selam kızlar...ben dün çok şükür istanbula geldim.....:98:
rahat bir uçak yolculuğu yaptım havadayken biraz korktum ama çok şükür sorun yok.resmen bebiş havadayken hiç durmadı.
bugün çıktık eksik alışverişinin hepsinide tamamladık.Yarın filanda hastane araştırmasına balşayacağız.
ay az kaldı dimi yaaaaa.....:18:ben artık izmirdeki doktorumun yönledirmesiyle nasıl doğum yapacağımada karar verdim.Allah nasip ederse normal doğum yapıcam ve epiduralde yaptırmayacağım....doktorum sen normal doğurursun sakın epidural filan yaptırma dedi....
rahat bir uçak yolculuğu yaptım havadayken biraz korktum ama çok şükür sorun yok.resmen bebiş havadayken hiç durmadı.
bugün çıktık eksik alışverişinin hepsinide tamamladık.Yarın filanda hastane araştırmasına balşayacağız.
ay az kaldı dimi yaaaaa.....:18:ben artık izmirdeki doktorumun yönledirmesiyle nasıl doğum yapacağımada karar verdim.Allah nasip ederse normal doğum yapıcam ve epiduralde yaptırmayacağım....doktorum sen normal doğurursun sakın epidural filan yaptırma dedi....
slm kızlar eşim yüzünden daha pc olmadı
eltıme geldim yıne bi bakayım dıye sevgi hamıleymiş galiba hadi hayırlısı
ay aklım hep sizdeeeeeee
kendinize iyi bakın ege artık öglenleri uyumuyorrr
ama...
urla 2009 Nisan anneleri topiğine yazmış bunu
iyiymiş yani merak etmeyin
Sağol canım....hadi gözünaydın cnm
hakkında hyırlısı olsun
merakla bekliyorum bu planın gerçekleşip gerçekleşmiyeceğini...:))
epidurelsiz normal doğum düşünemiyorumda yani yanlış anlama canım da bunun cesaretle bir ilgisi yokki sen yaparsın gibi söylemde bulunuyo doktor...bana çok komik geliyor:))
bana göre önemli olan normal doğum yapabilmek şartlar elveriyorsa tabi,yoksa epiduralli yada epiduralsiz hiç önemli değil o bir yardımcı araç çünkü sen ister kullanırsın ister kullanmazsın hani oyüzden canım sadece inşşşallllaaahhhhhh normal doğum yaparsın diyorum.....son gebe begüm:))
kızzzzz ortaköyde kumpir ye benim için......neolurrrrrrrrrrrrrrrrr.....
sağol canım teşekkürederim...Ailene kavuştun demek,çok sevindim.Neden epidural yaptırmıyorsun ki doktorun dediği için mi?Ben 20 dakikada normal doğum yapmış biri olarak epiduralli normal doğum derim kesinlikle.2.sezeryan oldum çünkü kordonları bağlattığım için.Ağrısız doğum yapmak varken neden ağrı çekesin ki?Tabii bu benim düşüncem.
Sohbet koyu galiba, iyi akşamlar...
Sabeg yerine ulaşmışsın sağ salim. Doğum için en iyi kararı kendin verirsin hakkınızda hayırlısı olsun.
Afiyet olsun Leylaela :)
ayyy gülşennnn
bende diyorum ki bu nasıl bi mesaj yawwww
ege kim diyorum onunki laraydı ayy bu kız ne yazmış diyorum sevgiyi urla sandım falan
yaniii kattım karıştırdım
ama anladım şimdiiiii son cümleye kadar urla yazmış...:))
gözünaydın ailene kavuşmuşsun Sabeg.inşallah herşey istediğin gibi gider canım. bir söz vardır kul kurarmış Allah gülermiş inşallah burda kul güler. ben de kızlara katılıyorum sanırım topikteki bütün kızlar doğumunu epiduralle yaptı kimse şikayetçi değil evet en doğru kararı sen ve doktorun verirsiniz ama çok büyük kolaylık epidural.
gözünaydın ailene kavuşmuşsun Sabeg.inşallah herşey istediğin gibi gider canım. bir söz vardır kul kurarmış Allah gülermiş inşallah burda kul güler. ben de kızlara katılıyorum sanırım topikteki bütün kızlar doğumunu epiduralle yaptı kimse şikayetçi değil evet en doğru kararı sen ve doktorun verirsiniz ama çok büyük kolaylık epidural.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?