Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayaklanana kadar rahat diyorlar:)Of of tam sevmelik hakkaten 5 aylık ya, ne güzel oluyorlar.
İnşallah benim bebeğimde sağlıklı sıhhatli doğar da, korkular tedirginlikler başladı:

hiç korkma canım mis gibi sağlıkla gelen bi bebeğin olucak inşallah,bu korkular normal çok doğal ama seni etkilemesine izin verme artık hernasıl gelirse gelsin o senin bebeğin meleğin...

bir de şimdi tam 38. haftam doldu, herkes bir doğuramadın diyip duruyor, sinirlerim geriliyor.Yani sanki 40 haftam doldu da doğmadı.

Bebeğe 3.400 kg dedi doktor geçen hafta, sen 40ı bekleme 5 kilo mu yapcan çocuğu diyorlar.Sanki ben beklemeyim diyince doğuyor.
Ki o ölçümlerde yanılma payı oluyormuş.Hadi bebek büyük oldu, sezaryen olur en olmadı, premature mi doğurmam lazım Allah Allah, büyümüş bebek sevinilecek bişey ama tedirgin oluyorlar.

aman hepaynı şeyler kimse bıkmadı bunları konuşmaktan bana da öyle derlerdi
kız sen doğurmadınmı daha....
böyle gidip boğazlarına yapışasım gelirdi
maşallah kuzuna pek bi kiloluymuş kırkbirkere maşallah
zamanı gelince durmıcak oda gelicek
bu yolda kimse kalmamış

banada böyle giderse 3200 3400 doğurursun dei hep dr.um ama doğum haftası 2800 deydi bebek 38+4 de doğurdum 2640gr 46 cm doğdu kızım

evet canım haklısın, benim bebeğim de 3 kilo bişey doğacak ben de "hah mutlu oldunuz mu?" diyeceğim.
Zayıf dese doktor ayrı dert, ona da herkes yorum yapardı.

38+4, sen suyunu mu bekledin yoksa önceden ayarlanmış mıydı?

Ben de bu hafta doğururum heralde, sürekli yürü diyorlar, yürü de doğsun.Sinirlerim zıplıyor ya, sabah sinirimden ağladım, kahvaltıda kayınpederim tavsiye veriyor, otura otura doğuramamışım.

o nedemek ya ayy nekadar ayıp cehalet ya boşver üzülme
daha dur en az2 hatan var 42 yi görenler var gerçi sende olmaz çünkü bebek iri olur dr.un müsade etmez o durumda
benim suyum kalmamıştı canım öyle suyum falan gelmedi bigün bebek hareket etmedi dr.umu aradım gel bakalım dedi gittim ve doğuma girdim.kordon dolanması vardı benimkinde nst ye girdiğimde kalp atışalr bebek hareket etmeye çalıştıkça duruyodu mecburen doğuma alındım önce suni sancıyla normal denendi ama bebek zora girince acil sezeryana döndüm kısmet herşey önemli olan sonuç bak ayağımda şimdi mışıl mışıl uyuyo kuzucuğum

en iyisini yapmışsın.Bebek hareketlerine hep dikkat edilmeli.Bebeğimin hareketleri de azaldı ama güçlendi, korkuyorum ben de.Hep kontrol ediyorum.
Doktorum 39dan sonra gel dedi, yani bu hafta doğurmazsam suni sancıyla denenicek sanırım.Zaten 4 kiloya yaklaşırsa belki sezaryen olcak.Doktor doğurursun dedi ama ben korkuyorum.

korkma lütfen benim düştüğüm hataya düşme.korktuğuma öyle pişmanımki hayatımın enönmeli anını kaçırdım korkudan hiçbişey hatırlamıyorum oysa ne acı vardı nede sızı ama korktum kızımın sadece hayali bi sesi var kulağımda keşke yüzü o ilk görünüşü dokunuşum hepsini hatırlasaydım çoook üzülüyorum şimdi buna.hakkında hayırlısı cesaretli ol.öperim kızıımıda senin için.sende doğuranlar gibi unutma burayı mutlaka haber ver.yelda vardı mesela hiçç haber yok ben merak ediyorum ne yaoptı acaba diye

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum temizlik doktor alışveriş derken günler geçip gidiyor ... oğluşumun böbrek genişlemesi devam ediyor doktorumuz haftaya alalım dedi bu haftaki kontrolumuzde bende normal doğum istiyorum beklemek istiyorum onun için prof sermet sağol diye perinolotoji (riskli gebelik) doktoru var ona gittim oda için rahat olsun bekleyebilirsin dedi dogum sonrası çocuk doktorunu ihmal etme dedi sadece hadi bakalım hayırlısı...

canım hayırlısı ile vakitlice sağlıklıca gelir inşallah oğluşun. İnşallah doğduktan sonrada hemen çözülür probleminiz. 38. haftadasın sanırım 1 hafta 1 haftadır ne kadar kalsa kardır, eğer normal doğum diye düşünüyorsan 40. hafta hatta 41. haftayada sarkabilir.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım allah kolaylık versin

merhaba
allah şimdiden sağlıkla büyütmek nasip etsin. ben kardeşler bebe mobilyanın sahibiyim bebek odası konusunda yardımcı olabilirim mağazamız karabağlar yeşillik cd no 318 gaziemir yönüne giderken sağ tarafta karşımızda bp benzin istasyonu var diğer alışverişler için kemeraltı barış bebe yi tercih edebilirsin sahibi tayfun bey fiyat konusunda kardeşler bebe nin ismini verirsen ciddi indirimler yapabilir şimdiden hayırlısı olsun :))

inşallah canım herşey yolunda gider ve normal doğum olur herşey nasip allahtan herkes için hayırlısını diliyorum...

amin leylacım inşallah sağlıkla gelirler... senin bebiş nasıl kocaman olmuştur sende diğer anneler gibi şikayetcimisin keşke hep hamile kalsaydım böyle daha zor diye korkmaya başladım herkes böyle diyor.....

aslaaaa evet hamilelik müthiş bişeymiş bunu sonra idrak ediyosun ama kuzum şimdi yanımda kokusu burnumda gözü gözümde koynumda
evet yemiyo içmiyo uymuyo sürekli ıııııı aaaaa gıııı diye mızıklıyo ama
HERŞEYE HERŞEYEEE DEĞER be güzelim

günaydın herkese,
plastik olmayan ve çok süslü olmayan, sade bir beşik arıyorum,
bildiğiniz, gördüğünüz bir yer var mı?

barış bebede chicconun tekstil ürünlerinin tümünde %40 indirim, hello baby'de yine chicco tekstilde 2. üründe %40 indirim var. ilgilenenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…