canım ben inan kendimi hiçççç düşünmüyorum.beni gerekirse parçapinçik yapsınlar yeterki bebeğim iyi olsun....sanırım ben bu konuda kayınvalidemin çok etkisinde kalıyorum,epiduralden de beni o soğuttu...annesinin karnında eskiyen bebek yok,bebeği zamanından önce almak daha kötü diyor...süreklii normal doğum yap ,kendini kestirmre ,keseceklerini anladığın an hayırde diye diye beni etkisi altına aldı....
canım ben eğer vücudum kabul ederse sprel taktırıcam.ilaç yada iğne kıllanma yapıyormuş ve ilacı bırakınca tekrardan hemen hamile kalamıyorsun....sonuçta hepsi hormon sadece sprelde hormon yok diyorlar,genelde çoğu kişi bu yöntemi tercih ediyor ama yinede sen bilirsin...
sağol canım,beni kendi halime bir bırakmadılar ki beynimi yediler ,sanki onlar doğuracak,dedim ya epidural demeye bile korkar oldum .....
beynim o kadar yıkanıyor ki ve o kadar çok kişi benim yerime karar veriyorki inan rahat olamıyorum....onların bu tavırları zaten beni kasıyor....yok kestirme yok sezeryan sakın olma dediler heşeyibana öcü ettiler.....
canım gözün aydın oğlun erkekliğe ilk adımını atmış.....
kızlar öptüm kaçıyom desem kızarsınız sanırım...
neyse hemen yazayım bende7
önce honeymon hayırlısı olsun canım allah damatlığınıda göstersin inşallah
sabeg bacı doğur gari ne diyim işin çok zor senin çoookkkk
gülsencim boya gimiş bak üzülme kilosuna sağlığı yerinde olsun o yeter bence kilo alınıyoda veriliyoda ara ara
urla senin gibi yazabilmeyi çok isterdi sütüm karşılara fışkırdı diyeeee birgün olsun göğüs pedi bile kullanmadım..sadece çamaşırım kan olmasın diye kullandım
aysay gir kız arada yok olma öyle çokkk
korunma olarak ta anladığım kadarıyla herkez bu konuda biraz ben gibiii....:))
evet şimdi öpüyorum hepinizi hemde kocamannnnn:))))
kızlarrrr
Lara mamayı kabul etmiyor
zorla 20 cc içirdim
öğürmeye başladı bıraktım
başka mama mı deniyim
vaz mı geçeyim
Leyla kızlarla konuştum galiba herkes bizden beter
biz 560 gr almışız arada 200-300 gr alanlar var
kimsenin doktoru mama verin dememiş
benim sütüm de fışkırıyor maşallah diyim
Lara da çok emiyor
ama az kilo alıyor işte
emziren anneler için takviye vitaminler var alayım bari
bende Ela ve seni öptüm koccaman
haklısın kendine süt artıcı da al canım
bulgur pilavı yap yarında gör sütlerini maşallahhhhhhhhhhhhhh
kimseyd deme kız fışkıyor falan ben hiç demzdim misafırlre gıttıgım eee ya verırken yada arada cıkardı karsıyaaaaa tütütütütütü
SÜTÜNLE KAL
Valla canım benim oğlumda mamayı kabul etmedi birtürlü.Birara azalmıştı sütüm, şimdi 7.5 aylık çok zorlanıyorum ek gıdada.Hiçbirşeyi adamakıllı yemiyor biraz zorla çıkarıyor.İnanki çok zorlanıyorum varsın öğürsün ben pişman oldum 1 öğürür 2 öğürür alışır sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?