günaydın herkese,
plastik olmayan ve çok süslü olmayan, sade bir beşik arıyorum,
bildiğiniz, gördüğünüz bir yer var mı?
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum temizlik doktor alışveriş derken günler geçip gidiyor ... oğluşumun böbrek genişlemesi devam ediyor doktorumuz haftaya alalım dedi bu haftaki kontrolumuzde bende normal doğum istiyorum beklemek istiyorum onun için prof sermet sağol diye perinolotoji (riskli gebelik) doktoru var ona gittim oda için rahat olsun bekleyebilirsin dedi dogum sonrası çocuk doktorunu ihmal etme dedi sadece hadi bakalım hayırlısı...
evet canım haklısın, benim bebeğim de 3 kilo bişey doğacak ben de "hah mutlu oldunuz mu?" diyeceğim.
Zayıf dese doktor ayrı dert, ona da herkes yorum yapardı.
38+4, sen suyunu mu bekledin yoksa önceden ayarlanmış mıydı?
Ben de bu hafta doğururum heralde, sürekli yürü diyorlar, yürü de doğsun.Sinirlerim zıplıyor ya, sabah sinirimden ağladım, kahvaltıda kayınpederim tavsiye veriyor, otura otura doğuramamışım.
evet canım haklısın, benim bebeğim de 3 kilo bişey doğacak ben de "hah mutlu oldunuz mu?" diyeceğim.
Zayıf dese doktor ayrı dert, ona da herkes yorum yapardı.
38+4, sen suyunu mu bekledin yoksa önceden ayarlanmış mıydı?
Ben de bu hafta doğururum heralde, sürekli yürü diyorlar, yürü de doğsun.Sinirlerim zıplıyor ya, sabah sinirimden ağladım, kahvaltıda kayınpederim tavsiye veriyor, otura otura doğuramamışım.
ay chocuk benim de durumum seninle aynı. artık benim de herkes hala doğurmadın mı diye tepeme çöktü. 39+4üm. hatta strese girdim, bununla ilgili bir başlık açtım arkadaşlar saolsun burdan içimi rahatlattılar hep. ben de bol bol yürümeye çalışıyorum. normal doğum istiyorum ama benim bebiş de maşallah topik oldu içerde en son geçen hafta 3.500 du.
bakalım hayırlısıyla doğuralım inşallah
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. Bundan sonra da daha fazla strese girmenize gerek yok sanki. En geç 1 hafta içinde gelir bebeğiniz. Şimdiden iyi doğumlar.
Hisarönünde Yorgancıoğlu Bebe var. Tekstile yönelik çalışıyorlar. Ahşap güzel beşikleri var. Ben oradan aldım. Nakitte 270,00 TL taksitli 299,00 TL'yi dörde bölüyorlar. Beşiğin içinde tekstil malzemeleri de mevcut. İki yan-bir baş-bir ayak koruması, yatağı, yastığı, yorganı ve beşik başı süsü ile aldım ben. Benim aldığım beşik içlerinde en düşük fiyatlı olanıydı. Google'da yorgancıoğlu diye yazarsanız beşik örneklerini görürsünüz. İnternette biraz daha fiyatlı duruyorlar. Beşiği almadan önce Barış Bebe'ye ve Mina Bebe'ye de bakmıştım. Orada da bu tip beşiklerin fiyatı hemen hemen aynı. ,
Bebek mobilyası bakarken Karabağlarda da değişik mağazalarda beşikler vardı fakat o zaman ben beşik almayı düşünmediğim için pek alıcı gözle bakmamıştım. Tekrar Karabağlara gitmesi zor geldi, Bende kemeraltından alıverdim.
Birde Funna Baby'nin beşikleri var yine internetten bakabilirsiniz ürünlerine. Funna Baby'ninde uyku seti, kirli torbası, cibinliği, tavan lambası, üst süsleme perdesi gibi tekstil ürünlerini aldım. Ürünler oldukça kaliteli.
Odamın bir kaç eksiği kaldı. Onlarda bitince fotoğraflarını koyacağım ama daha sipariş verdiğim bir kaç parça eşya gelmedi. Bir de halı sorunumuz var, onu da çözemedik.Bilmem yardımcı olabildim mi?
Daha vaktiniz varsa biraz daha araştırın. Ben alışveriş olayından sıkıldığım için daha fazla araştıramadım.
ay chocuk benim de durumum seninle aynı. artık benim de herkes hala doğurmadın mı diye tepeme çöktü. 39+4üm. hatta strese girdim, bununla ilgili bir başlık açtım arkadaşlar saolsun burdan içimi rahatlattılar hep. ben de bol bol yürümeye çalışıyorum. normal doğum istiyorum ama benim bebiş de maşallah topik oldu içerde en son geçen hafta 3.500 du.
bakalım hayırlısıyla doğuralım inşallah
kızlar hadi sizi kızdırayım azcık...:))))
ayol hala doğurmadınızmı sizzzzzzz................:)))))))))))))))
Leylacığım sende sezeriyiyanla doğum yapmıştın şu süt olayını naptın ben cok zorlandım hala yeterli sütüm gelmiyor mama takviyesi yapmaz zorunda kaldım.Doğumdan önce kulanulamsı gereken bitki çayları varmış ben hiç duymamıştım onları ve kulanmadım tabiki,doğumdan sonra başladım kulanmya,göğüs pompasıda aldım süt sağılınca fazla geliyormuş diye ama nerde fırsatım olmuyor sağmak için.sen neler yaptın merak ettim paylaşırsan sevinirim.
Merhaba arkadaşlar nihayet yaza biliyorum aksilik işte bilgisayar bozuldu o yüzden yazamadım.
Beni cok merak ettmisin Leylacığım iyi çok şükür bebeğimde cok iyi bugün 1 aylık oldu günler nekadar cabuk geciyor gecem gündüzüme karıştı vallahi.
03,03,2010 saat 13,05 de doğum yaptım nur topu gibi bir oğlum var allah başlarsa.Hiçte kortuğum gibi olmadı doğumum,normal doğum diye yatım hastaneye suni sancı veriler öğlen 12 kadar bekledim ama bebeğim doğum kanalına girmedi,hiç acılama olmadığın için doktorum sezeriyana aldı veee o güzel duygu oğlum geldi dünyaya cokkkkkkkkkk güzel bir duygu annelik ve bir okdarda zormuş Leylacığım sen beni anlarsın herhalde.Şimdi birbirmize alışmaya calışıyoruz,fakat şu bir gercek onun mis gibi kokusun içinize cekince işte bütün sıkıtılar orda bitiyor benim için.
Doğum yapacak arkdaşlar tavsiyem hiç kormasınlar bırakın bebeğiniz nasıl doğumak isterse öyle dünyaya gelsin.
kızlar hadi sizi kızdırayım azcık...:))))
ayol hala doğurmadınızmı sizzzzzzz................:)))))))))))))))
Merhaba bu dogumdan önce içilmesi gereken bitki cayları nelerdır acaba?
bu arada Allah analı babalı buyutsun darısıda basımıza
a-Ayrıca ben 2 gün önce buradan duyup e-bebe karşıyakaya gittim hiç de aman aman bir yer değildi fazla birşey de yoktu nedense ben begenemedim bir şey oradan hello baby'e gittik aradıklarımı hep orada buldum bilginize..
Merhaba bu dogumdan önce içilmesi gereken bitki cayları nelerdır acaba?
bu arada Allah analı babalı buyutsun darısıda basımıza
a-Ayrıca ben 2 gün önce buradan duyup e-bebe karşıyakaya gittim hiç de aman aman bir yer değildi fazla birşey de yoktu nedense ben begenemedim bir şey oradan hello baby'e gittik aradıklarımı hep orada buldum bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?