canım arkadaşlarımmmmm nasılsınızzzz
buraya girip nbr demeden yatamaz oldum özlüyorum sizleri....:))
gülsen çok aldıysan alma artık bak yazlık ciciler daha güzel oluyor o zaman hiç duramıcam hakklarını onlara sakla artık...şu öğle yemeği fikrini çoookkkkk beğendimmmm lütfen sözünü tutttt ama bekliyorum mutlaka canım...
urla canım sen nasılsın kuzuların nasıl..buarada kuzu demişken ela kuzu taklidi yapıyor kızlar ayy çok komik meeee diye bağırıcağına beeeee diye bağırıyor görmeniz duymanız lazım çok tatlı yaaa farmville deki kuzuları taklit ediyo çocuk yaaa beeeeeğğğğğ diyo deli..:))
sabeg az kaldı ha sabır canım....
güle güle git gel esmen
gülşen saat 05,32 kızcenmi kaldırdı seni bu satteeeee
sagep hurma doğal oksitosin kaynağı,erken doğum riskim olunca ağzımı bile sürememiştim.Tabii dr.lar bu söyleme pek rağbet etmeselerde ben ciddiye almıştım.Kasılman ağrın falan varsa eğer hurma işini pek abartma.Son hafta yükleme yaparsın fazlasıyla:)
gülsen ben Can'ı camiye hocanın yanına çırak vericem 4te 5te uyanıyor sabah namazına hazırlar camiyi en azındanda uyanması bi işe yarar :)))
aysaycım özledik seni arada bize bi 'ceee' diyip git en azından varlığından haberdar olalım...
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin aramıza.
kızlar ben yarın Antalya'ya gidiyorum,orada pek sık giremeyebilirim.
Şimdiden yeni yılınızı en içten dileklerimizle oğluşumla birlikte kutluyoruz.Yeni yılın hepimize mutlu yenilikler getirmesi dileğiyle....Bebişlerinizi benim yerime koklayarak öpün...
hayırlı yolculuklar canım mutlu yıllarrsagep hurma doğal oksitosin kaynağı,erken doğum riskim olunca ağzımı bile sürememiştim.Tabii dr.lar bu söyleme pek rağbet etmeselerde ben ciddiye almıştım.Kasılman ağrın falan varsa eğer hurma işini pek abartma.Son hafta yükleme yaparsın fazlasıyla:)
gülsen ben Can'ı camiye hocanın yanına çırak vericem 4te 5te uyanıyor sabah namazına hazırlar camiyi en azındanda uyanması bi işe yarar :)))
aysaycım özledik seni arada bize bi 'ceee' diyip git en azından varlığından haberdar olalım...
yeni gelen arkadaşımız hoş geldin aramıza.
kızlar ben yarın Antalya'ya gidiyorum,orada pek sık giremeyebilirim.
Şimdiden yeni yılınızı en içten dileklerimizle oğluşumla birlikte kutluyoruz.Yeni yılın hepimize mutlu yenilikler getirmesi dileğiyle....Bebişlerinizi benim yerime koklayarak öpün...
Lara bazen gece hareketsiz yatmaktan gaz çıkaramıyor ve sancıyla kalkıyor
biraz uğraşıp çıkarıyoruz tekrar uyuyoruz
eskiden hemen uyanamazdım bebekten sonra gözümü açınca cin gibi oluyorum
bak kk ya girip yorumda bile bulunuyorum
Ah kıyamam sana hadi bekliyoruz artık.Kıbrıs'tan takip ediyorum valla seni.herkese selam...bugün doktora gittim.alttan muayene etti
doktorumu dövmek istiyorum.....
daha doğurmuyorum,beklemedeyiz.çok az açılmışım,normal doğum için bir sorun yok.sadece çatım biraz düşük çıktı.....
Sonra eve bir geldim iç çamaşırımda kahverengi kan vardı,annem bakkala gitmişti evde yanlızdım,hastaneyi arayıp ayağa kaldırdım.çok normalmiş ilk doğum işaretim geldi bütün gün kasıklarım ağrıdı...Allah razı olsun kayınvalidem küveti sıcak sularla doldurdu içine oturttu. çıkınca yine ayaklarıma kovada sıcak su yaptı kasıklarıma ve sırtıma havlular ısıtıp koydu.şimdi iyiyim ama hala biraz ağrım var..bu ağrılar artık çok normal dediler ama artık yeter doğurmak istiyorummmmmmm
Selam kızlar sanırım herkes ya doğum yapmış ya da yapacak. Biz daha yolun başındayız
Bu arada hepinize şeker tadında bir yıl diliyorum.
e-pack, ben Dikililiyim; ama İzmir'de yaşıyorum. Bergama ve Dikili yakındır. Genelde sessiz bir yerdir. Kışları özellikle. Ama yazın Dikili'ye Ayvalık'a gidersiniz. Sıkılmazsınız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?