canım çatı muanesi oldum fakat doktorum hiç sorun yok demişti.sonra tanıdık bulunca ve muayene olunca normal doğumun beni ve bebeği zorlayacağı ortaya çıktı.epiduralide benim fıtığım olduğu için ve omuriliğimde sorun olduğu için uygun olmayacağı konuşuldu sanırım sezeryanıda genel anestezi ile olucam..bakalım nasıl olsa hala doğum sancım gelmedi ... :)Artık kısmetse seneye doğururum herhalde şuna bak hala birşey yok .:)))hayırlısı olsun sabeg zaten kafam hiç basmıyodu senin çatı muanesi bile olmadan ilaçsız anestezisiz normal doğum yapma kararını gene kusura bakma dicem ama napayım içim neyse dışımda odur konuşurum yani:))
allah yardımcınız olsunuz canım habersiz bırakma bizi
numaranda hala gelmedi sanırım
gülsencim bende kitap olarak kitapçılardan abkıp kafama göre alıyorum yani özellikle arayıp tarayıp bulup okuduğum bi kitap yok sadece 2 yaşa kadar olan kitaplar bakıyorum bedensel zihinsel ve duygusal gelişimleri için olan kitapları tercih ediyorum
dil eğitimi wc eğitimi oyunun yararları iletişim kurma sosyalleşme hakkında yazan kitaplar üzerinde duruyorum...
birde anne ve babanın el kitabı diye bir kitap var elimde hastalık sağlık ne ararsan var içinde eşim temin etmişti onuda
kızlaaar herkese merhaba,
uzun zamandır giremedim siteye ne var ne yok,
Leyla bana 2 ayı özetler misin
son dakikaaaa son dakikaaaa
flaşşşş flaşşşşşş
bide az sonraaaa dermişim...:)))) hahahahhayyyy
begüm dooğurmuş kızlarrrrrr
kızlarrrrr
sabeg çatı muaneni hatırlamadım kusura bakma..bu saatten sonra takılma olan olmuş son demine gelmişsin bırak nasıl olursa olsun yeterki taha yı sağlıkla kucakla canım...bibi habersiz bırakma beni samiyi aramak zorunda bırakmaa.....utanırım arıyamam onu:))
honeyman hala ne yemesi kuzum aaaaa
senin o güzelliğine kilo hiç yakışmıyodur bak kusura bakma yeter gari bırak yemeyi bollll su ile başla herşeye sonra porsiyonları biraz küçült ve sonra da tatlıyı aburucuburu kes ohhh mis gibiii bi hatun ol..hadi bakalım...:))
aysay arada gir ama olurmu darıldık bak şimdi,sadece sabeg için giriyomuş bide söylüyo......
esmen urla domates birde kayıplara karışan halide umarım herkez iidir
bize gelince iyiyiz çok şükür aynı döngü içinde koşturuyoz işte çok şükür bir sıkıntımız yok..
Leyla yürüyüş bandını açıp başlıcam biraz aktiviteye...
Sonrasında da biraz boğazımı kısarsam halledicem.Ama su tavsiyene uysam iyi olacak hem metobolizmam hızlanır hemde miğdem şişer abur cubura yer kalmaz :))
Aysay tv programlarını netten takip etmek mantıklı ben gündüz evde de olsam tv ile pek alakam olmuyor...
Gülsencim geçmiş olsun canım ama kızın mikroplardan etkili bir yöntemle kurtulmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?