Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dünya kadar giyim oldu hiçbişey alamıcam artık yeter gari...:)) daha hiç giymediği dünya kıyafet var..ben bitek çorap yetiştiremiyom cimcimeye okadar:))
bugün evimize döndük canım evim....şöminede kestane keyfi yapıyoruz beklerimmm....:))

Yalnız değilsin canım bende çok korkuyorum ve hala durduk yere Lara'ya bakıp ağlamaya başlıyorum
galiba erken doğum ve küvezin eserleri bunlar umarım en yakın zamanda atlatırız ama bir arkadaşım var bizim gibi prematüre annesi kızı şimdi 3 yaşında hala atlatamamış face de resimlerini de görebilirsin kk dan kızlarla buluşma albümünde varlar pınar ve kızı ışılsu

yaaa Leyla yapılır mı bu ama
kestane bu yaaaa gecenin bu saatinde nerden bulucam
hem yakın değilsin hem çalışıyorsun nasıl gelelim biz sana

canım gebe değilsin...aşerme derdin yok yarın çık sokaklara bulursun bolbol...çalışıyo olmam gelmenize engel değil arkadaşlar siz yeter ki gelmek isteyin..ben selenaya dönüşürüm hemen....:))

gülşen kız hala lohusalıktan çıkamadın mı yoksa sen ..gerçi daha erken senin için yani bu duygu taşmalarını hala yaşıyo olman çok normal bide ağır geçirdin sen haklısın canım ya allah sabır versin,ama tesellin çok büyük biliyosun değilmi yani yavrun kollarında....bu senin mucizen canım

canım gebe değilsin...aşerme derdin yok yarın çık sokaklara bulursun bolbol...çalışıyo olmam gelmenize engel değil arkadaşlar siz yeter ki gelmek isteyin..ben selenaya dönüşürüm hemen....:))

biliyorsun değil mi ben hiç aşermedim hamilelikte
ama doğurduktan sonra herşeyi canım çekiyor
hergün kaç çikolata yiyorum bilmiyorum
laf aramızda dün 4 tane yedim
bu hafta kesin Reyhan'a gidip kestaneli pasta yicem onu istiyor canım

aynen öyle canım çok şükür kollarımda
hiç ağlatmıyorum Lara'yı 24 saat yanımda
Lara'yı bırakıp markete bile gidemiyorum
anneme bile güvenmiyorum çocuk konusunda
en iyi ben bakarım gibi geliyor
daha önce kaç tane büyüttüysem
neyime güveniyorsam artık

artık sana gelmek zor be Leyla
haftasonu eşin evde olur
zaten bütün hafta az görüyorsunuz birbirinizi
hele Ela'ya yazık ona ayıracağın vakitten çalmış oluruz
ama yazın Foça'ya gelir denizde buluşuruz

bak foça fikrini sevdim çok güzel olur yapalım mutlaka...
ya ilk doğumdan sonra bende sen gibiydim annem kırılmıştı hatta bana güvenmiyosun sen diye ama yapamıyodum bırakamıyodm işim varsa koştura koştura gidip geliyodum...:)
sonra zamanla alışıyosun canım hatta onun kendine olan güven duygusuna destek olmak için bile onu bırakıyosun bağımlılık biyerde olumsuz etki yaratıyor çünkü..ben hep biyere gittiğimde elanın göüş alanında çıkmaya çıkıyorum etrafıyla iletişim kurması ve sosyalleşebilmesi için ..bunlar sizin için tabiki çok erken henüz laracık birz daha annesinin tadını çıkarmalı...:))
kilo alcan kızzzzzz aaaaa dur okadar çikolata yenirmi hiç...:)

gülşencim annelik işte bende se gfibiydim hiç bi yere gıtmedım anca beraber kanca beraberrdik bende benden başka kimse iyi bakamaz aglatırlar diyordummm

AH analık ahhhh

biz şimdi memeyı bıraktık dün ilk defa annemlere bırakıp eşimle başbaşaydık
20 aydırrr

aklım hep ondaydıııı

ama iyide geldi yanlız kalmak
cok yeme kız kilo alırsın.....

iyi gecelerrrrrr

herkese selam...
topik kaynamış,giriyorum okuyorum ama yazamıyorum...
leylacım şömine keyfinin tadını benim yerimede çıkar,kestane sevmem ama benim için önünde bir çay içebilirsin.
gülşencim yeme canım tut kendini,bu kadar pastalar çikolotalar beni yoldan çıkaracak doğuöa şeker koması geçirip girecem

kızlar bu arada bugün doktora gittim oğlumun hiç gelmeye niyeti yok.çok şükür sağlıklı kilosu boyu filan çok iyi....
33. haftadan beri doğum kanalına girmiş ama hiç gelecekgibi değil dedi doktorumuz,10 gün sonra yine gidecem bakaım ne olacak...aaaaaa çok heycanlıyım zaman yaklaştıkça panik oluyorum...:84:
nasıl doğum yapacağım artık belli oldu normal doğum kesin... epidural yok.doktora eğer bana suni sancı verirsen seni yolarım dedim,suni sancıda vermeyecek kendi kendime normal şartlarda bir doğum yapıcam inşallah...

yemek konusunda ısrarcı değilimde yedirme sonrası bişey olunca (kızarıklık,dışkıda değişiklik vs.) panik oluyorum.ama aşıcam aşıcam :)))
leylacıım valla sana bişey daha sormam gerekecek çünkü bu konuda en iyi bilgiyi sizden alabileceğimi düşünüyorum.Mamalar açıldıktan 4 hafta sonra atılıyorya ben bıktım ama 1-2 kullanıyoruz hoop çöpe gitti.Can ayda 1-2 yeme krizine girdiğinde alıyor sadece.

kesinlikle onunla ilgili.ağlama krizlerim geçti ama Can'ı kimseye emanet edemem.Sadece anneme güvenebilirim biraz :)))) çünkü yapmasını istemediğim şeyleri rahatlıkla söyleyebileceğim tek kişi.Ama annemede bırakıp ancak içeriye uyumaya gidiyordum :)
Can bana çok düşkün birde kalmıyor zaten kimseyle onun için bizde heryere birlikte gittik Antalya'da.Acaba bu da erken doğumlamı ilgili yoksa biz aşırı üzerine düştüğümüz için mi bilemiyorum.

yaaaa neden bizim topiğimiz bu kadar sesizleştiiii (((
kızlarrr ne oldu size nerelere gittiniz tam ben doğuracam size en çok ihtiyacımın olacağı zamanda topiği terk ettiniz (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…