Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yok kanamam ama hiç ayağa kalkacak halim yokkk...elevit işe yaramıyor inan ki...

sen yatmaktan öyle olmuşundur
tembel hastalığı denir buna
korkma atlatıcan bugünleri
hem hamilelik dönemi kadınların dirençlerinin en yüksek olduğu dönemdir
birde dün doktor dedi İzmirde bronşit salgını varmış
yatman daha iyi
sen yarın benim doktora gelicen mi

kocişle konuşayım akşam bakayım ne diyecek. yazışırız faceden.
yatmaktanda sersemlemiş olabilirim ama progesterandan sanırım birazda. göz kapaklarım açılmıyor tam olarak

kocişle konuşayım akşam bakayım ne diyecek. yazışırız faceden.
yatmaktanda sersemlemiş olabilirim ama progesterandan sanırım birazda. göz kapaklarım açılmıyor tam olarak

Aaaaaa elevit napsın kuzum progesterondandır o halsizlik uyku hali
konuş bakalım ne dicek bizde ona göre aşıya gider geliriz
sonra sana zaman ayırırız
gelecek olursan Pınar ve Pelin i de arıcam onlar da görmek istiyor bebekleri

cümbüş var yaniii... tamam canım ben ilacımı alıp yatiiim, yatmazsam akıp gidiyo öptüm zuzuyuuuuu çokkkk

biri pregastan mı dediiii hhhüüüühüüüüüü((((
pelt etti o beni 3 ay pelt
içene allah yardım etsin vallaha çok zor,mide yanması da bonusudur progestanın birde...

gülsencim mamalarda ki enerji annesütüne oranla daha fazladır dr. kilo alabilmesi amacıyla takviye vermiş olabilir canım var olduğu sürece önce aane sütü sonra mama veya ek gıda canım..
yani ek gıda dönemimde bebeği anne sütü yada mama ile doyurucaksın o meyveyi yada yoğurdu ara öğün yapıcaksın öyle düşün çorbalar sadece ana öğün yerine geçer,vitaminide dr.kontrolünde alabilirsin ben emziremesemde genede 3 4 ay hiç bırakmadan elevit ve demire devam etmştim canım,çocuk dr.umuz bıraktırmamıştı
sabeg i yarın arayım artık şimdi geç oldu

yorgunum...Can bugün hiç uyumadı hala da direniyor.Bugün güyaaa 9da yatacaktık.Oğlanın başında kalakaldık.Dünya umrunda değil ama keratanın oyuncak oynuyor hühühühü ((

urlacım saat geç oldu diye aramadım yarın arıyacağım ama sizede işten girip iki dakka yazarım saat 1 gibi falan girip bakın mesajlara
inşallah hayırlısıyla doğumunu yapmıştır kızcağız
honeymon canım çok zor demi..inan seni hepimiz çok ii anlıyoruz geçicek ama az sabır biraz büyüsün oda yorulup uyumayı öğrenicek annesi..

doktor bebelac numunesi vermişti benim kız 10cc falan içti sanırım öğürdü
bugün milumil 1 aldım biberonla yine emmedi kaşıkla 50cc falan verdim
üzerine de emdi değmeyin keyfime yani halen emiyor
bu kadar şeyden sonra sabaha kadar uyanmaması lazım
bakalım görücez
Leylacım benimde 4 ay ilaçlara devam etmemi istedi doktor
ama bu kızdan ben kendimi görmüyorum ki
sabegin iyi haberlerini bekliyoruz

hdi bakalım iyi haberler ver bize leylaa

gülşen hep öylydik sacımı taramadıgım günler olurduuu
yemek yapmadıgım kaç akşam üzeriiiii
şimdi düzene girdik
ama bu sfrde dagıtmalar heryerı boyamalar yaramazlıkk düşmeler

bizde memeyi bırakınca biraz rahatladıkk
hop bi bakmışım uyumuşşşş
tabi bu böyle hep degıl ama bi keyıf verıyor kendi kendi kuzu gibi uyumasıııııı

büyüdükce sorunlarda büyüyor derler ya büyüklerimiz dogru
ALLAHIM eksikliklrini göstermesın
HERSEYE DEGER

annesinin kuzusu varsın yaramazlık yapsınnnnn

bugun meyve soydum
elma mandalin v.s
tabagında koltuguna oturdu minik koltuk aldık
önünde sehpası
trt 4 acık yanındada su

yemış yemış sonrada suyu tabagın için dökmüş eller tabagın için heryer suuuuu
bunun gibi yaramzlıklar ama İYİKİ VARLAR

iyi akşamlar

bende o düzeninin oturmasını bekliyorum 4 gözle
inşallah uzun sürmez
bak sen yaramaz Ege'ye
en sevimli zamanları şimdi
7 yaşına kadar bolca okşa
erkekler sonra okşatmıyor Urlacım

haklısın öpüyorum kokluyorum oynşıyoruz işte
eltımın oglan 12 yaşında annesi öpseee
öfler pöfler cok dogru hdi ben kuzumla oynamaya gidiyorum byeeeeeeeeeeee

selam kızlar hepinize çok teşkekkürederim beni merak etmişsiniz....
hala doğurmadım ,bekliyorum.Eşim geldi yanımda bir kaç gündür ondan giremedim iş için dışarı çıktı fırsat bu fırsat gireyim dedim...
tek tek alıntı yapmadım genel bir cevap veriyorum....
Açıkcası çok endişeliyim.çünkü herşey benim kontrolüm dışında gelişiyor.Kayınvalidemi çok seviyorum ve Allah razı olsun benim için çok uğraşıyor annemin göstermediği ilgiyi gösteriyor el bebek gül bebek bakıyor....
FAkat doğum konusunda bana kafayı yedirmek üzere.....cevapta veremiyorum,hem kırmamak için hem kadın hakikaten kötülükten değilde beni dşündüğü için böyle yapıyor ama bence kötü yapıyor...ebe aramaya başladı yaaaaaaaaa :))) gülüyorum ağlanacak halime....
bunun sebebide ebe evde beni son ana kadar kontrol edecekmiş,hadi götürün dediği anda beni hastaneye götüreceklermiş,eğer önceden hastaneye gidersek doktorların oyunlarından kurtulamayacakmışız.Tamam hakikaten beni düşünüdüğü için yapıyor ama beni çok endişelendiriyor....Böyle olunca kayınvalidemi cahil bir kadın düşünebilirsiniz ama hiç değil kadın yılların iş kadını birde öyle böyle değil tam bir hükümet.....Beninkilerde kayınvalideme o kadar güveniyorlar ki ve beni evladı gibi sevdiğini o kadar iyi biliyorlarki üstüne onlarda kayınvalideni dinle kızım o senin hiç kötülüğünü düşünürmü diyorlar...Dün biraz samiye vıdırdandım aşkım ne oluyor bak gerilmeye başladım dedim.Oda hep benim dediğimi dinleyen adam bana demezmi aşkım ben bu konulardan hiç anlamam seni yanlış yönlendirmek istemem annemi dinleyelim istersen demezmi........öyle işte çok yazdım ama konunun özeti bu,ben hala doğurmadım ve nasıl doğuracağımıda bilmiyorum,rüzgar ne tarafa doğru eserse oraya doğru gidicem artık.....Ayyy şaka gibi yaaaaaa

gülşencim canım Allah yardımcın olsun kuzun seni zorluyormuş,o konular hakkında daha hiç tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum...

pembedana sana da çok geçmiş olsun canım..

Leylacım ben artık sende olan numaramı kullnamıyorum canım yeni numaramı mesaj atarım....

urlacım uzaklaşmam malesef mümkün değil,sen çok şükür o günleri atlatmışsın.İnşallah bende Allahın izniyle kuzumu bir kucağıma alsam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…