Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aşk olsun canım ya sen bana gezmek de ben çoktannn yola çıktım bile
en yakın zamanda yemekteyiz
zaten seni biriyle tanıştırıcam
aynı yerde çalışıyorsunuz

güle güle git gel esmen

gülşen saat 05,32 kızcenmi kaldırdı seni bu satteeeee

Son düzenleme:
ayy bu kız gebeliğinden beri böyle uykusuzzz...hergeceeee... modunda canım ya allah kolaylık versin,,,
kimle tanıştırcan bak çok merak ettim özelden yaz bari:))
urla canım ben hep seni 2 çocuklu sanıyorum ya.. biara profilde iki ressim vardı sanki ondan mı acaba aklımda öyle yer etmiş..

iki resım hiç olmadı

leylacım önemli degıl ama hamile kalmayı iç planlamıyorum o yüzden agızdan yel alsın diyorum 2 cocuklu :):):)

sagep hurma doğal oksitosin kaynağı,erken doğum riskim olunca ağzımı bile sürememiştim.Tabii dr.lar bu söyleme pek rağbet etmeselerde ben ciddiye almıştım.Kasılman ağrın falan varsa eğer hurma işini pek abartma.Son hafta yükleme yaparsın fazlasıyla:)
gülsen ben Can'ı camiye hocanın yanına çırak vericem 4te 5te uyanıyor sabah namazına hazırlar camiyi en azındanda uyanması bi işe yarar :)))
aysaycım özledik seni arada bize bi 'ceee' diyip git en azından varlığından haberdar olalım...
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin aramıza.

kızlar ben yarın Antalya'ya gidiyorum,orada pek sık giremeyebilirim.
Şimdiden yeni yılınızı en içten dileklerimizle oğluşumla birlikte kutluyoruz.Yeni yılın hepimize mutlu yenilikler getirmesi dileğiyle....Bebişlerinizi benim yerime koklayarak öpün...

güle güle git gel esmen

gülşen saat 05,32 kızcenmi kaldırdı seni bu satteeeee

Lara bazen gece hareketsiz yatmaktan gaz çıkaramıyor ve sancıyla kalkıyor
biraz uğraşıp çıkarıyoruz tekrar uyuyoruz
eskiden hemen uyanamazdım bebekten sonra gözümü açınca cin gibi oluyorum
bak kk ya girip yorumda bile bulunuyorum

iyi yolculuklar canım
mutlu yıllar size de

hayırlı yolculuklar canım mutlu yıllarr

eee bizlerde öleyik saat 5-6 ayaktaydık güne başlıyorduk öglen saat 12 -1 oldumu akşam olmuş gibi gelıyorduuu

ehehe bende öyleydim ege dogmadan önce saat 10 yataga kon

şimdi alıştık 12-1
saahta 7-8 ayaktaız
memei bırakınca bazen saatler 10 gösterınce kalkıyoruz
e acısını cıkarıorum uykusuz 20 ayın..

Son düzenleme:
honeymon ii yolculuklar canım ii seneler ayrıca...öpüyoruz seni
urla ben karıştırdım sanırım canım ya kusura bakma:))
öptüm kızlar hepinizi...

herkese selam...bugün doktora gittim.alttan muayene etti
doktorumu dövmek istiyorum.....
daha doğurmuyorum,beklemedeyiz.çok az açılmışım,normal doğum için bir sorun yok.sadece çatım biraz düşük çıktı.....
Sonra eve bir geldim iç çamaşırımda kahverengi kan vardı,annem bakkala gitmişti evde yanlızdım,hastaneyi arayıp ayağa kaldırdım.çok normalmiş ilk doğum işaretim geldi bütün gün kasıklarım ağrıdı...Allah razı olsun kayınvalidem küveti sıcak sularla doldurdu içine oturttu. çıkınca yine ayaklarıma kovada sıcak su yaptı kasıklarıma ve sırtıma havlular ısıtıp koydu.şimdi iyiyim ama hala biraz ağrım var..bu ağrılar artık çok normal dediler ama artık yeter doğurmak istiyorummmmmmm

begüm yenı yıl bebegı gelıyor
hadi allah kolay dogum versın canım
ay ay heyecan yaptım bakkkkkkkk

Ah kıyamam sana hadi bekliyoruz artık.Kıbrıs'tan takip ediyorum valla seni.

izmirli güzel annelerrrrrrrr

yeni yılınız kutlu olsun
yeni yılda tüm isteklerinizin gercekleşmesi umuduyla

ilk başta saglık olmakla üzere bol kazanç,huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın hayatınızdannnnnnnnn

kızlar selamm
yeni yılınız kutlu olsun
2011 size ve ailenize sağlık mutluluk huzur aşk ve para getirsin inşallah
sevdiklerinizle birlikte nice senelere kızlarr

YENİ yılın ilk mesajı bizden olsunnnnn

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hu hu nelerdesınız yahuuuuuu

3. mesajıda bizden olsun :))))

selam kızlar

size bi sorun olcaktı
Bergama nasıl bir yer?

Yaşam olarak sosyallik olarak?
Bilgisi olan varmı?

Selam kızlar sanırım herkes ya doğum yapmış ya da yapacak. Biz daha yolun başındayız

Bu arada hepinize şeker tadında bir yıl diliyorum.

e-pack, ben Dikililiyim; ama İzmir'de yaşıyorum. Bergama ve Dikili yakındır. Genelde sessiz bir yerdir. Kışları özellikle. Ama yazın Dikili'ye Ayvalık'a gidersiniz. Sıkılmazsınız yani.

evet daha yolun başındaymışsın ama zaman çabuk geçiyo keyfini çıkar hamileliğin

evet cnm herkes senin dediğini söylüyor

tşkler cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…