inşallah doğumdan sonra geçer bu çatlaklar
halidecim aman stres yapma sakin ol demekki herşey yolunda zamanında sağlıkla almak önemli bebişleri ayrıca unutma nekadar durursa okadar iyi derler 1 gün gündür.ozaman sana suni sancıdan bahsedeyim bildiğin serum veriyolar ben epidurelsiz almaya başaldım sancılar geliyodu karnım biyerde kocaman toplanıyodu ama ben hiçbişey hissetmiyodum çok sonra belimde kasığımda hafif varla yok arası adet sancısı gibi bişeyler hissetmeye başladım hatta burak bey kontrol ederken olcak buiş galiba hiçbişey hisettmiyomusun falan diyodu ama sonra ben sezeryana alınmak zorunda kaldım oyüzden sonunu nasıl oluyo bilmiyorum ama çoookkkk kolay olduğunu anlatan arkadaşlarım var.hayırlı haberlerini bekliyoruz doğumdan sonra bişekilde bize haber ver merak ederiz seni bebişini.doğum nerde olcak?
Daha doğurmadınız mı siz? Ben sizi doğurmuştur diye düşünmüştüm. Yarın alırsınız artık bebeğinizi kucağınıza...
Hayır canım daha doğurmadım doktorumuz bir gün daha bekleyelim dedi,işallah yarın hayırlısıyla kavuşacam bebeğime
Hayır canım daha doğurmadım doktorumuz bir gün daha bekleyelim dedi,işallah yarın hayırlısıyla kavuşacam bebeğime
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
moral bozmayayım ama asıl doğumdan sonra ortaya çıkıyolar be güzelim..
arkadaşlar izmir'de hamile giysisi satan ve fiyatı uygun bildiğiniz 1 yer var mı??
arkadaşlar izmir'de hamile giysisi satan ve fiyatı uygun bildiğiniz 1 yer var mı??
buarada sanırım hailde doğum yaptı ikigündür gelemediğine göre ayyy ne telaş ne mutluluk ve mis gibi bebek kokusu vardır şimdiiii
yelda sende doğurmadınmı daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?