yanlız değildiniz urlacım merak etmeeeee.....
ya cadı kalkmış gelmiş kafasını kafama vuruyor dandandannnn diye uyandım,
kızım öpüpte uyandırsaydın bari yaa......
gülsencim inanki biz eşimle hergün ama hergünnnnn ogünleri konuşuyoruz
gidip gidip buzdolabı üstündeki o bebek hallerindeki fotolarını öpüyoruz,o kokuyu hatırlamaya çalışıyoruz.. oanları okadar çok özlüyoruz ki oyüzden bobol tadını çıkar koklaaa koklaaa koklaaaa
ama şuanki durumuda anlatılcak gibi değil o kadar eğlenceliki birlikte yaşam paylaşıyoruz bize küsüyo kızıyo oynuyo gülüyo sarılıyo öpüyo duygularını anlatmaya çalışıyo
ayyy allah hepsine sağlık versin heranları ayrı bi tatlı güzel ve doyumsuzzzz bunların
eheheh bizdeyle öyleydik şimdi anne öpücük sonrada annem diye sarılıyor ah deymeyin keyfıme MUTLULUK MUTLUK VARMI BAŞKA GÜZELİİ VE ANLAMLISIyanlız değildiniz urlacım merak etmeeeee.....
ya cadı kalkmış gelmiş kafasını kafama vuruyor dandandannnn diye uyandım,
kızım öpüpte uyandırsaydın bari yaa......
evet canım bu zamanlarında keyfını cıkarrrrrrryaaa bende istiyorum böyle uyandırılmayı
ama vazgeçtim o kadar çabuk geçmesin zaman
onlara da sıra gelecek
bugünlerin tadını çıkarayım ben hepsi sırayla olacak de mi
sonuna kadar katılıyoum leylaaaaaaaaaaagülsencim inanki biz eşimle hergün ama hergünnnnn ogünleri konuşuyoruz
gidip gidip buzdolabı üstündeki o bebek hallerindeki fotolarını öpüyoruz,o kokuyu hatırlamaya çalışıyoruz.. oanları okadar çok özlüyoruz ki oyüzden bobol tadını çıkar koklaaa koklaaa koklaaaa
ama şuanki durumuda anlatılcak gibi değil o kadar eğlenceliki birlikte yaşam paylaşıyoruz bize küsüyo kızıyo oynuyo gülüyo sarılıyo öpüyo duygularını anlatmaya çalışıyo
ayyy allah hepsine sağlık versin heranları ayrı bi tatlı güzel ve doyumsuzzzz bunların
bizim babamız da keşke kokusunu saklayabilsek diyor
ben bazı kıyafetlerini yıkamadan saklamayı düşünüyorum
ne kadar süre kalır koku bilmem
ben bebek büyütmekten gitgide daha çok keyif almaya başladım
giderek beni daha çok tanıyor tepkiler veriyor
kimselere bakmadığı gibi bakıyor ya bana işte ona bayılıyorum
evet galiba tadını çıkarıyorum
Fazla uğrayamıyorum buraya. İş yerinde işler birikmiş, birde toplantı üstüne toplantı, toplantı bitiyor eğitim başlıyor. Fazlasıyla bunaldım iş yerinde. Eve gelince de Ayça ile vakit geçirme çabaları. Ayça uyuduktan sonra biraz evi topluyorum, biraz kendime vakit ayırıyorum. Kitap okumaya geri dönmeye çalışıyorum.
Günler çok hızlı geçip gidiyor. Bebekler de çok hızlı büyüyorlar...
aysay gün yetmiyor sana sanırım.
Sen yokken kim bakıyor canım Ayça'ya.Belki yazmışsındır atlamış olabilirim.
Kızlar bu arada Halide gözükmüyor ne zamandır.Bir haberi olan var mı??
aysay gün yetmiyor sana sanırım.
Sen yokken kim bakıyor canım Ayça'ya.Belki yazmışsındır atlamış olabilirim.
Kızlar bu arada Halide gözükmüyor ne zamandır.Bir haberi olan var mı??
Seni özlemişiz hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?