Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sağol Leylacığım içim cok rahatladı anlatıklarını okuyunca işallah benim içinde herşey böyle güzel gecer.Benim bebeğim doğum pozisyonuna girmedi için suni sancı verecek ama ne kadar başarılı olur bilemiyoruz eğer inmese doğum kanalına sezeriyanla alacak bebeği,doğumum Cınarlı Hastanesinde olacak işallah bebeğim ve benim için herşey güzel olur.Sezeriyan istemiyorumdum ama napalım bebeğim için herşeye katlanırım.Offff cok zormuş heyecan bir yandan korku bir yandan.Bir alayım bebeğimi kucagıma sağsalim hayırlısıyla işallah haber veririm.

belkide olmaz ya kiminde hiç olmuyo benimde öyleydi ama işte deim ya sonra bi baktım kırmızı kırmızı çizgiler çıktı ortaya ama aldığn kiloylada alakalı bu ben 16 kilo almıştım...kaydirigubbakcemile3

buarada sanırım hailde doğum yaptı ikigündür gelemediğine göre ayyy ne telaş ne mutluluk ve mis gibi bebek kokusu vardır şimdiiii

arkadaşlar izmir'de hamile giysisi satan ve fiyatı uygun bildiğiniz 1 yer var mı??

canım ben kemeraltından gökkuşağı giyimden almıştım Meseret Çarşısı
Kemeraltı Polis Karakolu & Sıhhat Eczanesi Karşısında yerleri en uygun fiyata ordan bulmuştum çokda memnunum ürünlerinden

arkadaşlar izmir'de hamile giysisi satan ve fiyatı uygun bildiğiniz 1 yer var mı??

hoşgeldin :))
genelde hep pahalı oluyor kıyafetler ama kemeraltında biyer var küçük bir dükkan kapısı falan bile yok hemen konaktan girdiğini düşün hani ilk sokak yk bankasının olduğu baş yani ordan gir 500m kadar git solda bi dükkan genelde hamile giyim var diye tabelası vardı şimdi olmayabilirde sorsan gösterirlerde mutlaka orda uygun bulabilirsin
benim yaz olduğu için ordan tayt ve tunik alıp giydim hep gerçi ben başka yerlerdende çok aldım etekti elbiseydi pantolon tşhırt...bidaki gebeliğiminde yaza gelmesi şart sart oldu sanırım..:))

nekadr oldun sen şimdi seninde çok yakın diye biliyodum sanki

offf bitmiş artık yaa aman dikkat kendine ben 38:+5 de yaptım doğumu,hayırlısı olsun artık sağsalim kurtulun ikinizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…