Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise o olsun
hiçbir şey için şartlandırma kendini
sezeryanın da normal doğumun da ayrı ayrı kazanımları var
bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin gerisi işin hikaye kısmı
tabii senin sağlığında çok önemli
umarım herşey istediğin gibi gider
benim k.validem de aynı seninki gibidir
eğer seni seviyorsa ne güzel yok sevmiyorsa felaketin olur ağlarsın

ben geldim hepiniz gelip gitmişsiniz
Lara öksürüyor çok üzülüyorum
bu insanlar hastayken bebeğe nasıl bu kadar yaklaşabiliyor
bu ne vicdansızlık aklım almıyor ya
sen gözünden sakın elalem hasta etsin

amin canım inşallah......hayırlısı neyse o olsun kayınvalide konusunda da çok haklısın :)

Geçmiş olsun. Bronşları mı dolu acaba?

bilmiyorum canım yaaaa
ciğerlerinden hırıltı gelmiyor
sıradan üst solunum yolları rahatsızlığı gibi
doktorumuzla konuştum serum fizyolojik kullan sadece dedi
Pazartesi gidicez bakalım
Lara her öksürdüğünde içim acıyor
hele öksürerek uykudan uyandığında çok kötü oluyorum

Gülsen doktordan sonra haber verirsin Lara'nın durumunu. Göğsünde hırıltı yoksa iyi. Sende bilirsin, serum fizyolojikten sonra burnunu temizlemen lazım. Burnu tamamen tıkanıpta emmesini engellemesin.

selam kızlar şu sessizliği bozayım bakalım biraz.........
hahahhahhaayyyyyyyy....çınlasın ortalık kahkahamlaa heyyttttt beeeee
yaaa kızlar ben çalışmazdan önce bu kadar iş yapmadım sanki işler arttı yaaa hiç bitmiyo koca gündür yeni oturdum gerçi biara 2 saat kadar off a geçtim seramik boyama yaptım ama bakın duş alamadım henüz ve dermanım yok nasıl olcak bilmiyom hani mecbur yıkancaz...
gülsencim geçmiş olsun canım üzüldüm bi süre insanlara öcü gibi bakmak durumundasın canım onlar her nekadar seni yadırgasada takma sen bildiğini yap uzak dur aksırandan öksürenden yani....
aysay gez canım gez biz nasıl oluyoda karşılaşmıyoz biyerlerde hayret,dün bizde forumdaydık akşam eluşun üstüne kar yağa yağa bisüre süre dolaştık cadı hasta olmaz umarım...
sabeg sen nasılsın canım....

Gülsen doktordan sonra haber verirsin Lara'nın durumunu. Göğsünde hırıltı yoksa iyi. Sende bilirsin, serum fizyolojikten sonra burnunu temizlemen lazım. Burnu tamamen tıkanıpta emmesini engellemesin.

yaaa bilmiyordum
burnu hiç tıkanmadı şu ana kadar
yine de temizlemem gerekiyor mu
neyi temizlicem birde burun aspiratörüyle mi temizlicem AySay

öyle oldu zaten Leyla kimselere gitmiyorum kapı çalınca açmıyorum
hasta olmadığını bildiğim kişilerlerle görüşüyorum sadece
yine de ne gelirse en yakınlarından geliyor
2 kez yakalandık soğuk algınlığına en yakınlarımız yüzünden

yaaa bilmiyordum
burnu hiç tıkanmadı şu ana kadar
yine de temizlemem gerekiyor mu
neyi temizlicem birde burun aspiratörüyle mi temizlicem AySay

Serum fizyolojiği burna damlattıktan sonra Lara'yı dik konuma getir. Hafif hafif burnunu okşayarakta akıtmaya çalışabilirsin, çok tıkanık durumlarda burun aspiratörü daha iyi. Burun akıntısını bebekler atamayınca birikip balgama dönüşebiliyor. Bebeklerde balgamı atamıyor ve öksürüğe neden oluyor. Benim bildiklerim bunlar.

Leylaela hakikaten hiç karşılaşmıyoruz. Ben gün aşırı forumdayım. Bize çok yakın biliyorsun, sıkılınca soluğu orada alıyoruz. Hafta sonları genellikle çok kalabalık olduğu için sabah saatlerini tercih ediyorum. Kitabımı ve diğer mağazalardan ihtiyaçlarımı alıyorum. Sonrasında kipadan evin ihtiyaçlarını alıyorum. Evin yolunu tutuyoruz.

Bizde Ayça'yı paket yapıp geziyoruz. Montun içinde çok sıkılıyor benim sıkıntılı kızım. Hele bereyi takarken kıyametleri koparıyor.

Çalışırken yaptığın işlerin hepsini aynı anda yapmaya çalıştığın için çok iş yapıyormuşsun gibi oluyor. Diğer türlü evdeyken yapılacakları gün içine yayarak yapıyordun ve ne çok iş yaptığını anlamıyordun.

AySaycım şimdi geldik doktordan ciğerlerine inmemiş enfeksiyon
ama 6 gündür öksürüyorsa çok hafif bir antibiyotik alsın dedi
bu kadar küçük bebeklerde sıradan bir enfeksiyon bile bir günde bronşite çevirebilirmiş
birde balgam söktürücü yazdı geniz akıntısı var o yüzünden öksürüyor olabilir dedi
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım uygulayacağım

Çok geçmiş olsun... Daha fazla ilerlememiş olmasına sevindim.

Balgam söktürücüler bazen daha fazla öksürterek kusturarak attırabiliyor balgamı, bazende dışkısıyla beraber çıkabiliyor. Dışkıda sümüksü yapı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…