Bir an önce karar verin artık perdelere. Neredeyse 3-4 hafta sonraya teslim ediyorlar.
Ben de bebeğimle daha fazla vakit geçiririm diye düşündüm. Zaten artık ofisimin kapısını dahi açmıyorlar. Beni şimdiden yok sayıyorlar. Allahtan anlayışlı davranıyorlar. 13 hafta yasal iznim olur. 1 ay gibi de rapor alırım. Bebiş 4 aylık olunca da anneme teslim.
Sizin pozisyonuzdan vazgeçmeniz kötü olmuş. Bu bankalar zaten çok acımasız.
Her çocuk farklı oluyor. Bazı çocuk çok seviyor ek gıdayı, bazı çocukta başta biraz eziyet çektiriyor. Kolay gelsin size. Bir şekilde çocuğu kucağa çok alıştırmamak lazım ama ne mümkün değil mi? Büyükler sevmek istiyor, baba sevmek istiyor. Herhalde öncelikle anne bırakmak istemiyordur kucağından. Sonrada çocuk oluyor kucak bağımlısı. Önüne geçmenin imkanı yok.
Bence arada sırada kaçamak yapın. Annenize teslim edin bebeğinizi. Nasıl olsa ek gıdalara geçilmiş. Kendinize bakım yapın. Dışarı çıkın hava alın. Eşinizle başbaşa bir yerlere gidin. Hiç değilse moral olur. Daha sonraki günler 3'e kadar pijamalı durmak zor gelmez.
ressim koyabilirsin canım
kaç haftalıksın:))
canım ben 4.5 aylık anneyim alsancakta burak beye gittim ege sağlıkta epidural sezeryan oldum
sanada maşallah...
Gıda zehirlenmesi oldumDün akşam balık yemiştim. Çok severdim ama balıktan tiksindim...
Öğleden sonra izin aldım. Uyudum, uyandım. Doktorum çok halsiz kalırsan ara beni serum takarız dedi. Patates haşlama, yağsız makarna, muz, bol su... Alından ateşim 37,5 kulaktan 38,0. Hafifte halsizlik var tabi. En kısa zamanda atlatırım inşallah.
Gıda zehirlenmesi oldumDün akşam balık yemiştim. Çok severdim ama balıktan tiksindim...
Öğleden sonra izin aldım. Uyudum, uyandım. Doktorum çok halsiz kalırsan ara beni serum takarız dedi. Patates haşlama, yağsız makarna, muz, bol su... Alından ateşim 37,5 kulaktan 38,0. Hafifte halsizlik var tabi. En kısa zamanda atlatırım inşallah.
canım çok geçmiş olsun.dikkat et belirtiler devam ederse mutlaka doktorunla irtibata geç.en kısa zamanda iyileşirsin inş.
Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim. Belirtiler tamamen kayboldu. En son 3 sene önce gıda zehirlenmesi olmuştum. O zaman 3 gün süründürmüştü beni. Alahtan bu defa 8 saat içinde atlattım.
Ne güzel sizin doğuma çok az kalmış. Darısı başıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?