sağol canım teşekkürederim.evet çok haklısın ne düşündük ne oldu. kayınvalidem izmire benim yanıma yardımcı olmak için gelmişti,şimdi istanbuldayım....kayınvalidem hanım ağa gibi kadındır çok iş bitiricidir Maşallah.....
doğum konusundada Allah nasip ederser kesin normal doğum yapmak istiyorum ama epidural konusunda kararsızım açıkcası,hem sağlık açısından hemde dini açıdan bir kadının normal doğum yapması bir nimetmiş....masadan kalkınca annenden yeni doğmuş kadar günahsız oluyormuşsun....
Canım bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise o olsun
hiçbir şey için şartlandırma kendini
sezeryanın da normal doğumun da ayrı ayrı kazanımları var
bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin gerisi işin hikaye kısmı
tabii senin sağlığında çok önemli
umarım herşey istediğin gibi gider
benim k.validem de aynı seninki gibidir
eğer seni seviyorsa ne güzel yok sevmiyorsa felaketin olur ağlarsın
ben geldim hepiniz gelip gitmişsiniz
Lara öksürüyor çok üzülüyorum
bu insanlar hastayken bebeğe nasıl bu kadar yaklaşabiliyor
bu ne vicdansızlık aklım almıyor ya
sen gözünden sakın elalem hasta etsin
Geçmiş olsun. Bronşları mı dolu acaba?
Gülsen doktordan sonra haber verirsin Lara'nın durumunu. Göğsünde hırıltı yoksa iyi. Sende bilirsin, serum fizyolojikten sonra burnunu temizlemen lazım. Burnu tamamen tıkanıpta emmesini engellemesin.
selam kızlar şu sessizliği bozayım bakalım biraz.........
hahahhahhaayyyyyyyy....çınlasın ortalık kahkahamlaa heyyttttt beeeee
yaaa kızlar ben çalışmazdan önce bu kadar iş yapmadım sanki işler arttı yaaa hiç bitmiyo koca gündür yeni oturdum gerçi biara 2 saat kadar off a geçtim seramik boyama yaptım ama bakın duş alamadım henüz ve dermanım yok nasıl olcak bilmiyom hani mecbur yıkancaz...
gülsencim geçmiş olsun canım üzüldüm bi süre insanlara öcü gibi bakmak durumundasın canım onlar her nekadar seni yadırgasada takma sen bildiğini yap uzak dur aksırandan öksürenden yani....
aysay gez canım gez biz nasıl oluyoda karşılaşmıyoz biyerlerde hayret,dün bizde forumdaydık akşam eluşun üstüne kar yağa yağa bisüre süre dolaştık cadı hasta olmaz umarım...
sabeg sen nasılsın canım....
yaaa bilmiyordum
burnu hiç tıkanmadı şu ana kadar
yine de temizlemem gerekiyor mu
neyi temizlicem birde burun aspiratörüyle mi temizlicem AySay
geçmiş olsun gülsen dikkat et kuzuya
Serum fizyolojiği burna damlattıktan sonra Lara'yı dik konuma getir. Hafif hafif burnunu okşayarakta akıtmaya çalışabilirsin, çok tıkanık durumlarda burun aspiratörü daha iyi. Burun akıntısını bebekler atamayınca birikip balgama dönüşebiliyor. Bebeklerde balgamı atamıyor ve öksürüğe neden oluyor. Benim bildiklerim bunlar.
AySaycım şimdi geldik doktordan ciğerlerine inmemiş enfeksiyon
ama 6 gündür öksürüyorsa çok hafif bir antibiyotik alsın dedi
bu kadar küçük bebeklerde sıradan bir enfeksiyon bile bir günde bronşite çevirebilirmiş
birde balgam söktürücü yazdı geniz akıntısı var o yüzünden öksürüyor olabilir dedi
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım uygulayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?