Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Teşekürler AySay,darısı başına canım.Yok canım terkedermiyim hiç 1 ay yazamadım diye cok üzülmüştüm,tavsiyen için teşekürler.

Halidecim çok çok sevindim sağlıklı olmanıza allah bağışlasın bebeğini,hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ayyy kuzum kuzuum mis kokar bebek kokar masum bakar korkak bakar o şimdi sarıl bol bol güven duygusu gelişsin korkmasın olduğu yerden sakın dinleme kimseyi ay kucağa alışır ay böyle olur
boşver bebeğin kokunu sıcaklığını alsın huzurlu mutlu olsun emsin emsin uyusun.
süt konusu çok hassas bi olay canım çok dikkatli ol ben çok hata yaptım 2 ay emzirebildim.öncelikli olarak kafanı boşalt enönemli şey bu çünkü kendini sadece emzirmeye bebeğine endeksle lohusalık zordur aldırma kimseye kozlarımı sonra paylaşcam de:)
süt zamanla artıcak beslenme ve su çok önemli
pompa aksine azaltıyo güzelim çünkü dediğin gibi sağcak vakit bulamıyosun bebek emdikçe süt artar göğüs boşaldıkça yeniden dolar ama hem emzirip hemde vakit bulursan sağabilirsin
mam takviyesi yapıyomuşsun bende yaptım yanlış biberon ucu kullanmışım bebek meme almadı yenidoğan uçlarında al 1 numara yani aslında engüzeli kaşıkla vermek biberonu nekadar geç tanırsa okadar iyi çünkü
süt arttıran milupa çayı sitill tea çayı var ben çok içtim halada içiyorum çok sevdim çünkü:)) bende bol verebilirim:)) babamız milupacı bizim nede olsa:))
her istediğinde emzir insan ilk depresyona giriyo ay hep göğsüm açıkmı gezicem ben diyosun ama bisüre sonra düzene giriyo 2 3 saatte bir emiyo
herşeyi zamana bırak yeterki sen rahat huzurlu ol ki bebeğinede yansısın

AySay bu 3-4 haftanın tadını cıkar en azından bol bol uyu bebek doğunca uyku nedir bilmeyeceksin cünkü :ecrin_bebek:

Günde 8 saat uyuyabiliyorum. Daha işe gidiyorum çünkü, bu hafta son artık. Önümüzdeki cuma bende izne ayrılıyorum. O zaman bol bol uyurum artık

chocuktan haberi olan varmı doğummu yaptı acaba 2 3 gündür yok sanki

halide den sonra sanırım chocuktanda güzel haberler gelicek
hadi bakalımhihoyyyt

halide den sonra sanırım chocuktanda güzel haberler gelicek
hadi bakalımhihoyyyt

banada öyle geliyor hala gelmedi cunku foruma sanırım simdi hastanede güzel güzel bebişini kucagına almıs seviyordur aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy darısı basımızaaaaaaaa

ben barış bebedeki ürünleri beğenıyorum üstelik nakıtte indirim toleranslarda çok yuksek ben oda takımıda ordan almyı duşunuyorum.ayrıca salepçioğlu iş hanında zuhal bebe var ordakı ürünler çok orjınal çok değişik hryerde olmyan şeyler vr.mothercare forum bornovadavar ama ben pekte uygun fyatlı bışey göremedmm açıkçaı

Chocuk kesin doğurdu...

Sırada ben varım...

inş. sende cabucak bir nefeste kucagına alırsın bebişini de bizde güzel haberlerini duyarız..

Bu arada sormak istediğim bir şey var biberon STERİLİZATÖRÜ alan varmı aranızda? gerek var mı sizce?

ben almadım kaynatıyorum ara ara gerek duymadım açıkçası yer kaplıcak diye. ama arzumundu sanırım bi makinesini gördüm multi bişey di adı hem steri ediyo hem buharlı pişirici falan oluyo o hoşuma gitti açıkçası.bence bu tarz makineler araştırın alıcaksanız bunlar daha fonksiyonel olabilir

ben chicco nunkini gördüm onu alayım dedim mikrodalgalar için bana daha uygun ama karar veremedim.. Baby sling diiye bir şey aldım netten hiç memnun kalmadım bunda da böyle olur diye korktum acıkcası..

mothercare'de indirimleri denk getirirseniz, çok uygun şeyler bulabiliyorsunuz,
ben geçen hafta 28 tl ye mont aldım içi kürklü..
şu an kışlıklar indirimde özellikle kız bebek bodyleri çok uygun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…