leyla boşver evde oturmaklada vasıfsız işçi oluyorsun :)
sagep hastaneni falan ayarlaman ne iyi olmuş vakti geldiğinde bi avazda doğurursun inşallah :)
Lara ve Can'dan başka erken doğan bebiş var mıydı kızlar???ama en sabırsız bizdik sanırım..
ben bu ek gıda işini rayına oturtana kadar kafayı yemezsem iyi olacak, yoğurda ilk başladığımızda yoğurdun değdiği yer kızarıyordu geçmişti ama şidi yeniden başladı.Artık dr.u aramaktan utanır oldum adamcağız ne ek gıdaya başlasa bişey oldu aradım.Ama dayanamayıp arıcam sanırım yine.
Anne olmak çok zormuş kızlar ben bi de çok pimpirikli oldum çıktım.Bişey olsa aman hastamı oldu diye ayaklanıyorum,ileride sakinleşirim değil mi???
dünya kadar giyim oldu hiçbişey alamıcam artık yeter gari...:)) daha hiç giymediği dünya kıyafet var..ben bitek çorap yetiştiremiyom cimcimeye okadar:))
bugün evimize döndük canım evim....şöminede kestane keyfi yapıyoruz beklerimmm....:))
canım gebe değilsin...aşerme derdin yok yarın çık sokaklara bulursun bolbol...çalışıyo olmam gelmenize engel değil arkadaşlar siz yeter ki gelmek isteyin..ben selenaya dönüşürüm hemen....:))
gülşen kız hala lohusalıktan çıkamadın mı yoksa sen ..gerçi daha erken senin için yani bu duygu taşmalarını hala yaşıyo olman çok normal bide ağır geçirdin sen haklısın canım ya allah sabır versin,ama tesellin çok büyük biliyosun değilmi yani yavrun kollarında....bu senin mucizen canım
gülşencim annelik işte bende se gfibiydim hiç bi yere gıtmedım anca beraber kanca beraberrdik bende benden başka kimse iyi bakamaz aglatırlar diyordummmbiliyorsun değil mi ben hiç aşermedim hamilelikte
ama doğurduktan sonra herşeyi canım çekiyor
hergün kaç çikolata yiyorum bilmiyorum
laf aramızda dün 4 tane yedim
bu hafta kesin Reyhan'a gidip kestaneli pasta yicem onu istiyor canım
aynen öyle canım çok şükür kollarımda
hiç ağlatmıyorum Lara'yı 24 saat yanımda
Lara'yı bırakıp markete bile gidemiyorum
anneme bile güvenmiyorum çocuk konusunda
en iyi ben bakarım gibi geliyor
daha önce kaç tane büyüttüysem
neyime güveniyorsam artık
selammm herkeze
honeymon canım rahat ol bu konuda bildiğim ve inandığım tek şey sen ne kadar sıkılır pimpiriklenirsen okadar herşeyin seni bulacağıdır...rahat ol lütfen varsın yemesin sakın üstüne gitme asla zorlama taddır geç illaki şuan onu yesin bunu içsin diye sıkıntıya sokma bebeği zamanla olucak herşey oturucak ve aslada senin istediğin gibide yemicek de...:)) kabullen bu durumu o ne isterse o olucak...:))
eluş da da olmuştu o kızarıklıklar önemsemedim ben zamanla da geçti ben biraz rahat annelerdenim takmam çok fazla kafaya çocuk der geçerim...relaksss canım relakssss...
sabeg doğur kız artık...doğum hikayeni merakla beklemekteyim....son gebe sabeg
Yalnız değilsin canım bende çok korkuyorum ve hala durduk yere Lara'ya bakıp ağlamaya başlıyorum
galiba erken doğum ve küvezin eserleri bunlar umarım en yakın zamanda atlatırız ama bir arkadaşım var bizim gibi prematüre annesi kızı şimdi 3 yaşında hala atlatamamış face de resimlerini de görebilirsin kk dan kızlarla buluşma albümünde varlar pınar ve kızı ışılsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?