Gözünüz aydın, bebeğiniz 1 aylık olmuş bile... Sağlıkla büyütün inşallah. Bende doğum yapan arkadaşlar burayı birer birer terkediyor diyordum. Bu arada bir arkadaşıma ve diğer bir arkadaşımın yengesine doktorları alkozsüz bira tavsiye etmiş sütlerinin artması için :) İkisi de daha yeni doğum yaptılar. Öğrendiğim kadarıyla işe yarıyormuş. İlginç değil mi?
Buna en çok Chocuk kızar :)
Benim de daha 3,5-4 haftam var :)
AySay bu 3-4 haftanın tadını cıkar en azından bol bol uyu bebek doğunca uyku nedir bilmeyeceksin cünkü :ecrin_bebek:
chocuktan haberi olan varmı doğummu yaptı acaba 2 3 gündür yok sanki
halide den sonra sanırım chocuktanda güzel haberler gelicek
hadi bakalımhihoyyyt
Chocuk kesin doğurdu...
Sırada ben varım...
ben almadım kaynatıyorum ara ara gerek duymadım açıkçası yer kaplıcak diye. ama arzumundu sanırım bi makinesini gördüm multi bişey di adı hem steri ediyo hem buharlı pişirici falan oluyo o hoşuma gitti açıkçası.bence bu tarz makineler araştırın alıcaksanız bunlar daha fonksiyonel olabilir
ben barış bebedeki ürünleri beğenıyorum üstelik nakıtte indirim toleranslarda çok yuksek ben oda takımıda ordan almyı duşunuyorum.ayrıca salepçioğlu iş hanında zuhal bebe var ordakı ürünler çok orjınal çok değişik hryerde olmyan şeyler vr.mothercare forum bornovadavar ama ben pekte uygun fyatlı bışey göremedmm açıkçaı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?