Esmen gözünüz aydın canımmmm
Lara'ya çok geçmiş olsun. Nesi vardı ben hasta olduğunu ve atlattığını şimdi okuyorum.
Esmen dişiniz hayırlı olsun :) artık durmadan ısırır... Memeyi bile!
Leylaela, Ela'da acayip taklit yeteneği var diye düşünüyorum. Küçük kuzucuk kuzu taklidi yaparmış...
Honeymom merak etme her bebekte farklı oluyor bu diş çıkarma. Bizim 6. ayda altta iki tane birden çıktı. Ateş yapmadı ama çok fazla dışkılamaya başladı çünkü bizim kızın ağzının suyu hiç akmadı hep yuttu. Tükürük salgısını yuttuğu içinde mide ve bağırsaktaki hareketi arttırıp ishal yaptı. O günden bu yana başka dişimiz çıkmadı.
AySay teşekkür ederim
Lara ablasından nezle kaptı canım
ben ateşini poposundan ölçüp 38.8 bulunca korktum doktora koştum
doktor da koltukaltından bakıp olmadığını artık popodan ateş ölçmediklerini söyledi
hafif bir soğuk algınlığı geçiriyormuşuz sadece
2 günde atlattık bitti
Gelmiş geçmiş olsun. Anne sütüyle beslenen bebeklerin bu tür hastalıklara yakalanmaması gerekir. Demek ki ablanız oldukça dirençli bir mikrop taşıyormuş. Bebek hastalanınca insan daha bir telaş yapıyor.
leyla az önce girsem nete iyiydi...
of ben neler yedim :))))
akşam yemek yemeyip beterini yaptım.Benim oğlan düzen bırakmadı bende,zor bir çocuk gündüz hiç uyumuyor ve ağlıyor devamlı.Bende akşam yatana kadar pili bitirmiş oluyorum.Sonrası akşama açlıktan delirmiş halde şekerli cisimlere saldırıyorum.
Bugünler geçecek düzene gireceğiz deyip beklemekten başka çarem yok.Sadece aileden uzak çocuk büyütmek çok zor sıkıştığımda bana destek olacak bi allahın kulu yok bu memlekette.Ve ben bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum kendimi.
Çok doldum frenlemesem daha yazacağımda ama topic şişmesin daha fazla.
Oğluşumun bi gülümsemesi ama herşeye değer...
arkadaşlar hepinize çookkk teşekkürederim...çok fazla geçmişi okuyamadım ama hepinizin tebriklerini okudum.aslında çok yazmak istediği şey var ama bu zamanlarda çok mümkün olmuyormuşşş.
En sonunda meleğimi kucağıma aldım bu muhteşem bir duyguymuş.....
sezeryanla doğum yaptım.27 si günü ğlen suyum patladı hiç sancım filanda yoktu hastaneye gittik muayene oldum ve hemen sezeryana aldılar.çok rahat bir doğum geçirdim.bebeğim çok iyi 4060 kg doğduMAŞALLAH... benim o minicik karnımdan o çocuk nasıl çıktı bilmiyorum :))) bebeğimin hiç bir sağlık problemi yok çok şükür sadece yeni doğanlarda bazen genizde balgam birikmesi oluyormuş o problemimiz vardı ama onuda zeytinyağı zayesinde çözdük :)
şimdi herşey yolunda daha sonra tekrar girerim .hepinizi çok öpüyorum........diş çıkaranlar zayıflama problemleri v.s hepsini okudum ama tek tek yazamıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun......
arkadaşlar hepinize çookkk teşekkürederim...çok fazla geçmişi okuyamadım ama hepinizin tebriklerini okudum.aslında çok yazmak istediği şey var ama bu zamanlarda çok mümkün olmuyormuşşş.
En sonunda meleğimi kucağıma aldım bu muhteşem bir duyguymuş.....
sezeryanla doğum yaptım.27 si günü ğlen suyum patladı hiç sancım filanda yoktu hastaneye gittik muayene oldum ve hemen sezeryana aldılar.çok rahat bir doğum geçirdim.bebeğim çok iyi 4060 kg doğduMAŞALLAH... benim o minicik karnımdan o çocuk nasıl çıktı bilmiyorum :))) bebeğimin hiç bir sağlık problemi yok çok şükür sadece yeni doğanlarda bazen genizde balgam birikmesi oluyormuş o problemimiz vardı ama onuda zeytinyağı zayesinde çözdük :)
şimdi herşey yolunda daha sonra tekrar girerim .hepinizi çok öpüyorum........diş çıkaranlar zayıflama problemleri v.s hepsini okudum ama tek tek yazamıyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun......
tebrikler canımmmm
maşallah tosunuma nazar değmesin
Güle güle büyüt canım senin adına çok sevindim
maşallah taha bebeğe hoşgelmişşşşş dünyamıza....
honeymon ve güsencim ikinizide çok ii anlıyorum zor zamanlar tabi ama baharda rahatlıcaksınız inanaın biraz sabırrrrr...baharda çıkar temiz hava aldılarmı uyurlar mışıl mışıl inşallah sizde azda olsa rahatlarsınız enazından bol sıvı tüketin kızlar
begümcüm başladımı annelik dertleri...::)) aramıza hoşgeldin sende taze anneeee
bunlar geçici rahatsızlıklar canım tüm bebekler genelde yaşar sana tavsiyelerim;
bebek yatağının altına baş kısmına yükseklik yapın bebek eğimli yatsın hafif yani başı yukarda olunca akıntı yutkunmayla inebilecektir..elanın beşik yatağının altına polar battaniye katlayıp koyup baş tarafını hafif yükseltmiştik doktorumuzun ilk önerisi buydu,sonra serumfizyolojik su damlatıp otribebe aspiratörüyle çekiceksiniz burnunu genede faydası olur canım, bulunduğu odada mutlaka buhar makinası çalıştıracaksınız birde...bideee ağladığı zamanlarda yüzüstü tutup sırtına hafif patpatlar yaparsanız ağzı açık ağlarken ağız suyuyla akıtabilir genzindekileri canım
ama baş yükseltme olayını mutlaka yapın mutlaka bikliyosundur ama sakın sırt üstü yüz üstü tek başına uyutma çocuğunu yanında değilsen eğer hep yan yatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?