chocuk maşallah sana ya 38 doldu demek negüzel az kalmış biraz daha sabır 1gün 1 gündür bebek için tabi herşey yolundaysa bırak solunumu sindirimi herşeyi güzelce oluşsun otursun sen zaten şu günlerin kıymetini bil tadını çıkarmaya bak ama sonrasıda harika ya benimki 5 aylık offf sevdikçe sevesim geliyo tam ısırmalık oldu zor ama muhteşem bi olay bu bek işi
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum temizlik doktor alışveriş derken günler geçip gidiyor ... oğluşumun böbrek genişlemesi devam ediyor doktorumuz haftaya alalım dedi bu haftaki kontrolumuzde bende normal doğum istiyorum beklemek istiyorum onun için prof sermet sağol diye perinolotoji (riskli gebelik) doktoru var ona gittim oda için rahat olsun bekleyebilirsin dedi dogum sonrası çocuk doktorunu ihmal etme dedi sadece hadi bakalım hayırlısı...
canım hayırlısı ile vakitlice sağlıklıca gelir inşallah oğluşun. İnşallah doğduktan sonrada hemen çözülür probleminiz. 38. haftadasın sanırım 1 hafta 1 haftadır ne kadar kalsa kardır, eğer normal doğum diye düşünüyorsan 40. hafta hatta 41. haftayada sarkabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?