Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denicem hemen canım teşekkürler
benim niye aklıma gelmedi ki geçen yıl bir arkadaşımın oğlu uyumadığı için araştırıp lavanta yağını keşfedip ben alıp götürmüştüm birde

sorma canım yaaa,o kadar garip bir duygu ki o sıkıntı çekip ağladıkça ben odalardan kaçıyorum içim acıyor ne garip bir duyguymuş.....
bizede baş yükseltme olayını söylediler canım,nerdeyse taha ayakta uyuyacak o kadar dik yatırıyoruz :)) yatma pozisyonlarınada çok dikkat ediyorum hem kafasının şekli için hemde Allah korusun kusar filan....
serum fizyolojik kullandım ama bir işe yaramadı aspiratörle belki yarayabilir onuda deneyeyim sağol bilgilerin için canım.....
bebeğim huzura kavuşana kadar her yolu deneyecem...foto atmam için özelden mail adresini atsana canım...face koymayacam....
canım evet zaten ilk olarak başını yükslet dediler herhalde genzi rahat aksın diye ama genzinden çıkan sümüğü anlatamam resmen yoğun bir tabaka var.Afedersin temzilediğimiz zaman tabiki pis değil bebek sonuçta ama öyle büyük bir tabakalar çıkıyor ki büyük insandan çıkmaz o kadarı o küçücük genzinin neresinde birikiyor o kadarı anlamış değilim.....

bugün çok zor tuhaf bir gün yaşadım inanmıcaksınız ama 1 dakika içinde hem sevinci hm acıyı aynı anda yaşadım koca bir binanın 1 katında doğum sevinci yaşanırken seviç çığlıkları atılırken bir üst katta ölümün acı çığlıklarını ağıtlarını işittim,,,,ikisine de ağladım....bir sevindim ağladım...bir yandım ağladım,,
bir gözüm sevinenlere baktı ağladı..diğe gözüm acıyı gördü ağladı
çok canım sıkkın çok moralim bozuk çok depresifim
ve şohben bozuldu sakinleştirici bir küvet dolusu sıcak sudan mahrumum

Yazık kuzuya hemencik iyileşir umarım. Bende Lara'nın bezindeki sümükleri görünce aynısını söylemiştim bu kadar sümüğü neresinde biriktiriyor diye. Lara hep kaka yoluyla attı o sümükleri
iyi haberlerini bekliyoruz Begümcüm yaz bize

o ağlama nöbetleri hiç geçmiyor be gülsencim...:))
bugün annemde yıkandım bidahakine gelirim:)
bizim şofben güvenlik sistemli o bozuldu heralde kitlemiş kendini gaz vermiyo...pinti şofben:)

inşallah yaza rahatlarız gülsencim..bu kadar tempoya zayıflamak lazım aslında ama kuzucuklar izin versede salatalı falan adam gibi yemekler yesek:))

sagep maşallah kuzucuğun çok iyi doğmuş..Bak ne olacak nasıl olacak derken aldın kucağına oğluşunu.

lavanta fikrini hemen deneyeceğim..Ama aynı odada yatıyoruz bizde sakinleşip kendimizden geçmiş bi şekilde uyuyup kalmayız umarım.

selam kızlar uzun zamandır yoktum kızımda bende gayet iyiyiz
eşimin tayini çıktı bu ayın 20 sinde taşınıyoruz
geçen ay taşıncaktık ev bulamadık bu aya sarktı
geçen ay taşıuncaz diyede evde neti iptal etmiştik ondan giremedim
wınn var evde ama benmde pc bozuldu bi türlü giremedim nete
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere umarım herkes iyidir

esmen kendinize ii bakın hayırlı olsun hayatınızdaki değişiklik....

kızlarrr herkezler iimi
biz çok iiyiz şükür ama hayata bi tuhaf bakar oldum şu defnenin vefatı beni acayip sarstı nedense kuzucuğuna çok yandım...

tekrardan gözün aydın begümcüm rahat bir dogum gecırmışsın sevındımmm

kuzucuguda uzun saglıklı ömürer diliyorummmm

Bizim de bugün dişimiz çıktı
hayırlısı olsun annesi uykusuz gecelerrre devammmm

bizde iyiyiz leylacım
evet ya 1,5 yaşında kuzum kaldı annesızzzzzzzzzzz annesi sevgisizzzzzzzzzz(

ayy esmen kusura bakma canım e-pack yerine seni taşındırmışım...:))
e-pack size hayırlı olsun asıl canım tayin için...:))

izmirli hatunlar yok hava süperdi tabi gezin bakalım herkese iyi tatıller olsun...........

ayy evet bahar gibi bir hava vardı bahçede vakit geçirdik bolbol
börülce ektim bostanıma,birde marul ektim
sonra olan turplarımı topladım..yemekte yemeyi unuttuk ama:))
tere ve rokalarım vardı geçen haftaki soğuklarda yandılar
ıspanaklarımada böcek dadanmış delikdeşik etmiş...(
bugün komşu köy pazarından enginar getiricekti fide şeklinde sonrada onu ekeriz
organik tarıma devam..ikide tavuk alsam diyorum yumurta yapsın...
ama koca alex hayatta barındırmaz ki onları

oh afiyetle yıyın benımde buada kasanın içinde var birazcıkta bahce var ama bahce dmye bi şahit ister ufak biyer

roka,maydonoz,taze sogan,dere otu var evet soguklar rokaları yok ettı burdada

Herkese Merhaba,
Bende İZmir de yasıyorum
25 haftalık hamileyim..
İzmir' e gelin geldim 4 bucuk yıl oldu..
İlk zamanlar zordu ama cok sukur alıstım.
Fakat bebek işin içine girince yine birçok konuda bilgisiz kaldım
Sizlerden ögrencek cook sey var cook

hoşgeldin aramıza izmirin neersınde oturuyorsun

leyla,gülşen,halide,esmen,epack nerelerdesınızzzzzzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…