Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
inş. sende cabucak bir nefeste kucagına alırsın bebişini de bizde güzel haberlerini duyarız..

Bu arada sormak istediğim bir şey var biberon STERİLİZATÖRÜ alan varmı aranızda? gerek var mı sizce?

Teşekkür ederim inşallah hepimiz bir nefeste alırız bebklerimizi kucağımıza.

Ben sterilizatör aldım. Buharın sıcaklığı, kaynamış suyun sıcaklığından fazla olduğu için daha iyi hijyen sağlıyor. Birde biberonları çeşme suyusla kaynatınca kireç kalıntıları kalıyor. Sterilizatöre daha az miktarda içme suyu koyarak istediğiniz hijyeni elde edebiliyorsunuz. Tabi bu bir tercih meselesi kaynatmakta alternatif bir çözüm.

mothercare'de indirimleri denk getirirseniz, çok uygun şeyler bulabiliyorsunuz,
ben geçen hafta 28 tl ye mont aldım içi kürklü..
şu an kışlıklar indirimde özellikle kız bebek bodyleri çok uygun,

ben bu mothercare'ın indirim günlerine bir türlü denk gelemiyorum. Çok sık önünden geçiyorum, geçerken bakıyorum, ama hiç denk gelmedim. Bir kere birkaç üründe indirim vardı okadar.. Bu 7li bebek badylerinde fln indirim oluyor mu? 50tl civarında yedilisi sanırım, nekadar indirim oluyor.. Bilen, gören denk gelen var mı? yerimseniben

Merhaba cevabın için teşekkür ederim bende almaya karar verdim mikrodalga için olanlardan buldum.

rosebud, ben geçen hafta sonu gittim, bahsettiğin paketli bodylerde indirim vardı,
ama çoğunlukla pembeli ve lilalı tonlar vardı, senin bebeğin kız mı erkek mi?
şu an devam ediyor mu bilmiyorum, gidersem bakar haber veririm,

selam domates nasılsınnnnnn görüşemedik yine nasıl gidiyor bebişin nasıl?

ben steril işini okadar takmamak için almadım kızlar biraz mikropla tanışsın diye düşünenlerdenim hatta bazen arada tabi,çeşme suyuyla kaynatıyorum sırf kireçte olsun diye eşim hernekadar kızsada ben yapıyorum:))
ama kimi anneler çok dikkatli olmak istiyor..

engüzeli mothercare kayıt yaptırın tüm indirimlerde mesaj atıyolar ben o şekilde takip ediyorum kızlar

evet bebeğim kız ya bi türlü denk gelemiyorum ben. Mağazadan mağazaya değişirmi acaba?? Ben carrefour mağazasına gidiyorum ve denk gelemiyorum.
Alışveriş yapınca mı kayıt yapıyorlar birde?? bilgilendirmeler fln geliyormuş ozman??

yoo kampanyalar ortaktır mağaza mağaza değişmez
ben alışveriş yaptığımda istanbuldaydım ozaman orda yapmışlardı şimdi forum bornova ve carfeur mağazasınıa sürekli gidiyorum bi gittiğinde sor alışveriş yapmadanda yaparlar diye düşünüyorum.mesajlar demsa grup diye geliyor bütün markalarının indirimlerini haber veriyor

ben dün kayola,yatak,cibinlik,uyku seti 350tlye ..gerçi uyku setini farlı aldım 50tl de fark verdim..barış bebeden...
başka şeylerde aldım..hakikaten çok uygun orası tavsiye ederim.....

kıııııızlar sırada cohocuk,aysay vardı ama biz duramadık. 02 04 cuma günü bebeğim geldi.37 haftalık .şu an uyuyor.allahım süper bişey sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum.

kıııııızlar sırada cohocuk,aysay vardı ama biz duramadık. 02 04 cuma günü bebeğim geldi.37 haftalık .şu an uyuyor.allahım süper bişey sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum.

amin canım ne mutlu sana Analı-babalı saglıklı buyusun inş..

umarım güzel bir doğum olmustur..

hayırlı olsun güzelim sağlıkla büyüsün inşallah:))

Gözünüz aydın, bebeğinizi güle güle büyütün. Sıramızı seve seve veririz.

chocuk ta bi girpte yazsa keşke merak ediyorum neler yaptı iyilerdir umarım
halidede giremiyo bi süre alışma evresi geçinceye kadar yoğun olurlar ama sonra ben gibi rahatlarlar :))
sağlıkları yerinde olsun yeterki

Yaşasın özgürlük bugün işyerindeki son günüm. ızne çıkıyorum.

Yapılacak son işler var, onları da hallettim mi öğlene doğru kaçarım...

halidede giremiyo bi süre alışma evresi geçinceye kadar yoğun olurlar ama sonra ben gibi rahatlarlar :))

Bence onlar gayet sağlıklıdır. Bebeğinin keyfini çıkarıyordur.

ooo uzun soluklu tatil başlıyı demek hayırlı olsun canım
eee sende girmez olursun artık buralara

ooo uzun soluklu tatil başlıyı demek hayırlı olsun canım
eee sende girmez olursun artık buralara

Evet uzun soluklu bir tatil başlıyor. Evde ne yapacağım bol bol girerim. Tabi bebek doğunca nasıl olur bilemem. Ev kalabalık mı olur sakin mi olur. (Aslında ben sakin olmasından yanayım) Ama şu bir gerçek doğum yapan anneler bir bir terkediyor burayı. Ben yine girerim diye düşünüyorum.

40. haftam doluyor bu Cumartesi ve hala ,bebek gelmedi.Tosuncuk oldu maşallah ama gelse fena olmayacak.
Şimdi adet ağrısı gibi ağrılarım başladı, yarın doktora gidicez hala rahimde açılma olmadıysa sezaryene alınacağım pazartesi.Normal olsun diye yürüyorum sürekli, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…