çok teşekkürederim canım.... yakında imdaaaat derim herhalde.....Sen yeter ki çağır hemen geliriz
artık herkes çok nadir giriyor topiğe ve bayağ kişide girmiyor domates,aysay,halide,blacksiyah,e-pack nezamandır girmiyor...sabeg kuzum biz hep burdayız aşkolsun yani...:))
ne zaman isretsen ara cebim hep açık meşgul olsamda ben seni sonra ararım yani tatlım..
honeymon canım ben ne sorduğunu anlıyamadım canım ya...
yada anladığım kadarıyla mamalar boşa gidiyo can çok az yiyor sonrada vakti geçiyo diyosun..mama derken aptamil süt mü canım...
Begüüüüüüm nasılsın?
sabeg kuzum biz hep burdayız aşkolsun yani...:))
ne zaman isretsen ara cebim hep açık meşgul olsamda ben seni sonra ararım yani tatlım..
honeymon canım ben ne sorduğunu anlıyamadım canım ya...
yada anladığım kadarıyla mamalar boşa gidiyo can çok az yiyor sonrada vakti geçiyo diyosun..mama derken aptamil süt mü canım...
çok teşekkürederim canım.... yakında imdaaaat derim herhalde.....
artık herkes çok nadir giriyor topiğe ve bayağ kişide girmiyor domates,aysay,halide,blacksiyah,e-pack nezamandır girmiyor...
sanahep ulaşabileceğimi biliyorum canım....umarım bebişim uslu olurda bende hiç dert yakınmam...
iyiyim canım,doğurmak için bekliyorum artık sancılarımda başladı doktor daha doğurmazsın dedi ama bakalım çok sabırsızım...
sen nasılsın?
Bana hala bebek bakmak hamilelikten daha keyifli geliyor honeymom.
Bebek anneyi o kadar meşgul ediyor, yoruyor, uykusuz bırakıyor
ama gözünün içine bakıp bir gülüyor taaa yüreğine değiyor insanın
uyuyunca özleyip kucağıma alıyorum ben
gülşen kemeraltının neresınde ceylan?
Benim oğlumun da 2 gündür huysuzluğu üstünde kucaktan inmiyor ve sürekli ağlıyorbugün bende çıldırdım evde iş yapamıyorum
kucak istiyor hanım
çamaşır bile seremiyorum
ütü yemek süpürge banyo temizlerken paspas yaparken hep kucakta
teyzem ameliyat oldu annem ve kuzenim onun başındalar zaten ikisi gelip Lara'yı tutuyordu haftada 1 gün 2 haftadır yalnızım
bugün nevresimleri ben mi değiştirdim onlar mı beni değiştirdi anlamadım
offfff offffff
:) sağol canım teşekkürederim.valla ben çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür hala da rahatım,her işimi kendim yapıyorum koşturuyorum.herkes bana senin gibi hamile görmedik biraz dur diyorlar....sagep benden önce doğuran arkadaşlarımız hep bana hamileliğin tadını çıkar dediler durdular.Ağrı,sıkıntı içinde yattım ileride istesende yatamayacaksın tatlı bir telaş içinde olacaksın dediler.Sende tadını çıkar canım bugünlerin(eminim çıkarıyorsundurda) ben de elimden geldiğince hergün uğramaya çalışıyorum bazen bi göz atıp çıkıyorum.Aklına takılan bişey olursa yaz buraya,at oltanı takılan bi balık olacaktır kesin :)))
Allah analı babalı büyütsün canım,hakkınızda hayırlısı olsun.sanada iyi tatiller gezin gezin benim yerimede gezin belliki ben uzun bir süre eve talim edicem...iyiyim canım.Kardeşim burada yarın gidiyor maalesef.O da hamile mart başında kızımız gelecek kısmetse.Bebek alışverişi için geldi.1 haftadır geziyoruz.Salı günü de Kıbrıs a gidiyorum.4 ocak ta döneceğim.Çok sıkıldım valla.İyi ki kardeşim geldi de biraz moral oldu.
bırakmayız sen merak etme...çalışmaktan canın çıktı dimi?honeymon canım yapıcak bişey yok
mamaların miadı var evet süresi geçince kullanma sakın...
kızlar elimden geldiğince hergün bakıyorum topiğe bırakmıyorum ben sizde beni bırakmayın.....:))
canım çok geçmiş olsun teyzene....bugün bende çıldırdım evde iş yapamıyorum
kucak istiyor hanım
çamaşır bile seremiyorum
ütü yemek süpürge banyo temizlerken paspas yaparken hep kucakta
teyzem ameliyat oldu annem ve kuzenim onun başındalar zaten ikisi gelip Lara'yı tutuyordu haftada 1 gün 2 haftadır yalnızım
bugün nevresimleri ben mi değiştirdim onlar mı beni değiştirdi anlamadım
offfff offffff
:) sağol canım teşekkürederim.valla ben çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür hala da rahatım,her işimi kendim yapıyorum koşturuyorum.herkes bana senin gibi hamile görmedik biraz dur diyorlar....
Allah analı babalı büyütsün canım,hakkınızda hayırlısı olsun.sanada iyi tatiller gezin gezin benim yerimede gezin belliki ben uzun bir süre eve talim edicem...
bırakmayız sen merak etme...çalışmaktan canın çıktı dimi?
canım çok geçmiş olsun teyzene....
Tek başına bir bebek bir sen evde iş yapmak zor olsa gerek Allah kolaylık versin.senin yaşadıklarını yaşamama Allahın izniyle az kaldı..inşallah benim bebeişim sakim bir bebek olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?