaten sezeryan olacagım dıkıs ızı fılan olacak bıde catlarsam vay halıme:))

Daha benimde çatlağım yok. Ama ben sizden 1,5-2 ay gerideyim. İlerleyen zamanda ne olur bilemem. Sabah kalkınca ve gece yatarken muhakkak kremimi sürüyorum. 3. tüp kremi yarıladım bile...

ben hıc krem fılan surmuyorum surmedım de. bebe yagı kullanıyorum doktorumun tavsıyesıyle. kremlerde var istersen vereyım ama bebe yagı daha iyi demişti. catlak kremlerı de etkılı ama tavsıyem bebe yagı dedı dıye onu kullanıyorum ılk zamandan beri. cok sukur hıc catlamadım henuz.. kaldı 16 gun umarım catlamamm :))

canım çok özür yaa sanırım cevaplarımın artık sana bi faydası olmıcak ben daha yeni okuyabildim sorularını.umarım şuan dünyanın en mutlu insanı sen olmuşsundur o tatlı meleği kucaklamışsındır allah yardımcın olsun...

halidecim aman stres yapma sakin ol demekki herşey yolunda zamanında sağlıkla almak önemli bebişleri ayrıca unutma nekadar durursa okadar iyi derler 1 gün gündür.ozaman sana suni sancıdan bahsedeyim bildiğin serum veriyolar ben epidurelsiz almaya başaldım sancılar geliyodu karnım biyerde kocaman toplanıyodu ama ben hiçbişey hissetmiyodum çok sonra belimde kasığımda hafif varla yok arası adet sancısı gibi bişeyler hissetmeye başladım hatta burak bey kontrol ederken olcak buiş galiba hiçbişey hisettmiyomusun falan diyodu ama sonra ben sezeryana alınmak zorunda kaldım oyüzden sonunu nasıl oluyo bilmiyorum ama çoookkkk kolay olduğunu anlatan arkadaşlarım var.hayırlı haberlerini bekliyoruz doğumdan sonra bişekilde bize haber ver merak ederiz seni bebişini.doğum nerde olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…