Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hava soğumuş, bugün beremizi eldivenlerimizi ve atkımızı kullandık :)

Soğuk hava bende baş ağrısı yaptı. Hava soğusun istiyordum, soğuyunca da dışarıdaki hava vurdu beni.

selam kızlar
honeymon başınızsağolsun
okuduğum kadarıyla herkesler iyi
bende masaj istiyorum
bende zayıflamak istiyorummmmm
görüşmek üzereeee

urla face de de yok canım ya...umarım iilerdir
hava bi öyle bi böyle işte işyerim sıcacık ama...
bırakın kilolaları kızlarrrr gelin şambali var hep bir yiyelimmmm

honeymon ihmal etme canım git mutlaka
kilo için sorgulama yapıyo ama hazırlıklı ol:))
gamzenin ilk işi tartmak oluyor....
ben ilk gittiğim kiloma dönmüşüm aferin aldım Burak beyden

Son düzenleme:
slm kızlar eşim yüzünden daha pc olmadı
eltıme geldim yıne bi bakayım dıye sevgi hamıleymiş galiba hadi hayırlısı
ay aklım hep sizdeeeeeee
kendinize iyi bakın ege artık öglenleri uyumuyorrr
ama...
urla 2009 Nisan anneleri topiğine yazmış bunu
iyiymiş yani merak etmeyin

selam kızlar...ben dün çok şükür istanbula geldim.....:98:
rahat bir uçak yolculuğu yaptım havadayken biraz korktum ama çok şükür sorun yok.resmen bebiş havadayken hiç durmadı.
bugün çıktık eksik alışverişinin hepsinide tamamladık.Yarın filanda hastane araştırmasına balşayacağız.
ay az kaldı dimi yaaaaa.....:18:ben artık izmirdeki doktorumun yönledirmesiyle nasıl doğum yapacağımada karar verdim.Allah nasip ederse normal doğum yapıcam ve epiduralde yaptırmayacağım....doktorum sen normal doğurursun sakın epidural filan yaptırma dedi....

hadi gözünaydın cnm
hakkında hyırlısı olsun

merakla bekliyorum bu planın gerçekleşip gerçekleşmiyeceğini...:))
epidurelsiz normal doğum düşünemiyorumda yani yanlış anlama canım da bunun cesaretle bir ilgisi yokki sen yaparsın gibi söylemde bulunuyo doktor...bana çok komik geliyor:))

bana göre önemli olan normal doğum yapabilmek şartlar elveriyorsa tabi,yoksa epiduralli yada epiduralsiz hiç önemli değil o bir yardımcı araç çünkü sen ister kullanırsın ister kullanmazsın hani oyüzden canım sadece inşşşallllaaahhhhhh normal doğum yaparsın diyorum.....son gebe begüm:))
kızzzzz ortaköyde kumpir ye benim için......neolurrrrrrrrrrrrrrrrr.....

urla gebemiymiş yaniiii
aayyy 3. geliyoooo
bakalım ne karar vericek tabi oda önemli

hadi gözünaydın cnm
hakkında hyırlısı olsun
Sağol canım....

yerim canım hiç merak etme...hatta bu hafta sonu o planı gerçekleştirebilirim.....
doğum içinde bilmiyorum ama sanırım normal doğum yapıcam,epidural yaptıranlar bel ağrısından çok şikayetci.....

Ailene kavuştun demek,çok sevindim.Neden epidural yaptırmıyorsun ki doktorun dediği için mi?Ben 20 dakikada normal doğum yapmış biri olarak epiduralli normal doğum derim kesinlikle.2.sezeryan oldum çünkü kordonları bağlattığım için.Ağrısız doğum yapmak varken neden ağrı çekesin ki?Tabii bu benim düşüncem.

ayyy gülşennnn
bende diyorum ki bu nasıl bi mesaj yawwww
ege kim diyorum onunki laraydı ayy bu kız ne yazmış diyorum sevgiyi urla sandım falan
yaniii kattım karıştırdım
ama anladım şimdiiiii son cümleye kadar urla yazmış...:))

Sohbet koyu galiba, iyi akşamlar...

Sabeg yerine ulaşmışsın sağ salim. Doğum için en iyi kararı kendin verirsin hakkınızda hayırlısı olsun.

Afiyet olsun Leylaela :)

ben yattıyorum kızlarrrrr
çok yorgunum ela beni bu akşam çok üzdü...gidip dinlenmem lazım
aysay hoşgeldin canım,ben yemiyom sabeg yiyoooooo ben sadece hayal ediyorum:97:

sağol canım teşekkürederim...
ben zaten normal doğum istiyordum epidural yaptıracaktım ama çok bel sakatlığı yaşayan duyunca endişe ettim.zaten bel fıtığım var....
birde normal doğumun çok dayanılmaz bir acı olduğunu düşünmüyorum.öyle olsa kimse doğuramazdı
Sohbet koyu galiba, iyi akşamlar...

Sabeg yerine ulaşmışsın sağ salim. Doğum için en iyi kararı kendin verirsin hakkınızda hayırlısı olsun.

Afiyet olsun Leylaela :)

amin canım inşallah....

gözünaydın ailene kavuşmuşsun Sabeg.inşallah herşey istediğin gibi gider canım. bir söz vardır kul kurarmış Allah gülermiş inşallah burda kul güler. ben de kızlara katılıyorum sanırım topikteki bütün kızlar doğumunu epiduralle yaptı kimse şikayetçi değil evet en doğru kararı sen ve doktorun verirsiniz ama çok büyük kolaylık epidural.

Son düzenleme:

Bende yazdıktan sonra baktım inşallah ilk okumada anlarlar dedim Leyla

sağol canım çok teşekkürederim.haklısın valla normalde kayınvalidem izmire yanıma geldi ki ben yanlız kalmayayım diye,birde benim kayınvalidem hanımağa gibidir çok iş bitirici bir kadındır Maşallah......
ne düşünürken ne oldu bak kalkıp geldik istanbula....
doğum konusunuda ne bileyim Allah nasip ederse kesin normal doğum yapıcam ama epidural konusunda kararsızım.....
tek bildiği epiduralin bazı risklerinin olduğu ve normal doğum sancısını bir kadının çekmesi dini açıdan da çok büyük bir nimetmiş.....masadan kalkınca annenden yeni doğmuş kadar günahsız oluyormuşsun.....

sağol canım teşekkürederim.evet çok haklısın ne düşündük ne oldu. kayınvalidem izmire benim yanıma yardımcı olmak için gelmişti,şimdi istanbuldayım....kayınvalidem hanım ağa gibi kadındır çok iş bitiricidir Maşallah.....

doğum konusundada Allah nasip ederser kesin normal doğum yapmak istiyorum ama epidural konusunda kararsızım açıkcası,hem sağlık açısından hemde dini açıdan bir kadının normal doğum yapması bir nimetmiş....masadan kalkınca annenden yeni doğmuş kadar günahsız oluyormuşsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…