Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Makyaj çantamı bile koydum valize.Portbebesi hazır, valizimiz hazır.Bu gece bişey olsa çıkıp gidebiliriz hemen:)

Bu arada bebek arabasını da chicco trio for me aldım.Çok arada kalmıştım ama karar vereyim bebeği koyacak bişey olsun dedim ve aldım.

Bizde bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır diye konuşuyorduk. Sancılarınız başlamış, inşallah açılmanız olurda beklediğiniz normal doğumu yapabilirsiniz.

Bebek arabanızı iyi günlerde kullanın. Bizleri habersiz bırakmayın. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

aaa canım ya gene kızcan ama doğurmamışsın kız doğur artık:))
ama hadi hayırlısı bakalım senin ağrılar açılman başlamış belli ben de suni sancı alırken sancılar öyleydi adet sancısı gibi inşallah bu gece tutarda sabaha bebişinle günaydın dersin:))
aysay; umarım dediğin gibi sakin olursunuz benim gelen giden sağolsun hiç bitmedi hele kayınvaldem gitmek bilmedi insan çok sıkılıyo ya hele ilk zamanlar milletin içinde emzirmek offf çok sıkılıyodum ben neyse gelip geçiyo ama

Kayınvalideler şehir dışında, doğum esnasında çağırmayacağım çünkü eltimde çağırmamıştı. Bebişim doğduktan sonra da hafta sonu için bekliyoruz diyeceğim. Kendi annem burada ona daha çok ihtiyacım var. Ama kayınvalide, kayınpeder eltime 1 hafta sonra gittiler 2 ay kaldılar. Gerçi eltim diş hekimi doğurur doğurmaz özel muayanesinde çalışmaya başlamıştı. Çocuğu mecburen aile büyüklerine teslim etmek zorunda kalıyordu. Bizde eşimle 2 günlüğüne ziyarete gittiğimizde kızcağız ağlıyordu. İnsanın kendi annesine ihtiyacı oluyor. Zaten ben aşırı titizim, benimle pek yapamıyorlar. Doğumun bir tek o kısmı beni ürkütüyor. Aslında iyi insanlar hiç bir şeyime karışmazlar ama yapamıyorum işte. Kayınvalide gelince ona hiç bir iş yaptırmam her şeyi kendim yaparım çünkü yaptığını beğenmem. Ama zavallı kadıncağız eltimin evinde iş yapacağım diye dört nala koşturur. Şimdi lohusa halimle ben ne yaparım.

Sizin başka yerlerde yazılarınızı da okumuştum. Kayınvalidenizle aranızda problemler var galiba.

ah canım ahh bu lohusalık varya adamı ters düz ediyo ürkütmek istemem ama hazırlıklı ol bil kendine a planı b planı oluştur
hiçbişey düşündüğün gibi olmuyo çünkü ne düşünürsen düşün o an başka bi boyuta geçtiğinden bi acayip oluyosun yeterki karşındakiler anlışlı olsunlar.ben bu konuda şansızdım evet insan gerçekten kendi annesini istiyo ama bende buna izin vermediler saygı duymadılar çok taktım kafaya çok hazmedemedim üstüme üstüme geldiler olan bebeğime oldu şimdi çok pişmanım o minik emememdi sırf bu olaylar yüzünden oyüzden anlatıyorum korkutmak değil amacım sakın kafana hiçbişeyi takma aklında tek şu cümle olsun geçicek biticek en fazla 2 hafta yada 1 ay sonra herşey benim istediğim gibi olucak de ,kafanı rahat tut sütüne bişey olmasın
biz artık görüşmüyoruz kötü şeyler yaşattılar çıkardım hayatımdan bende
isterlerse gelir torunlarını görürüler diyorum
sadece okadar

tahmin ediyorum bende lohusalık dönemi gerçekten çok zor,
yeni anneye herkesin anlayış göstermesi, yardımcı olması gereken bir dönem ama büyüklerin bu dönemde istemeden de olsa, bazı davranışları rahatsız edebilyor,
bu yüzden büyüklerin sadece yardımcı olmak için orda olmaları gerekiyor, yönetmek için değil.

umarım herkez rahat ve dahada önemlisi huzurlu HU ZUR LUUU bir lohusalık geçirir
bigün bir gelinim olursa yaşıyamadıklarımı ona yaşatıcam..:))
birçok şey içimde kaldı
düşünün daha kızıma mevlüt bile yapamadım

canım sıkma canını ertık herkes hevesini almak istiyordur ne hayaller kurmustur bebişin için seni anlayabiliyorum benim annem de kayınvaldem de (ki kayınvaldemi de severim ) buna ragmen felaket karısıyorlar onu al bunu alma gerek yok diye.. Hani benimde heves edebileceğimi unutuyorlar..

Ama bunuda atlatırız inş.. bırak onlar hevesini alsın iyilik sende kalsın sonrasında sen basbasa kalıcaksın bebişinle doya doya herşeyini yaparsın..

Bende mevlut yapamıycam evimde düşünsene 20 si cıktımı bir dua okutup 40 inda izmirden tekirdaga gidicez sırf mevlut orada okutulsun diye..

Gelin mevludunde de oyle yapmıslardı bana bende karıstım gelin mevlüdüm olmadı.. O yüzden şimdi sesimi çıkarmıyorum..

canım benim bbana gelin mevlüdü yapan olmadı kiii heee nerde o düşünceeee
kızımın mevlüdünüde bu karışıklığın içinde yapamıyorum arayıp soran yokta bizi
bende ortam yumuşasın diye bekliyom
ama 6 ay oluyo nerdeyse
heran yapabilirim artık

canım hiiiiiççççççççççç sıkma canını al kızını gel bana bi de hoca buluruz cacgır arkadaslarını akrabalarını kaynananların hiiiiçççççççççççç haberi olmaz günüm vardı dersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay canım benim ya çok sağol
insanın nasılda böyle şeylere ihtiyacı oluyo biliyomusun içten bi söz bile yetiyo yani
hastanelik oldum gıda zehirlenmesinden yattım
çocuğumun yüzünde ben var iltihaplanmış yırtmıştı tırnağıyla 10 gün tedevi gördü
duydular ama hiçbirinde aramadılar gelmediler
neden ;5 yılın sonunda ilkkez ama gerçekten ilkkez kayınvalideme cevap verdim diye oda lohusalığımda yani düşünün:
neyse boşverelim bunları
burda bebek haberleri almak konuşmak daha güzel oluyo...:))

bende bu sefer geldiğinde cevap verdim de sorma allahtan benim kayınvalde kinci değil..

Ama kendi annen dısında baska kimse anlamıyor canım halden.. Bende çok bekledim aman hamile huyuna gidelim die ama nerdeeeeeeee

Neyse canım üzülme senin üzülmen takman sütünü bile etkiler A.Korusun hayırlsıı de gec. Senin iyiliğinden utansınlar..

Merhaba arkadaşlar. Benim daha vaktim var gibi gözüküyor. Normal doğum için bekliyorum. Geçen cuma doktorum bebek biraz aşağıya inmiş ama tam olarak doğum kanalına girmemiş, NST'de sancıların çıkmış güzel dedi. Önümüzdeki cuma yine kontrolüm var. Bekliyoruz bakalım, bende Chocuk gibi bekleyeceğim. Bu arada bir hastanenin doğumhanesini gördüm. Kocaman çatal bir doğum koltuğu ve karşısında devasa bir projektör... akannehir Allahtan doğum yapan yoktu :)
Doğum iznine ayrılınca kendimi dışarıya vurdum. Ondan burayı biraz ihmal ettim. Bol bol geziyorum ki bebiş aşağıya insin diye :)
Sizler iyisiniz umarım...

bizler iiyiz sizden güzel haberler bekliyoruz
rutine girdik artık bizler,ek gıdalar falan uğraşıyoz biz sizin için tecrübe edyoz merak etmeyin....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…