Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sinema da ayrı bir özlem tabiki...

Ben kitapçıları es geçip gitmiyorum. İlgimi çeken kitapları alıyorum. Baş ucum ve kütüphanem yığınla okunmamış kitap doldu. Son zamanlarda bebek psikolojisi ve gelişimi üzerine kitapları okumayı tercih ediyorum. İş yerinde okumaya fırsat bulabiliyorsan ne güzel...

selam kızlar ben hala doğurmadım :))) hiç şaşırmadınız dimi? herhalde gülşenin dediği gibi direk ilkokula yazdırıcam...

HALA 9 ay 10 günü tamamlamayı bekliyorum.bakalım daha ne kadar bekliyecem Allahtan bebişim sağlıklı hiç bir sorun yok.O yüzden içim hala rahat ama biraz daha geçerse ne yaparım bilmiyorum....

gülsenin misafirleri varmış şekerim.... kızıda pek bi keyifliymiş bugün nazar değmesn cimcimeye...
ana-kız oyun oynuyorlardır

iyi akşamlar

gülşen nerelerdesınnnnnnn?

geldim kuzum geldim
yukarıda pembenin de söylediği gibi bu hafta hep misafirim vardı
yarın da misafirim var haftasonu eşler evde bu hafta iptalim yani
önümüzdeki hafta ben gezicem artık
hıııı yazamıyorum diye okumuyorum sanmayın takipteyim her zaman
hadi öptüm sizi

bi günaydın diyen var
bide iyi akşamlar
huu huuuu izmirli güzeller nerelerdesiniz......

evet aysay bende sadece bebek gelişimi ve pskolojisi ile ilgili kitaplara bakıyorum evin herköşesi yarım yarım sayfa sayfa okunan kitaplarla dolu afedersiniz bunlar wc kısımlarında beni bekliyor evde anca orda vakit bulabiliyorum işte ise öğle arası yemeğe çıkmazsam işte azda olsa bakıyorum,gene işteyken nete girip psikologların yazılarını okuyorum
gülsen kolay gelsin canım sana çok yorulma sen lara ya lazımsın...:))
halide geçen bi face girmişti sanki ama konuşmammıştık...belki kiloları verip bomba gibi dönücektir aramıza:))
esmen urla sizler nasılsınız kızlar..
honeymon nerelerdeee
honeymon

yok canım yorulmuyorum bol bol kızımla vakit geçiriyoruz
kitap demişsiniz bende akıllı bebekler akademisini aldım
şu ana kadar hep yaptıklarımı onaylıyor
ben zaten bilmeden yapıyormuşum herşeyi yani
şimdi daha sistemli ve sürekli oldu oyunlarımız
oldukça iyi gidiyormuşuz bizde
sizin önereceğiniz kitaplar var mı bize

herkese merhabalar sizi merakta bırakmamak için girdim.geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
ben hala doğurmadım :) ama kısmetse bu cuma son...
doktorum ve hastanem değişti tanıdık bulduk ve benim normal doğum yapmamaın mümkün olmadığını çatı kemiğimin çok dar ve basık olduğunu bunun beni ve bebeği çok yoracağını o yüzden sezeryan olmam gerektiğini söylediler....yani anlayacağınız sezeryan olacam fakat doktorum günümü tam tamamlamam gerektiğini bebeği 1 gün bile önce almak istemediğini söyledi ama bu cuma sooonnn...
Allah nasip ederse size güzel haberleri yazarım....

hayırlısı olsun sabeg zaten kafam hiç basmıyodu senin çatı muanesi bile olmadan ilaçsız anestezisiz normal doğum yapma kararını gene kusura bakma dicem ama napayım içim neyse dışımda odur konuşurum yani:))
allah yardımcınız olsunuz canım habersiz bırakma bizi
numaranda hala gelmedi sanırım
gülsencim bende kitap olarak kitapçılardan abkıp kafama göre alıyorum yani özellikle arayıp tarayıp bulup okuduğum bi kitap yok sadece 2 yaşa kadar olan kitaplar bakıyorum bedensel zihinsel ve duygusal gelişimleri için olan kitapları tercih ediyorum
dil eğitimi wc eğitimi oyunun yararları iletişim kurma sosyalleşme hakkında yazan kitaplar üzerinde duruyorum...
birde anne ve babanın el kitabı diye bir kitap var elimde hastalık sağlık ne ararsan var içinde eşim temin etmişti onuda

buradayım kızlar ama eşimin ailesi bizde...Anlayacağınız biraz yoğunum.Birde bizim paşa coştu son zamanlarda,bugün biraz daha iyiyiz.Onda da bendeniz yoruldum temizlik vardı ama ev mis gibi oldu.
Benden özetle malumatlar bu kadar umarım herkes iyidir,öpüyorum hepinizi.
Kitap konusunda daha sonra yardımınızı isteyeceğim ama :))

kızlaaar herkese merhaba,
uzun zamandır giremedim siteye ne var ne yok,
Leyla bana 2 ayı özetler misin

yıl sonu yenı yıl derken bizim işler epey yoğundu, süt sağma saatlerim bile şaştı fırsat bulup siteye giremedim, ne var ne yok, herkes iyi değil mi?

İyiyiz cnm.Leyla artık çalışıyor,Aysay işe başladı,Sabeg doğurmak için gün sayıyor herkes de bir telaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…