Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım çatı muanesi oldum fakat doktorum hiç sorun yok demişti.sonra tanıdık bulunca ve muayene olunca normal doğumun beni ve bebeği zorlayacağı ortaya çıktı.epiduralide benim fıtığım olduğu için ve omuriliğimde sorun olduğu için uygun olmayacağı konuşuldu sanırım sezeryanıda genel anestezi ile olucam..bakalım nasıl olsa hala doğum sancım gelmedi ... :)Artık kısmetse seneye doğururum herhalde şuna bak hala birşey yok .:)))
kızlaaar herkese merhaba,
uzun zamandır giremedim siteye ne var ne yok,
Leyla bana 2 ayı özetler misin

iyiyiz canım sağol sen nasılsın?değişmeyen tek birşey var ben hala doğurmadım :)

Hanımlar merhaba!

Sabeg doğurdun mu? Gece yarısından bu yana yazmamışsın!

Esmen merhaba sana da... Spor nasıl gidiyor?

Leylaela valla bu sıra işler çok yoğun bazen süt iznimden bile çalıyorum. Buraya, Sabeg bebeğini kucağına aldımı diye girip bakıyorum. Bir şey yazamadan çıkıyorum.

Honeymom kitap seçimi sana kalmış, kitapçılarda bu konulara yönelik bir çok kitap var. Ben de Sabiha Paktuna Keskin'i tavsiye edebilirim. Kadın konusunda çok iyi.

Gülsen_Arda, Lara nasıl? Sizde de oyunlar başlamıştır artık. Dişiniz var mı?

Kaçak Domates nerelerdeydin? Sana bir şey anlatmak yok! Paşa paşa geçmişi oku

Bana gelince yazılacak çok şey var ama ne yazsam bilemedim şimdi :97:

Spor öldü ama ben hayattayım sevgili AysayAma rejim tüm hızıyla devam ediyor 9 kilo verdim.Moral oldu tabii bir de hırslandırdı beni 9 kilo daha verirsem daha iyi olacak ondan sonra da bir 9 kilo daha oooooooooooo yazarken yoruldum

esmen tebrik ederim canım bir de ben kilo verebilsem...Gram bile veremedim daha off offf,bu yemeylede zor veririm.
Sabiha Paktuna Keskin'in kitaplarını takip ediyorum Aysaycım.Kitapçıya gitmeye hiç fırsatım olmadı ki bi baksam neler var internetten araştırıp sipariş vericem sanırım.
Sagepcim merakla bekliyoruz doğumunu bende doğurdunmu diye bakıp bişi yazmadan çıkan hayranlarındanım :)))Seninki biraz rahatına düşkün olacak gibi...

Yorgunum bedenimin ve ruhumum acilen bir tatile ihtiyacı var.

kızlarrrrr
sabeg çatı muaneni hatırlamadım kusura bakma..bu saatten sonra takılma olan olmuş son demine gelmişsin bırak nasıl olursa olsun yeterki taha yı sağlıkla kucakla canım...bibi habersiz bırakma beni samiyi aramak zorunda bırakmaa.....utanırım arıyamam onu:))
honeyman hala ne yemesi kuzum aaaaa
senin o güzelliğine kilo hiç yakışmıyodur bak kusura bakma yeter gari bırak yemeyi bollll su ile başla herşeye sonra porsiyonları biraz küçült ve sonra da tatlıyı aburucuburu kes ohhh mis gibiii bi hatun ol..hadi bakalım...:))
aysay arada gir ama olurmu darıldık bak şimdi,sadece sabeg için giriyomuş bide söylüyo......
esmen urla domates birde kayıplara karışan halide umarım herkez iidir
bize gelince iyiyiz çok şükür aynı döngü içinde koşturuyoz işte çok şükür bir sıkıntımız yok..

son dakikaaaa son dakikaaaa
flaşşşş flaşşşşşş
bide az sonraaaa dermişim...:)))) hahahahhayyyy
begüm dooğurmuş kızlarrrrrr

Son düzenleme:
Esmen seni tebrik ederim. 9 kilo çok güzel bir başarı :) Benimde artık 5 kilo vermeye ihtiyacım var ilk etapta. 1 şubat itibari ile diyetisyen ve spora başlıyayım diyorum.

Honeymom Sabiha Paktuna Keskin'in kitapları çok güzel. Ben o kadının çıktığı tv programlarını netten izliyorum. Çok satan kitaplara bakıp sipariş verebilirsin.

Leylaela darılma ne olur. Ayça beni laptop'ın başına oturtmuyor. İki aydan beri bilgisayara karşı aşırı bir ilgisi var. Kim bilgisayarla ilgilenirse önce yanımıza geliyor sonra ayağa kalkıyor kucağımıza almazsak başlıyor yaygaraya. Kucağımıza alıyoruz pat pat klavyeye vurmaya başlıyor. İş yerinde de fırsatım olmuyor.

Sabeg doğurmuş demek gözü aydın. Artık doğurdu girip bakmazmışım buraya Şaka Leylaela....

Sabeg gözün aydın! Allah analı babalı, sağlıkla büyütmek nasip etsin...

Son düzenleme:
son dakikaaaa son dakikaaaa
flaşşşş flaşşşşşş
bide az sonraaaa dermişim...:)))) hahahahhayyyy
begüm dooğurmuş kızlarrrrrr

hayırlıı olun gözümüz aydın olunnnnnn

merhabalar hoşgeldin domate benım oglumda pcyi bozdu 1 hafta gelmıyecek yan tarafta eltıme geldim izlerede bakayım dedim allaha emanet olun kuzucuklarınızı benım yerımıde koklayın........

alemsin Aysay:)) ama hak veriyorum sana çünkü ela da aynısını yapıyor bide o pc ye bakıp bakıp meeee diye bağırıyor farmville oynuyorum ya çocuk ordan gelen sesleri taklit edip aç aç diyor yaaaa
evet hepimizin gözü aydın taha bebek sağlıklıymış...
larada hasta buarada kızlar gülsen o yüzden giremiyor sanırım..

yok Leylacım iyileştik biz
Lara 2. gün gece 4 kez kaka yapıp sabaha turp gibi kalktı maşallah kuzuma
anasına çekmiş dirençli babası hasta olunca mıznızdır laf aramızda
bakıyorum kimse girmiyor yazacak birşey bulamıyorum
ondan yazmıyorum yoksa uğruyorum her zaman

baktım adım geçmiyor bir de ondan yazmıyorum

Leyla yürüyüş bandını açıp başlıcam biraz aktiviteye...
Sonrasında da biraz boğazımı kısarsam halledicem.Ama su tavsiyene uysam iyi olacak hem metobolizmam hızlanır hemde miğdem şişer abur cubura yer kalmaz :))
Aysay tv programlarını netten takip etmek mantıklı ben gündüz evde de olsam tv ile pek alakam olmuyor...

Gülsencim geçmiş olsun canım ama kızın mikroplardan etkili bir yöntemle kurtulmuş :))

galiba öyle oldu canım
çok korkmuştum ama çok çabuk atlattı meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…