Benim oğlumun da 2 gündür huysuzluğu üstünde kucaktan inmiyor ve sürekli ağlıyor
tahmin edebiliyorum canım,ben bekarken ; beni bir yandan işe bir yandan eve yetişmek bezdiriyordu.sen evlisin birde ela var ev büyük koşturmaca çok Allah yardımcın olsun bol bol vitamin alda hasta olma canım....başka türlü olacak gibi değil makina değilsin ki!!!!evet begümmm.... canım çıktı kızzzz
beni bu hayat değilde bu koşturmaca telaşe öldürcek vallahaaaa
koşşş allah koşşşşş nereye yetişceksem artık...
resmen işte dinlenir oldum ya
ohhhh Maşallah Lara bebeğe anasının kuzusu...Benim kızım çok sakindir Begüm teyzesi ama hep kucakta olmak ister
bugün görsen Lara'yı uyuyunca yatağına koyuyorum iş yapayım diye
5 dak içinde uyanıp bana bir fırçalar atıyor hiç abartısız 15 dak söyleniyor
emerken falan da susmuyor fırçaya devam yani.
Bir an gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Tatlı telaşlar bunlar sende yaşayacaksın çok az kaldı
umarım sakin olur bebeğin..
tahmin edebiliyorum canım,ben bekarken ; beni bir yandan işe bir yandan eve yetişmek bezdiriyordu.sen evlisin birde ela var ev büyük koşturmaca çok Allah yardımcın olsun bol bol vitamin alda hasta olma canım....başka türlü olacak gibi değil makina değilsin ki!!!!
ohhhh Maşallah Lara bebeğe anasının kuzusu...
utanmadan daha şimdiden anneye kafa tutuyor demek!!!!
ne yapıcan sende artık kanguruya tak Lara yı onunla beraber iş yap :) desene fena alışmış kucağa ,muzur şey:)
uyuyamıyorum:84::84::84:
gülsencim bunlar erken doğup anne karnında eksik geçirdikleri vakti kucakta tamamlıyorlar bence.
Kanguru için henüz erken sanırım ama ben kanguru bakmaya başladım aradığım markayı bulunca alıcam ama önce denemek istiyorum her bebek kabullenmeyebiliyor kanguruyu
Kafa tutuyor valla. Çok başına buyruk olacak bu kız..
Kızlar sizin de gözünüze çarparsa fiyat öğrenin bana ergo marka kanguru arıyorum
uyuyamıyorum:84::84::84:[/QUO
Biraz daha sabırrrrrrrrr
evet sonda olduğum bayağ belli sancılarım başladı....sıkıldım ama artık.....:84:hele dünden beri afakanlar basıyor..bir terliyorum bir üşüyorum deliricemmmmmm:84::84::84:Hamileliğin sonuna hoşgeldinnnnn
uyuyamıyorum:84::84::84:[/QUO
Biraz daha sabırrrrrrrrr
inşallah sabır edecemmmmm.....offf yaaa çok daralıyorum.annemler doğum yaklaşıyor eyvah diyorlar :)
evet sonda olduğum bayağ belli sancılarım başladı....sıkıldım ama artık.....:84:hele dünden beri afakanlar basıyor..bir terliyorum bir üşüyorum deliricemmmmmm:84::84::84:
inşallah sabır edecemmmmm.....offf yaaa çok daralıyorum.annemler doğum yaklaşıyor eyvah diyorlar :)
Bir çırpıda doğur hemen de İzmir e gel.Havalar çok güzel, yazdan kalmaydı bugün özellikle.Tabii oğlum beni mahvetti desem yeri bütün gün dışarıdaydım burnumdan getirdi.Ben de eşim ve kızımın burnundan getiriyorum.Oğlum bir ablasının kucağında bir babasının.Ne yaparsın hayat müşterek
izmirin güzel kızlarııııı nbr..:))
ayyy bu gün bir hocayla konuştuk prf.bir bayan ben kardeş yapmıcam kızıma dedim oda bana şöyle bir baktı baktıııııı ve hayır asıl sen doğurmalısın dedi.... senin gibi bilinçli eğitimli çağdaş annelerimizin kadınlarımızın şimdiki çocuklarımız için onların geleceği için doğurmalısın dediiiii
evet kızlar bombayı açıklıyorum ozaman.....karar verdim kardeş yapıcammmmm
evet evet çıldırdım:92::92::92:
bana kalsa bugün gelicem ama kayınvalidem hiç birşey bebeğin sağlığından önemli değil,bebeği hasta ederiz diyor....evet sonda olduğum bayağ belli sancılarım başladı....sıkıldım ama artık.....:84:hele dünden beri afakanlar basıyor..bir terliyorum bir üşüyorum deliricemmmmmm:84::84::84:
Bir çırpıda doğur hemen de İzmir e gel.Havalar çok güzel, yazdan kalmaydı bugün özellikle.Tabii oğlum beni mahvetti desem yeri bütün gün dışarıdaydım burnumdan getirdi.Ben de eşim ve kızımın burnundan getiriyorum.Oğlum bir ablasının kucağında bir babasının.Ne yaparsın hayat müşterek
ohhh rahatsın oğluşun seni yorsa bile yardımcıların var MAşallah...
Ayyyyy inanmıyorum sana hadi bakalım hayırlısı....bari birazcık daha bekle ela büyüsün şimdi çok erken....izmirin güzel kızlarııııı nbr..:))
ayyy bu gün bir hocayla konuştuk prf.bir bayan ben kardeş yapmıcam kızıma dedim oda bana şöyle bir baktı baktıııııı ve hayır asıl sen doğurmalısın dedi.... senin gibi bilinçli eğitimli çağdaş annelerimizin kadınlarımızın şimdiki çocuklarımız için onların geleceği için doğurmalısın dediiiii
mucksss muckssss öpüyorum hepiniziiiiii
sabegggg doğuma giderken haber ver kız bizee.....
bide doğum zamanı dua et Allah isteyen herkeze versin diye isim sayarsan
dua dan tülay sevgi ve aslı dersen de çok sevinirim...senin duan kabul olur biliyosun....
biliyorum canım...normal doğum yapmayı istememin en büyük sebeplerinden biri doğum masasında bütün günahlarını döküyormuşsun birde dediğin gibi doğumda ettiğin bütün dualar kabul oluyormuş...liste çok kalabalık bildiğin gibi değil senin verdiğin isimleride şimdi ezberliyorum..o an inşallah aklıma dua etmek gelirse hepsini sayıcam canım,nasıl birşey yaşıyacağımı bilmediğiim için kesin yaparım diyemiyorum...
izmirin güzel kızlarııııı nbr..:))
sagol otaraflara gıdersem bakıcamhemen girişte otoparkın karşı sırasında
17 tl ye kot pantolon aldım
9 tl ye kazaklar vardı
eşofmanlar falan da var indirimde
biz akşam geç kalmıştık çok kurcalayamadık
benımde aklıma gelmemişti gülşen ben sezeryan yaptım ama dedşler sen yıne dua et kabul olur hiç aklıma gelmedi ben sancıyla gıttım yaaaaaa of of offfff oan aklına hiç bir sey gelmıyor insanınBegüm inşallah sakin sakin gidersin doğuma
ben kimlerin adını söyliyecektim de aklıma bile gelmedi
o heyecanla sabah referandumda oy kullanacaktık
ben şimdi oy kullanamıcak mıyım diye sordum
aklımca espri yapıp rahatlığımı ispatlıcam
cesur kızım yaaaa 5 dak. sonra da ağlamaya başladım
acil doğuma alınmışım doktorlar panik ben rahat olcam diye çabalıyorum
bende saldım kendimi ağladım doya doya
kimsenin adı aklıma gelmedi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?