merhaba kızlar bir kaç sorum olacak:
1-süt pompası almak lazım mıdır?
2-emzik biberon götürcek miyiz hastaneye?Götürcez sanırım da nasıl götürcez, steril edip nasıl muhafaza edicez?
3-en iyi steril eden alet nedir bu biberonları?Ne almak lazım.
bide hastaneye emzik götürme canım kırktane laf duyabilirsin...
ama eve gelince ilk işin ağzına emziği yapıştırmak olsun bence büyük nimet konfor...mutlaka damaklı al ama.ben ilk kastım vermedim sonradan dayanamadım çok rahat ettim
zaten artık dr.lar emziği öneriyolar damaklı olandan tabi...
merhaba kızlar bir kaç sorum olacak:
1-süt pompası almak lazım mıdır?
2-emzik biberon götürcek miyiz hastaneye?Götürcez sanırım da nasıl götürcez, steril edip nasıl muhafaza edicez?
3-en iyi steril eden alet nedir bu biberonları?Ne almak lazım.
Merhaba ben daha doğurmadım biliyorsunuz. Sıfır tecrübe ile yine de yazayım istedim. Sadece 2 tane yeğen tecrübem var.
1. Süt pompasını medelanın mini elekriklisini aldım. Ben doğumdan 13 hafta sonra çalışmaya başlayacağım için bulunsun dedim. Evim ve iş yerim birbirine çok yakın. Süt izinlerini gün içinde birer saat bölüp kullanabilirim. Fakat seyahatlerimiz çok tedbir olsun diye aldım.
2. Emzik ve biberon birer tane aldım. Avent'in yeni doğanlarından. Biberonu az damlalalı olanı. Emzik işi biraz deneme yanılma yöntemi ile bulunabiliyor. Bebeklerin bile tercihleri oluyor. Onun için şimdilik birer tane yeter dedim. Ben yanımda ikisini de götürmeyi planlıyorum. Çevrem ne derse desin hiç umrumda değil. Konuşsun onlar. Ama ilk süt gelmezse mamayı kaşıkla vermek en akıllıcası bunu çevremde de çok duymuştum.
3. Sterilazyon konusunda ise weewell'in sterilizasyon cihazını aldım. Biberonları çeşme suyu ile kaynatırsanız suyunuz kireçli ise iz bırakıyor. Eğer deterjan ile yıkarsanız deterjan kalıntısı bırakıyor. Süt pompasının da bir dolu steril edilecek aleti olduğundan alayım bari dedim. Ama avent ürünleri çok pahalı. Weewell daha uygun geldi bana.
Bunların dışında yine aynı markanın kulaktan ve alından ateş ölçerini aldım. Aynı zamanda multifunction çalışıyor. Biberon ve banyo suyunu yüzeyden tarayıp sıcaklığını gösteriyor. Birde oda sıcaklığı ölçümü yapıyor. Birde bizim ev merkezi sistem kaloriferli evimiz aşırı sıcak ve havası kuru onun içine aynı markanın soğuk buhar veren cihazını aldım.
Annem tüm bunları görünce kızım biz sizleri çok kolay yetiştirmişiz dedi.
evet ya hakkaten herşeyin bir cihazı var:)) ben de buhar makinası alıcam chicco alıcaktım, bebefonla birlikte ama weewell i de gördüm, tabi insan bilmeyince alamıyor, o sebeple bu elektronikleri araştırıp almaya karar verdim.
Bebefon'da var daha eksiklikler listesinde. Onların şimdi görüntülüleri çıktı onlar nasıl olur diye düşünüyorum. Fiyatları diğerlerine göre üç katı. Aslında tembellik etmemek lazım ses duyuyorsan kalkıp bakacaksın. Bahanesiyle hareket etmiş olunur. Piyasada o kadar çok ürün varki. Gönül isterdiki hepsi avent olsun ama herşeyde dört dörtlük olmuyor. İnsan bir yere kadar yetişebiliyor.
evet görüntülülerde güzel ama biraz taşınabilir pratik şeyler olmasına dikkat edin,herzaman evde olmıcak bu beişler demi...:))
evet bence çok da kaptırmamak gerekir, gerekli olan kadarıyla alınmalı.
Görüntülüyü ben de gereksiz buldum, kaliteli bir şey olsun sesli olsun yeter.
Bebek alışverişi bitmez, dünya kadar ürün var.Durduruyorum kendimi:)
Bende durdurdum kendimi. Artık almıyorum. Zaten küçük gelecek diye çok fazla kıyafet almadım. Biraz oradan kurtardım.
Artık oda takımı gelsede yerleştirsem diye bekliyorum. Odasının boyası badanası da bitti. Perdesini de Taç'dan sipariş verdim. Güneşliği delik işli storlu, üstüde ip perde. Taç'da Mart sonuna kadar perdelerde % 50 indirim devam ediyor. ıhtiyacınız varsa kaçırmayın. Aslında iki eksiğim kaldı. Halısı ve abajuru...
Daha bebek eşyalarını da yıkamadım. Hastane bavulumda hazır değil. Beni apar topar doğuma götürecekler galiba. Doğum iznini arkadan kullanayım diye çalışabilir raporu aldım. Bu işleri yapacağıma burada çalışıyorum.
Evet biz ev de değiştirdik ya perde için taça gittik,eve gelinip ölçüler alındı bebek odasının ama perdeye karar veremedim.halı ve abajur seçip perde desenine karar vericem.Bu hafta halletmem lazım.
O iznini ne güzel doğumdan sonra kullanırsın, bebekle ne kadar fazla vakit geçirsen o kadar iyi.
Ben ücretsiz izin alacağım ama bu baya sorun oldu.Pozisyonumdan vazgeçtim.
kızlar odaları hazırlayın fotolarını koyun bizde görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?