inş. sende cabucak bir nefeste kucagına alırsın bebişini de bizde güzel haberlerini duyarız..
Bu arada sormak istediğim bir şey var biberon STERİLİZATÖRÜ alan varmı aranızda? gerek var mı sizce?
mothercare'de indirimleri denk getirirseniz, çok uygun şeyler bulabiliyorsunuz,
ben geçen hafta 28 tl ye mont aldım içi kürklü..
şu an kışlıklar indirimde özellikle kız bebek bodyleri çok uygun,
Teşekkür ederim inşallah hepimiz bir nefeste alırız bebklerimizi kucağımıza.
Ben sterilizatör aldım. Buharın sıcaklığı, kaynamış suyun sıcaklığından fazla olduğu için daha iyi hijyen sağlıyor. Birde biberonları çeşme suyusla kaynatınca kireç kalıntıları kalıyor. Sterilizatöre daha az miktarda içme suyu koyarak istediğiniz hijyeni elde edebiliyorsunuz. Tabi bu bir tercih meselesi kaynatmakta alternatif bir çözüm.
ben bu mothercare'ın indirim günlerine bir türlü denk gelemiyorum. Çok sık önünden geçiyorum, geçerken bakıyorum, ama hiç denk gelmedim. Bir kere birkaç üründe indirim vardı okadar.. Bu 7li bebek badylerinde fln indirim oluyor mu? 50tl civarında yedilisi sanırım, nekadar indirim oluyor.. Bilen, gören denk gelen var mı? yerimseniben
rosebud, ben geçen hafta sonu gittim, bahsettiğin paketli bodylerde indirim vardı,
ama çoğunlukla pembeli ve lilalı tonlar vardı, senin bebeğin kız mı erkek mi?
şu an devam ediyor mu bilmiyorum, gidersem bakar haber veririm,
rosebud, ben geçen hafta sonu gittim, bahsettiğin paketli bodylerde indirim vardı,
ama çoğunlukla pembeli ve lilalı tonlar vardı, senin bebeğin kız mı erkek mi?
şu an devam ediyor mu bilmiyorum, gidersem bakar haber veririm,
kıııııızlar sırada cohocuk,aysay vardı ama biz duramadık. 02 04 cuma günü bebeğim geldi.37 haftalık .şu an uyuyor.allahım süper bişey sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum.
kıııııızlar sırada cohocuk,aysay vardı ama biz duramadık. 02 04 cuma günü bebeğim geldi.37 haftalık .şu an uyuyor.allahım süper bişey sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum.
chocuk ta bi girpte yazsa keşke merak ediyorum neler yaptı iyilerdir umarım
halidede giremiyo bi süre alışma evresi geçinceye kadar yoğun olurlar ama sonra ben gibi rahatlarlar :))
sağlıkları yerinde olsun yeterki
ooo uzun soluklu tatil başlıyı demek hayırlı olsun canım
eee sende girmez olursun artık buralara
chocuk ta bi girpte yazsa keşke merak ediyorum neler yaptı iyilerdir umarım
halidede giremiyo bi süre alışma evresi geçinceye kadar yoğun olurlar ama sonra ben gibi rahatlarlar :))
sağlıkları yerinde olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?