izmirin güzel kızlarııııı nbr..:))
ayyy bu gün bir hocayla konuştuk prf.bir bayan ben kardeş yapmıcam kızıma dedim oda bana şöyle bir baktı baktıııııı ve hayır asıl sen doğurmalısın dedi.... senin gibi bilinçli eğitimli çağdaş annelerimizin kadınlarımızın şimdiki çocuklarımız için onların geleceği için doğurmalısın dediiiii
evet kızlar bombayı açıklıyorum ozaman.....karar verdim kardeş yapıcammmmm
evet evet çıldırdım:92::92::92:
kızlar şirinyerde uğur bebede andy wowo kıyafetler %50 indirimde
çooookkkkk güzel kıyafetler var
dayanamayıp alıyorum ya bu adam beni boşayacak sonunda
bende panik olurmuşum gibime geliyor ama yinede bende en kötü benden dua isteyenlerin dualarını kabul et olmayanlarada evlat nasip et diye dua ederim.tabi ki ilk isteğim tek tek saymak hepsi aklımda sıralı....Begüm inşallah sakin sakin gidersin doğuma
ben kimlerin adını söyliyecektim de aklıma bile gelmedi
o heyecanla sabah referandumda oy kullanacaktık
ben şimdi oy kullanamıcak mıyım diye sordum
aklımca espri yapıp rahatlığımı ispatlıcam
cesur kızım yaaaa 5 dak. sonra da ağlamaya başladım
acil doğuma alınmışım doktorlar panik ben rahat olcam diye çabalıyorum
bende saldım kendimi ağladım doya doya
kimsenin adı aklıma gelmedi valla
bende panik olurmuşum gibime geliyor ama yinede bende en kötü benden dua isteyenlerin dualarını kabul et olmayanlarada evlat nasip et diye dua ederim.tabi ki ilk isteğim tek tek saymak hepsi aklımda sıralı....
ayyy nasıl olacak acaba yaaaa.hiç kimsede normal doğum yapmıyor,hep sezeryan hep sezeryan kime sorsam hiç bir fikri yok normal doğumla ilgili...Aslında bu saatten sonra da kimse hiç birşey anlatsında istemiyorum.....
Doğuracak arkadaşımız Sabeg,
Yeniden doğuracak arkadaşımız Leylaela,
Hayatı müşterek yaşayan arkadaşımız Esmen,
Son sürat alışveriş yapan arkadaşımız Gülsen_Arda,
Bebeği hala kucağa doymayan arkadaşamız Honeymom,
Çok gezen tozan ve gezmekten harap olan arkadaşınız AySay sizleri selamlar...
ooooo kimler gelmişşşşş Aysay işi bırsktın heralde sen hala gezmekten bahsediyosun...:))
sabEG cNIM YA korkma sakın bismillah de kapa gözünü geçici zaman hemen bitcek de ve gir doğuma ummarım gönlünce olur herşey...
gülsen al al korkma burak beni boşamadıysa senin kocada seni boşamazz.. hahahaaaaaa
honeymonnn kes yemeyi artıkkk sen çok güzel bir kızsın kiloyla BOZMA BUNU CANIM...
Doğuracak arkadaşımız Sabeg,
evet canım gelsin artık yaaaa....hiç gelmeyede niyeti yok garip bir sancım oluyor ama doğum sancısı gibi değil......oğluşum annesinin karnında keyif sürüyorevet canım kimseye sorma herkesin hikayesi farklı zaten
sen çok az ağrın olacağına ve kolay bir doğum olacağına inan
kesinlikle neye inanırsan o oluyor
hadi gelsin artık melekkkk
canım ilk başta tatlıya son ben tatlı ihtiyacımı artık hurmadan alıyorum tavsiye ederim.yoksa artık tatlı komasına girecem....bie gecede 1 kutu çikolota yiyorum ama hepsi eşimin kardeşinin suçu Almanyadan deli gibi çikolota getirmiştatlı krizine girdim...fil gibiyim daha 1gr bile verememişken birde kilo alırsam naparım ben...
kendime 1-2 gün daha izin vericem sonra bu şeker çikolata olayına bi son vericem,gerekirse evdeki tatlı herşeyi atıcam :)
sagep senin yaşadığın doğum heycanını yaşamayı çok isterdim,ne olduğumu anlamadan doğuma aldılar beni...ayy sancım geldi diye eşimle boşyere dr.a gitmek çıkınca alsancakta gezmekti oysaki hayalim.Kötü düşündüm allahım başıma ne işler geldi :)))
doğum anı pek hatırlanmıyor sanırım ya da ben beynimde resetledim o anı bilemem ama bize güzel bi doğum hikayesi yaz(özelliklede benim için)Başkalarının doğum hikayelerini okudukça kendimdeki eksik parçaları tamamlıyorum sanırım.
bizden desana selamlar...nerelerdesin artık hiç girmiyorsun...Doğuracak arkadaşımız Sabeg,
umarım o kadar kolay olur.korkmuyorum ama ne bileyim,nasıl olacak ki!!! yaaaa çok acıyacak mı acabaooooo kimler gelmişşşşş Aysay işi bırsktın heralde sen hala gezmekten bahsediyosun...:))
sabEG cNIM YA korkma sakın bismillah de kapa gözünü geçici zaman hemen bitcek de ve gir doğuma ummarım gönlünce olur herşey...
gülsen al al korkma burak beni boşamadıysa senin kocada seni boşamazz.. hahahaaaaaa
honeymonnn kes yemeyi artıkkk sen çok güzel bir kızsın kiloyla BOZMA BUNU CANIM...
merhaba arkadaşlar bende kk nın uzun süredir üyesiyim ama bu sayfayı ilk kez bugün keşfettim beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Tam 11 aylık bir kızım var ismi İDİL :)
bir ay sonra yaş günümüz ve benide inanılmaz bir heyecan sardı yapacıklarımın listesi hazır sadece evi süslemek için malzemeleri internet üzerindeki sitelerden değilde izmirde bildiğiniz mağazalar varsa oralara gidip kendim almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum.Doğum günü süslemeleriyle ilgili malzeme satan yerler nerelerde.Ben karşıyaka nergiste oturuyorum.Sevgiler bebeişleri kocaman kokluyorum
canım arkadaşlarımmmmm nasılsınızzzz
buraya girip nbr demeden yatamaz oldum özlüyorum sizleri....:))
gülsen çok aldıysan alma artık bak yazlık ciciler daha güzel oluyor o zaman hiç duramıcam hakklarını onlara sakla artık...şu öğle yemeği fikrini çoookkkkk beğendimmmm lütfen sözünü tutttt ama bekliyorum mutlaka canım...
urla canım sen nasılsın kuzuların nasıl..buarada kuzu demişken ela kuzu taklidi yapıyor kızlar ayy çok komik meeee diye bağırıcağına beeeee diye bağırıyor görmeniz duymanız lazım çok tatlı yaaa farmville deki kuzuları taklit ediyo çocuk yaaa beeeeeğğğğğ diyo deli..:))
sabeg az kaldı ha sabır canım....
Hay Allah güldürdün beni.Ben bugün Kıbrıs a gidiyorum.5 ocak'ta döneceğim.Herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.Begüm sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah.Kendinize iyi bakın kızlar.2011 hepimize mutluluk getirsin inşallah. Görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar bende kk nın uzun süredir üyesiyim ama bu sayfayı ilk kez bugün keşfettim beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Tam 11 aylık bir kızım var ismi İDİL :)
bir ay sonra yaş günümüz ve benide inanılmaz bir heyecan sardı yapacıklarımın listesi hazır sadece evi süslemek için malzemeleri internet üzerindeki sitelerden değilde izmirde bildiğiniz mağazalar varsa oralara gidip kendim almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum.Doğum günü süslemeleriyle ilgili malzeme satan yerler nerelerde.Ben karşıyaka nergiste oturuyorum.Sevgiler bebeişleri kocaman kokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?