Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
pembişim seni bizim topicte tebrik ettim gördünmü bilmiyorum
tabbim tamamına erdirsin tatlım sağlıkla kıcağına al inşallah meleğini

görmedim canımmm, çok teşekkür ederim... bu sefer iyi bir hamişlik ve sağlıklı bir bebişim olucak, içim çok huzurlu...

leylacım valla ben hala annemlerdeyim bu pazar döncem
çok şükür iyiyiz
kızım biraz hasta oldu ona üzülüyorum

geçmiş olsun ipekcim
Lara da bugün öksürüyor benim de boğazım yanıyor gibi
inşallah hemen atlatırız

geldim. stajımı Lara'yla yapıyorummm yeni kalktım daha biliyo musun...pilim bitmiş gibi sanki ...

hadi bakalım stajer anne başla hazırlığa
yarın önümüze neler çıkarıcan???

bende heyecan çoook...siz isteyin ben burdayım

action action action

kızlarrrrr
sabeg mutlaka haber vericekti bana ses yok henüz bilmemki doğurdumu acep,olmadı yarın bebn ararım bi onu
pembe hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun meleğin minik mercimek var aramızda anlaşılan:)
urlacım kolay gelsin canım...yaptıklarından çok yemeeeeee
lara nınnnn annesiiii ama sende hep şikayetçisin yaaa olamazzzz öp öp öp kokola koklaaaaa
boğazların için turşu suyu iç canım ama bardak bardak değilde kaşık kaşık boğazını temizler gibi günde 7 8 kere 2 şler kaşık gibi...
ipekk ohh anakucağındasın tadını çıkarrr,bende dün gece anneciğimle uyudum:))aynı yatakta huzurlaaaa hemen başucumuzda da kızım 3 kuşak şeklindeydik çok güzeldi...

valla öyle oldu Leyla sağsalim şu ayı atlatalım istiyorum
ben mi çok paniğim herşeyi abartıyorum acaba herkesin çocuğuda böyle mi?
çocuk doğurmanın ve bakmanın zorluğu başına birşey gelmesinden korkmanın yanında hiç kalıyor
Allah acılarını göstermesin ne doğru bir lafmış

hoşbulduk tatlım..... ne güzel sohbet varmış burda...eylül anneleri çok sıkıcııı

leylacım valla ben hala annemlerdeyim bu pazar döncem
çok şükür iyiyiz
kızım biraz hasta oldu ona üzülüyorum
canım çok geçmiş olsun.inşallah meleğin hastalığı çabuk atlatır.....
kızlar Begüm doğurdu herhalde yoksa gelirdi topiğe
inşallah kucağına almıştır meleğini

geçmiş olsun gulsen
bencede dabeg doğurmuştur
inş iyilerdir

Bence de Begüm doğurdu

malesef hala doğuramadım.....bekliyorum.oğlumun hiiiçççç gelmeye niyeti yok,sanırım 9 ay 10 gün tamamlayacak,bende anlamadım gitti,Heran doğurabilirim diye evden dışarıda çıkmıyordum ama artık yeter yarın kendimi atıcam çarşılara
merak etmeyin doğuma giderken topiğe mesaj atarım herhalde:97:tabi sakinliğimi koruyabilirsem.....

pembe aramıza hoşgeldin....umarın herşey dilediğin gibi olur...

pembe hoşgeldin topigimizeeeeee

leyla azcık yedımmmmmm

begüm sen daha dogurmadınmı kızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…