pembişim seni bizim topicte tebrik ettim gördünmü bilmiyorum
tabbim tamamına erdirsin tatlım sağlıkla kıcağına al inşallah meleğini
görmedim canımmm, çok teşekkür ederim... bu sefer iyi bir hamişlik ve sağlıklı bir bebişim olucak, içim çok huzurlu...
bencede canım
sen içini ferah tut
meleğinle güzel günler geçir
ayyy senle gene heyecan yaşıycaz ne gzellll
leylacım valla ben hala annemlerdeyim bu pazar döncem
çok şükür iyiyiz
kızım biraz hasta oldu ona üzülüyorum
geldim. stajımı Lara'yla yapıyorummmyeni kalktım daha biliyo musun...pilim bitmiş gibi sanki ...
bende heyecan çoook...siz isteyin ben burdayım
kızlarrrrr
sabeg mutlaka haber vericekti bana ses yok henüz bilmemki doğurdumu acep,olmadı yarın bebn ararım bi onu
pembe hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun meleğin minik mercimek var aramızda anlaşılan:)
urlacım kolay gelsin canım...yaptıklarından çok yemeeeeee
lara nınnnn annesiiii ama sende hep şikayetçisin yaaa olamazzzz öp öp öp kokola koklaaaaa
boğazların için turşu suyu iç canım ama bardak bardak değilde kaşık kaşık boğazını temizler gibi günde 7 8 kere 2 şler kaşık gibi...
ipekk ohh anakucağındasın tadını çıkarrr,bende dün gece anneciğimle uyudum:))aynı yatakta huzurlaaaa hemen başucumuzda da kızım 3 kuşak şeklindeydik çok güzeldi...
geçmiş olsun ipekcim
Lara da bugün öksürüyor benim de boğazım yanıyor gibi
inşallah hemen atlatırız
hadi bakalım stajer anne başla hazırlığa
yarın önümüze neler çıkarıcan???
börekler açtım sizeeeeeaç gelin vallahii... öğleden sonra annem gelecek, sıcak sıcak zerde yapıcak, ona göreee...
action action action
kızlarrrrr
sabeg mutlaka haber vericekti bana ses yok henüz bilmemki doğurdumu acep,olmadı yarın bebn ararım bi onu
pembe hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun meleğin minik mercimek var aramızda anlaşılan:)
lara nınnnn annesiiii ama sende hep şikayetçisin yaaa olamazzzz öp öp öp kokola koklaaaaa
boğazların için turşu suyu iç canım ama bardak bardak değilde kaşık kaşık boğazını temizler gibi günde 7 8 kere 2 şler kaşık gibi...
ipekk ohh anakucağındasın tadını çıkarrr,bende dün gece anneciğimle uyudum:))aynı yatakta huzurlaaaa hemen başucumuzda da kızım 3 kuşak şeklindeydik çok güzeldi...
canım çok geçmiş olsun.inşallah meleğin hastalığı çabuk atlatır.....leylacım valla ben hala annemlerdeyim bu pazar döncem
çok şükür iyiyiz
kızım biraz hasta oldu ona üzülüyorum
kızlar Begüm doğurdu herhalde yoksa gelirdi topiğe
inşallah kucağına almıştır meleğini
geçmiş olsun gulsen
bencede dabeg doğurmuştur
inş iyilerdir
kızlarrrrr
Bence de Begüm doğurdu
pembe hoşgeldin topigimizeeeeee
leyla azcık yedımmmmmm
begüm sen daha dogurmadınmı kızzzzzzz
Muckss muckksss muckssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?