selam kızlar...
ben bugün yine doktora gittim.bende hala hiiiçççç bir gelişme yok,doktor ayın 17 sine tekrardan çağırdı.normalde doğum tarihi 20 ocak ama bakalım,eğer açılmazsan bebek içine kaka yapabilir sezeryan olman lazım filan dedi ama bana çoookkk saçma geldi.sonuçta erkek bebek olduğu için 42 haftalıkta doğabilir dimi?fakat doktor dediki hayır en fazla ayın 23 üne kadar bekleriz yoksa sezeryan yapmak zorundayız......bu doktorlar neden ya kesme biçme peşinde yada suni sancı vermek istiyorlar bir türlü anlamadım...suni sancı alan bütün tanıdıklarım annemde dahil ölüm gibi birşey dediler...
Begümcüm devlet hastanelerini tercih et canım o zaman
eğer zorunlu değilse sezeryana asla yanaşmıyorlar canım
biliyorsun ben erken doğum yaptım suyumun geldiğinden emin olamadığımdan doktorum da o gece nöbetçiydi acile gittim direk yatışım yapıldı 2 gün sonra bebeğin kalp atışlarında sorun var diye acil doğuma alındım o sırada bile açılma var mı diye bakıldı açılma olsa normal doğuma alacaklardı.
ben 1 gece doğumhanede kaldım bir sürü doğum gördüm
suni sancı verilenleri de gördüm serum takıyoruz deyip sancı veriyorlardı
normal sancıdan bir farkı yoktu herkes aynı ağrıyı çekiyordu canım
ayrıca epidural isteyebilirsin suni sancıdan sonra
3 cm açılma olunca epidurali takıyorlarmış çok kolay oluyormuş doğum
gülsennn
ozaman bu sefer kokulu kokuluuuu muckksss muckksss muckksss.....:))
topiği terketmeyin lütfenn mutlaka haberleşmeye devam edelim..
kızlar özel olmazsa bişey sorucam hepinize şu doğumlardan sonra nasıl bir korunma yöntemi seçtiniz
ben korkudan spral taktıramıyorum,ilaç da içmek istemiyorum eşim korunuyor ama onda da gene her aya acaba falan diye strese giriyorum...
ne yapsam bilemedim o yüzden soruyorum sizlerede bi fikir verin bana..
gülsennn
kızlar özel olmazsa bişey sorucam hepinize şu doğumlardan sonra nasıl bir korunma yöntemi seçtiniz
ben korkudan spral taktıramıyorum,ilaç da içmek istemiyorum eşim korunuyor ama onda da gene her aya acaba falan diye strese giriyorum...
kızlar ben geldiimmm...Sonunda evimdeyim, özlemişim evimi.
Can'ı sünnet ettirebildik nihayet.Bu seferde iptal olsaydı zaten yaptırmayacaktım birdaha.
Leyla bişey atmış ortaya çekilmiş kenara :))) Ama Gülşen nin cesareti mevzuya noktayı koymuş.Kızlar aslında ben spiral taktırmak istiyorum ama cesaretim yok çok alerjiğim kesin bi reaksiyon olur sonra birde bu meret bazen kayıyor (duyumlarımca) artı çevremde spiral taktırıp hamile kalan çok insan var.İlaç kullanmak içinde emzirme dönemi bitimini bekliyorum bende.Arada haberlerde doğum kontrol hapları ile ilgili sinir haberler kafamı kurcalamıyorda değil.
Aysaycıım nete girdiğim bi ara yazdığını gördüm.Canım ben kocamıda yanımda götürüyorum onu güzelim İzmir kızları ile bırakmıyorum. :))))
Gülsen_Arda, Lara biraz büyüsün sonra kardeş yaparsınız. Zaten senin de vücudunun, ruhunun kendine gelmesi lazım. Sizin bileceğiniz işte, 1-1,5 sene bekleseniz daha iyi olmaz mı?
be sprel taktırdım korka korka
ama korkulacak bişey yok
hap kullanamıyordum emzırdıgımız için
eşimede hayattaaaaa güvenmeeemmm
o yuzden en dogru karar benım için spreldiii
pes gülşen dur biiiiii lara büyüsünnnnnnnnn
begüm sakin ol canım saki ol canımmm
hakkımda hayırlısı neyse oolsun de kestirmem falan demee
kendini rahat bırak
RELAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Can'ı sünnet ettirebildik nihayet.Bu seferde iptal olsaydı zaten yaptırmayacaktım birdaha.
Leyla bişey atmış ortaya çekilmiş kenara :))) Ama Gülşen nin cesareti mevzuya noktayı koymuş.Kızlar aslında ben spiral taktırmak istiyorum ama cesaretim yok çok alerjiğim kesin bi reaksiyon olur sonra birde bu meret bazen kayıyor (duyumlarımca) artı çevremde spiral taktırıp hamile kalan çok insan var.İlaç kullanmak içinde emzirme dönemi bitimini bekliyorum bende.Arada haberlerde doğum kontrol hapları ile ilgili sinir haberler kafamı kurcalamıyorda değil.
Aysaycıım nete girdiğim bi ara yazdığını gördüm.Canım ben kocamıda yanımda götürüyorum onu güzelim İzmir kızları ile bırakmıyorum. :))))
Kızlar biran önce 2.leri doğurun ve kordonları bağlatın.Başka türlü rahat yok.Ben doğum kontrol hapı kullandım kanama yaptı, spiral taktırdım kanama yaptı eşim korundu hep, sonunda kaza ile hamile kaldım e gene 15 yıl iyi dayanmışım ama sonunda kordonları bağlattım
tebrık ederım canımkızlar ben geldiimmm...Sonunda evimdeyim, özlemişim evimi.
gülşen bence yanlış bi düşünceöncelikle Can'ın erkekliğe ilk adımını tebrik ediyorum honeymom
şimdi toptan cevap vereyim kızlar
bu 2. çocuk tamamen espri benim bir hamile kalmam 8 yıl sürdü
2. sine kalıcağımı zannetmem
nasıl hamile kaldığımı biliyorum bir daha aynı şeyi yapmam
yine de korkmuyor muyum tabii korkuyorum
ama spiral de taktırmıycam
benim annem de ablam da kullanamayıp çıkarttılar spirali
herhalde bende kullanamam
kordon bağlatmayı bir araştrayım ben eşim için heheheh
canım ben inan kendimi hiçççç düşünmüyorum.beni gerekirse parçapinçik yapsınlar yeterki bebeğim iyi olsun....sanırım ben bu konuda kayınvalidemin çok etkisinde kalıyorum,epiduralden de beni o soğuttu...annesinin karnında eskiyen bebek yok,bebeği zamanından önce almak daha kötü diyor...süreklii normal doğum yap ,kendini kestirmre ,keseceklerini anladığın an hayırde diye diye beni etkisi altına aldı....kızar merhabaaa
önce hemen begüme yazıcam bişeyler...canım lütfen artık herşeyi oluruna bırakırmısııınnnnn...
ya önemli olan burda senmisin bebek mi bence sen önce bunun kararını ver,önemli olan sensen evet gerçekten kendini böyle sık kas yıprat kara kara düşün öylemi böylemi diye..yoookkk önemli olan bebeğinse lütfen önemli olan onu sağsalim kucağıma almak de ve ha kesilmişim ha sancı almışım ha normal yapmışım ha bilmm ne de ve geç lütfen yaaa,hayırlısı neyse o olsun güzelim ama sen bu stresle devam edersen bebek gerçekten içerde kakasını yapıcak ama bu da çok can sıkıcı birşey drunun da dediği gibi
bende 9 ay normal olcak dedim son an hadi aşağıya sezeryana dendiğinde gözümü bile kırpmadım hazırlandım indim,azcık cesaretli ol lütfen bu kadar insan burda sezeryanla doğum yaptı neoldu hepimiz taş gibiyiz maşallah
bu kadar kendini şartlandırma en huzurlu anlarını yaşamaya çaılş ve herşeyi oluruna bırak kısmette ne varsa o olucak zaten!!!!!!....
lütfen bana alınma kırılma sadece biraz cesaretlenmeni şu ön yargılarından kurtulmanı istiyorum okadar
canım ben eğer vücudum kabul ederse sprel taktırıcam.ilaç yada iğne kıllanma yapıyormuş ve ilacı bırakınca tekrardan hemen hamile kalamıyorsun....sonuçta hepsi hormon sadece sprelde hormon yok diyorlar,genelde çoğu kişi bu yöntemi tercih ediyor ama yinede sen bilirsin...gülsennn
sağol canım,beni kendi halime bir bırakmadılar ki beynimi yediler ,sanki onlar doğuracak,dedim ya epidural demeye bile korkar oldum .....Sabeg hakkında hayırlısı olsun. Leylaela'nın dediklerine kulak ver istersen. Biraz rahat ol! Rahat ol ki güzel doğum olsun...
beynim o kadar yıkanıyor ki ve o kadar çok kişi benim yerime karar veriyorki inan rahat olamıyorum....onların bu tavırları zaten beni kasıyor....yok kestirme yok sezeryan sakın olma dediler heşeyibana öcü ettiler.....be sprel taktırdım korka korka
ama korkulacak bişey yok
hap kullanamıyordum emzırdıgımız için
eşimede hayattaaaaa güvenmeeemmm
o yuzden en dogru karar benım için spreldiii
pes gülşen dur biiiiii lara büyüsünnnnnnnnn
begüm sakin ol canım saki ol canımmm
hakkımda hayırlısı neyse oolsun de kestirmem falan demee
kendini rahat bırak
RELAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?