canım çok geçmiş olsun ...leyla doğru söylemiş artık insaları öcü gibi görmek gerek...ben geldim hepiniz gelip gitmişsiniz
Lara öksürüyor çok üzülüyorum
bu insanlar hastayken bebeğe nasıl bu kadar yaklaşabiliyor
bu ne vicdansızlık aklım almıyor ya
sen gözünden sakın elalem hasta etsin
:) ne oldu canım şimdiden şikayetlerin başlamışşşş,yoruluyorsun dimi?zaman geçtikçe iki tempoyu beraber yaşamaya alışırsın.Şİmdi daha çok yeni ya vücudun hamlıktan kurtuldunmu her işin üstesinden gelirsin sen evvel Allah....:)selam kızlar şu sessizliği bozayım bakalım biraz.........
hahahhahhaayyyyyyyy....çınlasın ortalık kahkahamlaa heyyttttt beeeee
yaaa kızlar ben çalışmazdan önce bu kadar iş yapmadım sanki işler arttı yaaa hiç bitmiyo koca gündür yeni oturdum gerçi biara 2 saat kadar off a geçtim seramik boyama yaptım ama bakın duş alamadım henüz ve dermanım yok nasıl olcak bilmiyom hani mecbur yıkancaz...
gülsencim geçmiş olsun canım üzüldüm bi süre insanlara öcü gibi bakmak durumundasın canım onlar her nekadar seni yadırgasada takma sen bildiğini yap uzak dur aksırandan öksürenden yani....
aysay gez canım gez biz nasıl oluyoda karşılaşmıyoz biyerlerde hayret,dün bizde forumdaydık akşam eluşun üstüne kar yağa yağa bisüre süre dolaştık cadı hasta olmaz umarım...
sabeg sen nasılsın canım....
Sorma İstanbul donuyorrrrrsoğukkkk çokkkk soğukkkkk:)))
canım çok geçmiş olsun ...leyla doğru söylemiş artık insaları öcü gibi görmek gerek...
aynen öyleler zaten bunun için kendini zorlamıyorsun sabeg yakında göreceksin. çok sevdiğin insanlara kırılıp darılıyorsun.
:) ne oldu canım şimdiden şikayetlerin başlamışşşş,yoruluyorsun dimi?zaman geçtikçe iki tempoyu beraber yaşamaya alışırsın.Şİmdi daha çok yeni ya vücudun hamlıktan kurtuldunmu her işin üstesinden gelirsin sen evvel Allah....:)
Bu rada iyiyim canım,istanbula boğuşuyorum çok soğuk ve kalabalık ne kadar kısa zamnda izmire alışmışım,doğup büyüdüğüm memleket şimdi bana çok yorucu geliyor şaka gibi :)
Merak edilecek birşey yok hala doğurmadım... sabırla sancılarımın gelemsini bekliyorum..
Sorma İstanbul donuyorrrrr
Bence de alışırsın Leylacım.Biraz sabır sonrası çok güzel olacak.
Sabeg İzmir muhteşem bir şehir alışmışsındır tabii. Benim İzmir çıkışlarına gelince içim sızlar bir daha göremiycem diye korkarım hep.
Hadi sağlıkla doğumunu yap dön memleketine.
sağol canı inşallah rahat rahat doğumumu yapıcam.hastanemi filan ayarladım.şimdiden heyecan bastı doktorlar artık bu saatten sonra heran doğurabiliyorsun diyor......:18selammmm bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız uzun zaman oldu görüşemedik umarım herkes iidir.. beni sorarsanız şiddetle bir ev kuşu olma yolunda ilerliyorum kızımla.. :) sabeg güze güzel doğumunu yap canım Allah kurtarsın uzın zaman sonra topiğr heycan gelicak sanırım :) leylacım en güzeli çalışmak insan evde oturdukca köreliyor en azından ben öyle oldum tek tek isim sayamıyorum hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
selam kızlar topik ne kadar sessizleşmiş....leyla bile terketmiş topiği
ben hastnemi filan ayarladım,yarında doğum çantam tamamen hazır olacak.artık hazır ve nazır bir şekilde bebeğimin gelmesini bekliyorum:)
sağol canı inşallah rahat rahat doğumumu yapıcam.hastanemi filan ayarladım.şimdiden heyecan bastı doktorlar artık bu saatten sonra heran doğurabiliyorsun diyor......:18ffff çok heycanlıyım....
sen nasılsın iyimisin sorunlarınız tamamen bittimi?
kızlar günaydın.
sonunda evimizdeyiz.Yollarda dura kalka,karla mücadele ederek çok şükür sağ salim ulaştık evimize.
Gülsencim geçmiş olsun,bizde hastayız Can'la Dr.da bi sorun yok burnu açık tutun dedi bizede.
kızlar ben yine size bişey sormak istiyorum.Biz sebze çorbasına başlıcaz,dr.umuz kıymalı tavuklu yap dedi(çok az miktar)ağır gelmez değil mi?Birde taze mi alıcam derindondurucudan kullanılır mı(bunu dr.a sormayı unutmuşumda)
selam kızlar topik ne kadar sessizleşmiş....leyla bile terketmiş topiği
ben hastnemi filan ayarladım,yarında doğum çantam tamamen hazır olacak.artık hazır ve nazır bir şekilde bebeğimin gelmesini bekliyorum:)
sağol canı inşallah rahat rahat doğumumu yapıcam.hastanemi filan ayarladım.şimdiden heyecan bastı doktorlar artık bu saatten sonra heran doğurabiliyorsun diyor......:18ffff çok heycanlıyım....
sen nasılsın iyimisin sorunlarınız tamamen bittimi?
slm kızlar alıntı yapmadan yazamadım konaya cevap vere tıklıyorum olmuyorrrrrrrrrrrrr
neyse nettimde problem varda uzun bi aradan sonra burdayım
özledim sizleri
umarım herkesler iyidir
laraya gecmiş olsunnnnnnnnnn
Amin canım bende artık en kısa zamanda bebğimi bekliyorum.sancılarım başladı bile...Güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.Dualarımız seninle BEGÜM
evet yaaa ama ben hala ahzırlamadım çantamı,üşeniyorum :) DELTA hospital da yapıcam canım özel bir hastane evime yürüyerek 5 dk :)Leyla uğrayamıyor eskisi gibi değil mi yaaa
yoruluyor tabii zor onun için de
evet artık çantanı hazır etmen gerek
bebek her an ben geldim diyebilir size
sağlıkla gelsin melek
hangi hastanede yapacaksın doğumunu sabeg
AMİn canım sağol Allah razı olsun...dimi zaman çok çabuk geçiyor:)sabeg allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin mis kokolu oglunu ay zaman ne cabuk gecti yaaaaaaaa
CAnım Allah kolaylık versin bu tempoyla ne yapıcan bilmiyorum ama tek bildiğim istediğin kiloya ulaşacağın :)))gülsen doğru tahminnnnn
eşim yurt dışında prag ta karlar altında eksi 20 derecelerde donuyor
hahahayyy çok üzüldüm hihihiiiiii
ben annemdeyim burda da net ve pc var ama açmak bakmak bana atık çok zor oluyor çok yorgunum kızlar çoookkkk ve kendim kaşındım ondan ses edemiyom kimselereeeee
bööğğğğğ ağlamak istiyorum.....
geçmişi okudum ama tek tek cevap veremicem eluşu doyurmam duş almam sonra eluşu giydir uyut azcık kendim ayağımı uzatsam saat olcak 10 11 sonraada uyumak lazım....
hepinizi öpüyorum kızlarrrrr
oohhh Maşallah kilolar gidiyor.....Kızlar bu arada 6 kilo vermişim ama hala kıyafetlerimin içine giremiyorum.25 inde yemeğimiz var ve ne giyeceğim bilmiyorum.:26:
leyla boşver evde oturmaklada vasıfsız işçi oluyorsun :)
sagep hastaneni falan ayarlaman ne iyi olmuş vakti geldiğinde bi avazda doğurursun inşallah :)
Lara ve Can'dan başka erken doğan bebiş var mıydı kızlar???ama en sabırsız bizdik sanırım..
ben bu ek gıda işini rayına oturtana kadar kafayı yemezsem iyi olacak, yoğurda ilk başladığımızda yoğurdun değdiği yer kızarıyordu geçmişti ama şidi yeniden başladı.Artık dr.u aramaktan utanır oldum adamcağız ne ek gıdaya başlasa bişey oldu aradım.Ama dayanamayıp arıcam sanırım yine.
Anne olmak çok zormuş kızlar ben bi de çok pimpirikli oldum çıktım.Bişey olsa aman hastamı oldu diye ayaklanıyorum,ileride sakinleşirim değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?