Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim oğlumun da 2 gündür huysuzluğu üstünde kucaktan inmiyor ve sürekli ağlıyor

umarım en yakın zamanda düzeliriz canım
Ben benimkine ne oldu anlamadım 2 gündür beni fırçalıyor
Hep kucakta olmak istiyor bırakınca ağlıyor ya da ağlıcak gibi oluyor ben kucağıma alıyorum
Galiba dişleri kaşınıyor Lara'nın

evet begümmm.... canım çıktı kızzzz
beni bu hayat değilde bu koşturmaca telaşe öldürcek vallahaaaa
koşşş allah koşşşşş nereye yetişceksem artık...
resmen işte dinlenir oldum ya
tahmin edebiliyorum canım,ben bekarken ; beni bir yandan işe bir yandan eve yetişmek bezdiriyordu.sen evlisin birde ela var ev büyük koşturmaca çok Allah yardımcın olsun bol bol vitamin alda hasta olma canım....başka türlü olacak gibi değil makina değilsin ki!!!!
ohhhh Maşallah Lara bebeğe anasının kuzusu...
utanmadan daha şimdiden anneye kafa tutuyor demek!!!!
ne yapıcan sende artık kanguruya tak Lara yı onunla beraber iş yap :) desene fena alışmış kucağa ,muzur şey:)

Kanguru için henüz erken sanırım ama ben kanguru bakmaya başladım aradığım markayı bulunca alıcam ama önce denemek istiyorum her bebek kabullenmeyebiliyor kanguruyu
Kafa tutuyor valla. Çok başına buyruk olacak bu kız..
Kızlar sizin de gözünüze çarparsa fiyat öğrenin bana ergo marka kanguru arıyorum

Neden Ergo?Tavsiye üzerine mi arıyorsun?Ben Baby björn kullandım çok memnun kaldım.

Hamileliğin sonuna hoşgeldinnnnn
evet sonda olduğum bayağ belli sancılarım başladı....sıkıldım ama artık.....:84:hele dünden beri afakanlar basıyor..bir terliyorum bir üşüyorum deliricemmmmmm:84::84::84:

izmirin güzel kızlarııııı nbr..:))
ayyy bu gün bir hocayla konuştuk prf.bir bayan ben kardeş yapmıcam kızıma dedim oda bana şöyle bir baktı baktıııııı ve hayır asıl sen doğurmalısın dedi.... senin gibi bilinçli eğitimli çağdaş annelerimizin kadınlarımızın şimdiki çocuklarımız için onların geleceği için doğurmalısın dediiiii
evet kızlar bombayı açıklıyorum ozaman.....karar verdim kardeş yapıcammmmm
evet evet çıldırdım:92::92::92:

mucksss muckssss öpüyorum hepiniziiiiii
sabegggg doğuma giderken haber ver kız bizee.....
bide doğum zamanı dua et Allah isteyen herkeze versin diye isim sayarsan
dua dan tülay sevgi ve aslı dersen de çok sevinirim...senin duan kabul olur biliyosun....

Hadi hayırlısı o zaman

Son düzenleme:

Ayyy çok sevindim ben seni ilk gördüğüm anda anneliği çok yakıştırmıştım geleneksel ve modern annelik sende çok güzel harmanlanmış. Ayrıca çok sevimli ve bilinçli bir anne olduğunu biliyoruz canım bunu başkasından duymaya ihtiyacın olduğunu bilsem çoktannnnn söylerdim
2. bebek sana çoooookkkk yakışacak Ela da kardeş sahibi olacak
şimdiden tebrikler en azından kararın için....

Begüm inşallah sakin sakin gidersin doğuma
ben kimlerin adını söyliyecektim de aklıma bile gelmedi
o heyecanla sabah referandumda oy kullanacaktık
ben şimdi oy kullanamıcak mıyım diye sordum
aklımca espri yapıp rahatlığımı ispatlıcam
cesur kızım yaaaa 5 dak. sonra da ağlamaya başladım
acil doğuma alınmışım doktorlar panik ben rahat olcam diye çabalıyorum
bende saldım kendimi ağladım doya doya
kimsenin adı aklıma gelmedi valla

hemen girişte otoparkın karşı sırasında
17 tl ye kot pantolon aldım
9 tl ye kazaklar vardı
eşofmanlar falan da var indirimde
biz akşam geç kalmıştık çok kurcalayamadık
sagol otaraflara gıdersem bakıcam

benımde aklıma gelmemişti gülşen ben sezeryan yaptım ama dedşler sen yıne dua et kabul olur hiç aklıma gelmedi ben sancıyla gıttım yaaaaaa of of offfff oan aklına hiç bir sey gelmıyor insanın

ayy kızlarrr evet karar verdim ama bu fikrimi uzun yıllar koruyup faaliyete geçmeyi pek düşünmüyorum
ayyy ela büyümeden çok zorrrr,diş yüzünden yemiyoruz perişanız buaralar
gülsen cim çok güzel şeyler yazmışsın çok sağol canım yaaa
ben larayı özledimmmmm...o çok tatlıııı
bende sezeryan oldum ama genede tüm isteyenler için dua ettim isim sayamadım çünkü hatırlamadım sanırsam isteyen herkeze dedim bende...:))
ama dua ettiğimden eminim...))
çünkü o an içimden söylediğimi sanıp narkozun etkisiyle acaba bağıra bağıra mı konuşuyorum dua ediyorum acaba diyede düşünüp duruyodum aynı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…