Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende seni tebrik ediyorum canım...

kızlar şirinyerde uğur bebede andy wowo kıyafetler %50 indirimde
çooookkkkk güzel kıyafetler var
dayanamayıp alıyorum ya bu adam beni boşayacak sonunda

kızlar şirinyerde uğur bebede andy wowo kıyafetler %50 indirimde
çooookkkkk güzel kıyafetler var
dayanamayıp alıyorum ya bu adam beni boşayacak sonunda

ayy gülşen aynen valla
kayseriden bende aldım andy wowo bi kaban süper bişe
izmire gelincede uğur bebeye uğrarım ozmn

bende panik olurmuşum gibime geliyor ama yinede bende en kötü benden dua isteyenlerin dualarını kabul et olmayanlarada evlat nasip et diye dua ederim.tabi ki ilk isteğim tek tek saymak hepsi aklımda sıralı....
ayyy nasıl olacak acaba yaaaa.hiç kimsede normal doğum yapmıyor,hep sezeryan hep sezeryan kime sorsam hiç bir fikri yok normal doğumla ilgili...Aslında bu saatten sonra da kimse hiç birşey anlatsında istemiyorum.....

evet canım kimseye sorma herkesin hikayesi farklı zaten
sen çok az ağrın olacağına ve kolay bir doğum olacağına inan
kesinlikle neye inanırsan o oluyor
hadi gelsin artık melekkkk

tatlı krizine girdim...fil gibiyim daha 1gr bile verememişken birde kilo alırsam naparım ben...
kendime 1-2 gün daha izin vericem sonra bu şeker çikolata olayına bi son vericem,gerekirse evdeki tatlı herşeyi atıcam :)

sagep senin yaşadığın doğum heycanını yaşamayı çok isterdim,ne olduğumu anlamadan doğuma aldılar beni...ayy sancım geldi diye eşimle boşyere dr.a gitmek çıkınca alsancakta gezmekti oysaki hayalim.Kötü düşündüm allahım başıma ne işler geldi :)))
doğum anı pek hatırlanmıyor sanırım ya da ben beynimde resetledim o anı bilemem ama bize güzel bi doğum hikayesi yaz(özelliklede benim için)Başkalarının doğum hikayelerini okudukça kendimdeki eksik parçaları tamamlıyorum sanırım.

Doğuracak arkadaşımız Sabeg,

Yeniden doğuracak arkadaşımız Leylaela,

Hayatı müşterek yaşayan arkadaşımız Esmen,

Son sürat alışveriş yapan arkadaşımız Gülsen_Arda,

Bebeği hala kucağa doymayan arkadaşamız Honeymom,

Çok gezen tozan ve gezmekten harap olan arkadaşınız AySay sizleri selamlar...

bizden sana sevgiler

ooooo kimler gelmişşşşş Aysay işi bırsktın heralde sen hala gezmekten bahsediyosun...:))
sabEG cNIM YA korkma sakın bismillah de kapa gözünü geçici zaman hemen bitcek de ve gir doğuma ummarım gönlünce olur herşey...
gülsen al al korkma burak beni boşamadıysa senin kocada seni boşamazz.. hahahaaaaaa
honeymonnn kes yemeyi artıkkk sen çok güzel bir kızsın kiloyla BOZMA BUNU CANIM...

Leylacım sen bana hep pozitif elektrik verdin
hep iyi şeyler hissettirdin
Lara'yı bir öğle yemeğinde yanına getiririm
teyzem sana çok yakın
işyerine yani
Lara çok fena oldu
bizim gruptaki lakabı Cin Lara

artık alıp alıp ananesi aldı diyorum Leyla
durum abardı anlayacağın

Hay Allah güldürdün beni.Ben bugün Kıbrıs a gidiyorum.5 ocak'ta döneceğim.Herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.Begüm sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah.Kendinize iyi bakın kızlar.2011 hepimize mutluluk getirsin inşallah.Görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar bende kk nın uzun süredir üyesiyim ama bu sayfayı ilk kez bugün keşfettim beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Tam 11 aylık bir kızım var ismi İDİL :)

bir ay sonra yaş günümüz ve benide inanılmaz bir heyecan sardı yapacıklarımın listesi hazır sadece evi süslemek için malzemeleri internet üzerindeki sitelerden değilde izmirde bildiğiniz mağazalar varsa oralara gidip kendim almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum.Doğum günü süslemeleriyle ilgili malzeme satan yerler nerelerde.Ben karşıyaka nergiste oturuyorum.Sevgiler bebeişleri kocaman kokluyorum

evet canım kimseye sorma herkesin hikayesi farklı zaten
sen çok az ağrın olacağına ve kolay bir doğum olacağına inan
kesinlikle neye inanırsan o oluyor
hadi gelsin artık melekkkk
evet canım gelsin artık yaaaa....hiç gelmeyede niyeti yok garip bir sancım oluyor ama doğum sancısı gibi değil......oğluşum annesinin karnında keyif sürüyor
canım ilk başta tatlıya son ben tatlı ihtiyacımı artık hurmadan alıyorum tavsiye ederim.yoksa artık tatlı komasına girecem....bie gecede 1 kutu çikolota yiyorum ama hepsi eşimin kardeşinin suçu Almanyadan deli gibi çikolota getirmişnasıl durayımmmm
doğum hikayemde inşallah keyifli ve kolay olur...bir doğursam anlatıcam da hala doğuramadım
bizden desana selamlar...nerelerdesin artık hiç girmiyorsun...
umarım o kadar kolay olur.korkmuyorum ama ne bileyim,nasıl olacak ki!!! yaaaa çok acıyacak mı acaba
sen neler yapıyorsun tempoya alıştın mı?

aramıza hoşgeldin...
bu soruna en güzel leylaela cavap verebilir çünkü daha yeni kızına çok güzel bir doğum günü partisi yaptı....

canım arkadaşlarımmmmm nasılsınızzzz
buraya girip nbr demeden yatamaz oldum özlüyorum sizleri....:))
gülsen çok aldıysan alma artık bak yazlık ciciler daha güzel oluyor o zaman hiç duramıcam hakklarını onlara sakla artık...şu öğle yemeği fikrini çoookkkkk beğendimmmm lütfen sözünü tutttt ama bekliyorum mutlaka canım...
urla canım sen nasılsın kuzuların nasıl..buarada kuzu demişken ela kuzu taklidi yapıyor kızlar ayy çok komik meeee diye bağırıcağına beeeee diye bağırıyor görmeniz duymanız lazım çok tatlı yaaa farmville deki kuzuları taklit ediyo çocuk yaaa beeeeeğğğğğ diyo deli..:))
sabeg az kaldı ha sabır canım....

buarada biri partimi dedi organizasyon mu dedii...))) burdayımmm buyrun siz bana konsepti söyleyin ben harikalar yaratayım bayılıyorum bu işlre yaaa..ben yanlış iş seçtim sanırım:))
neyse yeni gelen arkadaşımız hoşgeldiniz aramıza:))
karşıyakada bildiğiniz üzere e bebek var ora malze bulabilirsiniz sonra büyük kipada doğum günü temalı takım bardak tabak(tek kullanımlık) peçete ve masa örtüleri oluyor alıp güzel bir masa süslemesi ile işe başlayabilirsiniz..sonra kemeraltında barışbebenin tam karşısında hediyelik eşya satan bir dükkan var daha çok parti malzemeleri ssatıyor aradığınız herşey her süs orda mevcut,happy bırtday yazısı balonlar konfeti alpul süs püss çok güzel 1 yaş yazıları mumları..mutlaka oraya uğrayın...
sonra ben kızım üstünde resmi olan sabunlar yaptırdım gelen misafirlere hediye dağıttım hatıralık başka şeylerde yaptım ufak tefek..ama harika bir parti yaptım profilde kaldırmadıysam foto olucaktı bakabilirsiniz

a leyla iş temposu seni bayaga yormuş kuzuların derken tek kuzumdan bahsettın herhalde iyiyiz şükür hehehee

yerım ben o elayı me emee ne tatlı oluyorlar degılmi her gecen zaman daha bi anlamlı oluyor benim için ANNELİK......

Son düzenleme:

iyi yolculuklar Esmen güle güle git ve gel

hoşgeldin menden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…