Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bana 1 haftada teslim ederiz dedilerCADIARZU hmm ben bir daha soruyum.
Gerçi benim işte tam 1 ayım kaldı.Çok şükür bir şişmem hantallaşmam olmadı.Ben tadını çıkara çıkara geziyorum bakınıyorum.

İş yeri herşeyin hayırlısı, ben yüksek lisans yapıyordum , dondurdum.Onu bitireceğim, zaten banka öncesinde asistandım okulda, bankaya dönmeme ihtmalim yüksek o sebeple.Sevdiğim bir işte bebeğime zaman ayırarak zevk için çalışmak istiyorum yine, bankada öyle değildi, ben genel müdürlükteydim, şubeci değildim zaten, ona rağmen bunalıyordum.

Ben de katılıyorum, mümkünse güvendiğiniz bir bakıcı da arayabilirsiniz, haftada bir kaç gün en azından.Ya da anne kayınvaldeye ara ara bırakın.
Tabi biz bilemiyoruz bebekle yaşam nasıl, uzaktan bakınca böyle halledilir gibi görünüyor:)
Annenin psikolojisi çok önemli, gezebildiğiniz kadar gezin.
Ben Agorada ya da Alsancakta böyle bebek arabasıyla çıkmış minik minik bebeği olan anneler görüyorum, çok da özeniyorum, şıkır şıkır olmasalar da böyle spor şık giyinmişler, gayet de keyifli duruyorlar.

yoo bizimde keyfimiz yerinde haftanın 3 günü annemdeyiz spora gidiyorum arkadaşlar alılveriş falan bunalmıyorum yani haftasonuda eşim var zaten sağolsun oda evde tutmuyo hiç 2 aylıktan beri dışarlardayız biz hatta kızıyolar bile ama öbürtürlü olmuyor insan evde bunalıyor.ben hamileykende çok gezdim..evde oturunca bişey olmuyo
insanların bana dediğini kimseye demicem;şidi gez gez sonra gezemiceksin
yalaannn
bakın geziyorum işte
2 ay evdesin buda normal sizler gene bahara denk geldiği için 1 ay sonra başlarsınız bile tek önerim size dr.umun bana dediği gibi biranönce sosyelleşin kızlar

gezmeye alışık insan duramaz hiçbir şekilde:))

bizde kızım doğdu gezmeye başladık 2 hafta sonra hala gezeriz, üstelik 2.ye hamileyim ve hala geziyoruz, doğunca nasıl olur bilemiyorum ama bence yine gezeriz:))

zaten haftaiçi çalışıyoruz, haftasonumuz var kendimize göre, eee izmirdede gezilmezse hiçbir yerde gezilmez bence. Kapalı alan , açık alan heryer mümkün.

bencede, çok haklı leylaela, çocuk olunca gezemezsiniz şimdi bol bol gezin olayı yanlış. Hele birde aileler yakında oturuyorsa, ne konserden geri kalınır ne sinemadan ne eğlenceden ne spordan.

ama uyku konusunda bişey diyemem şimdiden bol bol uyuyun depolayın:)) Sonra stoktan harcarsınız eğer bebeğiniz uyumayangillerden olursa:))

Kızlar doğum için pijama gecelik sabahlık takımı almayanlar varsa eğer bir önerim var, kemeraltında ne zamandır aradığım pijama takımını buldum ve biraz pazarlık ettim ve aldım.

resim veya link koyabiliyormuyuz buradan? yada site adresi verebiliyormuyuz bilmiyorum. Eğer sorun yoksa resmini koyarım

ARTIŞ HAMİLE PİJAMASI. Pijama Dünyası

canım ben 4.5 aylık anneyim alsancakta burak beye gittim ege sağlıkta epidural sezeryan oldum
sanada maşallah...

Gıda zehirlenmesi oldum Dün akşam balık yemiştim. Çok severdim ama balıktan tiksindim...
Öğleden sonra izin aldım. Uyudum, uyandım. Doktorum çok halsiz kalırsan ara beni serum takarız dedi. Patates haşlama, yağsız makarna, muz, bol su... Alından ateşim 37,5 kulaktan 38,0. Hafifte halsizlik var tabi. En kısa zamanda atlatırım inşallah.

canım ya çok geçmiş olsun, yinede gidip bir görünseydin doktora, balıkmı bayatmış ypksa sen arkasından süt falanmı içtin?

Teşekkür ederim. Muhtemelen balıkta bir sorun vardı. Akşam üstü belirtiler hafifledi. Akşamına ateşimde düştü. Bugün daha iyiyim. Balığı güvenilir market zincirinden alıyorum ama olacağı varmış herhalde. Sadece kendim olsam problem değil. Birde can taşıyınca çok endişeleniyor insan. Dün bebeğim çok hareketsizdi. Allahtan bugün çok yaramaz. Bol bol hareket ediyor.

canım çok geçmiş olsun.dikkat et belirtiler devam ederse mutlaka doktorunla irtibata geç.en kısa zamanda iyileşirsin inş.

canım çok geçmiş olsun.dikkat et belirtiler devam ederse mutlaka doktorunla irtibata geç.en kısa zamanda iyileşirsin inş.

Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim. Belirtiler tamamen kayboldu. En son 3 sene önce gıda zehirlenmesi olmuştum. O zaman 3 gün süründürmüştü beni. Alahtan bu defa 8 saat içinde atlattım.

Ne güzel sizin doğuma çok az kalmış. Darısı başıma...

amin canım seninde az kalmış, zaman çok çabuk geçiyor merak etme.gerçi benim kızımın da şimdilik gelmeye niyeti yok gibi.yeri gayet rahat herhalde.bakalım bizde sabırsızlıkla bekliyoruz hanımefendiyi.bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek

merhaba bayanlar sürekli siteyi takipteyim ama yeni üye olabilim. Bende 24 haftalığım güzel bi kızım olacak inşallah :) Karşıyakada e-bebek diye çok güzel bi mağaza açılmış paylaşmadan duramadım. Bir çok üründe indirim ve hediye çekleri var. Özellikle bebek telsizi düşünen arkadaşlar weewell marka kameralı telsiz 500tl den 250tl ye indirilmiş durumda. normalde kameralı pek düşünmüyordum ama nerdeyse kamerasızların fiyatına düşmüş görünce kaçırmadım.
chicco iyonlu soğuk buhar makinası 149 tl ve 75tl de indirim çeki veriyorlar. Böylece benim telsiz 175e geldi hihoyyyt

Son düzenleme:
evet hergün gelip geçtiğim yol ama daha bugün farkettim bende açılmış gidip bakmak lazım
aysay geçmiş olsun sanada dikkat edin kendinize

chocuk maşallah sana ya 38 doldu demek negüzel az kalmış biraz daha sabır 1gün 1 gündür bebek için tabi herşey yolundaysa bırak solunumu sindirimi herşeyi güzelce oluşsun otursun sen zaten şu günlerin kıymetini bil tadını çıkarmaya bak ama sonrasıda harika ya benimki 5 aylık offf sevdikçe sevesim geliyo tam ısırmalık oldu zor ama muhteşem bi olay bu bek işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…