yok canım izmirde değilim,İstanbuldayım...Saminin kardeşinde kalıyorum :) kayınvalidem de burda...Kendi annemde buranın bir sokak aşağısında oturuyor ama ben burda kalmayı tercih ettim hem kayınvalidem daha genç,daha tecrübeli ve daha sakin....kendi annem bir sancılansam apartmanı ayağa kaldırır telaştan :))) hep birlikte burda aile saadeti yaşıyoruz işte bir te k kocacım İZmirlerde çalışıp oğluna gelecek sağlamak için çırpınıyor....begüm sen izmirde degılmisin
şimdi kayınvalidenın yanındamısın
aman iyi olunda inşallah küçük oglan babayı bekler
yok canım izmirde değilim,İstanbuldayım...Saminin kardeşinde kalıyorum :) kayınvalidem de burda...Kendi annemde buranın bir sokak aşağısında oturuyor ama ben burda kalmayı tercih ettim hem kayınvalidem daha genç,daha tecrübeli ve daha sakin....kendi annem bir sancılansam apartmanı ayağa kaldırır telaştan :))) hep birlikte burda aile saadeti yaşıyoruz işte bir te k kocacım İZmirlerde çalışıp oğluna gelecek sağlamak için çırpınıyor....begüm sen izmirde degılmisin
şimdi kayınvalidenın yanındamısın
aman iyi olunda inşallah küçük oglan babayı bekler
gülsen canım bunu resmen takip ediyorum her bebek nedense 3.ayda çıkarmasada diş çıkarcak gibi sıkıntılar yaşıyor ben bunu ilk kendi çocuğumda farkettikten sonra ne kadar doğuran arkadaşım varsa ve sizler dahil hep duydum bu aylarda hep aynı sıkıntı hep aaa galiba erken diş çıkarcak söylemleri ama sonuç diş yok ve 1 2 ay sonrada tekrar sakinleşen bebek...hasta değilse korkma canım huysuzluk ediyordur..
ek gıda dönemi de kesinlikle her çocukta farklı oluyor hiçbiri birbirine benzemiyor herçocuk yoğurda bayılır ela nefret eder mesela,elamaşallah çok güzel yer aysayın dediği gibi elimşzdekini almak yemek için kıyamet koparır iştahla herşeyi tadar bide hıımmm diye kafa sallardı çok beğenmiş yapardı ama şimdi kaşığa çığlık atıyor dişler bizi mahvetti kısacası
..bildiğim tek şey asla ama asla zorlamayın ağzını zorla açmayın sinirlenmeyin sakin olun sabredin yemiyomu bırakın yemesin acıkınca 1 2 kaşşık olsada yicektir ama damak tadının oluşabilmesi için az da olsa hafif taddırın derim ben:)
diş olamaz
gazımı var acaba yada bi yerimi agrıyorrr
yada yaramazlıgı üzerinde olabılır gülşencim allah kolaylık versınnnn
egede ufakken 1 gün sabatan akşama kadar aglamıştı ıhlamur içirmiştim gecmişti
ıhlamur içir canım rahatladır bi zararıda yok
ne bileyim urlacım delirtir bu çocuklar insanı
ıhlamuru hemen denicem canım sağol
selam kızlar ben galiba işi çözdüm
Lara uyku yüzünden sorun çıkarıyor
gün boyunca çok kısa kısa uyuyor ,
tabii uyku yetmiyor saat başı uyumak istiyor
dalma problemi yüzünden de huysuzlaşıyor
uykudan kalkınca çok neşeli oluyor çünkü
dün öğleden sonra yanına yattım 3 saat uyudu
zor uyandırdım gece uyumayacak hanım
ki öyle de oldu zor uyuttum 2 saat salladım
bu durumda ne önerirsiniz
başka ne var yok ne yok kızlar bebekler dışında hayat nasıl gidiyor
hepimiz iyimiyiz mutlumuyuz...:)
neler yapıyoruz kafamız dağılsın azcık yoksa arada kafayı yicek arkadaşlar var....
başka ne var yok ne yok kızlar bebekler dışında hayat nasıl gidiyor
hepimiz iyimiyiz mutlumuyuz...:)
neler yapıyoruz kafamız dağılsın azcık yoksa arada kafayı yicek arkadaşlar var....
vallahi otur ye o zaman fıstığııııı.... öp öp öpppppp...kokla koklaaa...ye onuuuuu
maşallah de kuzuma, o annesini istiyor yanında o zaman. saate bakıp yatıcaksın kuzum o zaman...alıştı mı zaten tamamdır.
bakın taze anne adayına siz
geldin mi topiğe
Leyla bak pembeyle tanıştırıcam işte sizi
geldim. stajımı Lara'yla yapıyorummmyeni kalktım daha biliyo musun...pilim bitmiş gibi sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?