Hafif hafif kasılmalarım başladı. Daha önce pek anlamıyordum son iki günden beri daha iyi anlıyorum. Buralardan okuduğuma göre çoğu arkadaş son günlerinde pek uyuyamıyormuş. Ben tam aksine 24 saat uyuyabilirim :).
İşin kötü yanı evim tertemizdi. Hafta sonu bütün site ilaçlanacakmış. Bütün halıları topla, sonra bütün mutfak eşyalarını yıka. Bebeğimin odasına sokmayacağım. Tam bir hafta çıkmıyor kokusu. İtiraz da edemiyorum. Tam da zamanını buldu yani. Birde tam o gün doğururmuşum artık annemde kalırız.
hadiii olmadı bu şimdi sana iş çıkmış ilaçlanması iide.şimdi kötü olmuş kendinde dikkat ama kokusundan falan,mümkünse ogünde doğurma...))
ayy çok kötü olmuş
inşallah ogün ilaçlama olmaz
herşeyin hayırlısı canım ya sağlıkla zamanında gelsin de hep
bende normal bekliyodum ama dr.umuz 20 ekimden sonra nasıl gelirse gelsin risk bitiyo demişti 38 hafta doluyodu yani ozaman bende içimden 22 ekim gelsin ozaman demiştim çünkü eşim 22 kasım ben 22 şubat oda 22 ekim olursa hoş olur diyodum
ve ogün acil sezeryana alındım,başka bişey dilesem olcakmış
ama dileyebilceğim en güzel şeyi dilemişim ve oldu
Chocuk buraya girmediğine göre kesin bebeğini aldı artık kucağına.
Chocuk'un cevresindekilerin aksine benim çevremdekiler bana doğuracakmış gözüyle bakmıyorlar. Daha vaktin vardır senin diyorlar. Eşim ayın 22'si gibi olur diyor. Onun bazı hisleri kuvvetlidir. Bana soruyor sen ne hissediyorsun diye. Ben bişi hissetmiyorum diyorum. Hakikaten de hiç bir tahminim yok. Ben moral olarak kendimi 40 haftaya kadar beklemeye adapte etmeye çalışıyorum. Çünkü daha erken olmasını bekleyince insanın sinirleri geriliyor.
Dün doktorumuza gittik. Çatı muayenesini de oldum. Yine normal doğuma engel bir haber; çatım darmış, Bebek hala doğum kanalına inmemiş. Boynundaki kordon yada çatının darlığı bebeğin aşağıya inmesine engel olabilirmiş. Yine de beklemedeyiz... Kendisi gelmeye karar vermezse Nisan sonuna kadar sabredeceğim. Babası gibi kızımızda tembel. Olduğu yerden kıpırdamasını sevmiyor galiba. Zaten babasına benziyor. Kendime benzetememişim :)
Bebiş hala büyüyor, herhalde usg ölçümlerine göre doğuncaya kadar 4000 gr.'a ulaşacak. Bugün arada sırada kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum ama psikolojiktir diyerekten aldırmıyorum :)
Canım doktorum kimdi? aynı doktora mı gidiyorduk yoksa ben mi karıstırdım merak ettim..
Benim kuzenim ve baska bir arkadasım 40. haftalarında doğum yaptılar.. Eminim seninde 2 hafta içinde kordon dolanması problemin ortadan kalkar.. Çatı darlıgı hakkında hiç bir bilgim yok işin aslı ama umarım o da sorun olmaktan çıkar.. Her şeyin önemlisi hayırlısı ne ise o olsun Normal doğum olup da kötü olacakca sezeryan olmayı tercih ederim.. O yüzden hayırlısını dile.. Doğum anında edilen dualarda kabul olurmus o yüzden dileklerini şimdiden sırala ki unutmayasn
Doktorum Birdal Tosyalı Çetinol. Aynı doktoramı gidiyoruz?
Doktorumda belki boynundaki kordondan sıyrılabilir diyor. Normal doğum için destekliyor sağolsun.Elbette herşeyin hayırlısı. Sezaryen olacaksada olur, ne yapalım nasip.
Doğum anında edilen duaların kabul olduğunu bilmiyordum. Aklımda olsun
Siz maşallah sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorsunuz sanırım. Sonuna kadar öyle olur inşallah.
Kahraman Kolday'ı forumdan çok duydum. İyi bir doktor seçimi.
Ben hamile kalmadan önce aktif spor yapan biriydim. Hamileliğimin ilk 3 ayında düzenli yürüyüşlerimi, seyahatlerimi yaptım. Sonradan plesantanın aşağıda olduğunu öğrenince her şeyim kısıtlandı. Neyseki son 3 haftadır plesanta engelimiz ortadan kalktı. Şimdi daha hareketliyim. Yaş önemli bir faktör. Şimdiki aklım olsa daha erken bebek sahibi olmayı düşünürdüm. Çevremdekilere bebek sahibi olmak için 30 yaşını pek aşmayın diye tavsiye veriyorum.
Bilmeden kızamıkçık aşısını nasıl oldunuz? Hamile olduğunuzu mu bilmiyordunuz? Allah korumuş sizi. Neyseki şimdi iyiymişsiniz.
Bende 27 yasında hamile kaldım.. 1,5 sene bebeğimiz olsun diye denedik ama olmadı.. Olmayıncada tedaviye ihtiyacımız oldugunu düşündük ama hiç doktora gitmedik ertelemiştik kafamızda..Nasıl olsa bebek düşünmediğimiz içinde kızamıkcık aşısı yaptırdım hemen arkasından da 1 ay sonra hamile kaldım.. Aldırmayı düşünüyordum ama Kahraman Bey engelledi ki bir çok doktora gittim ya hemen aldır ya da biz sorumluluk almayız karar sızın dediler.. ki bende hastanede çalısıyordum..
O yüzden Kahraman Bey gerçekten kahramanım oldu derim hep :)
çok teşekkür ederim şimdi iyiyim.. Siz izmirin neresindesiniz?
Bende 27 yasında hamile kaldım.. 1,5 sene bebeğimiz olsun diye denedik ama olmadı.. Olmayıncada tedaviye ihtiyacımız oldugunu düşündük ama hiç doktora gitmedik ertelemiştik kafamızda..Nasıl olsa bebek düşünmediğimiz içinde kızamıkcık aşısı yaptırdım hemen arkasından da 1 ay sonra hamile kaldım.. Aldırmayı düşünüyordum ama Kahraman Bey engelledi ki bir çok doktora gittim ya hemen aldır ya da biz sorumluluk almayız karar sızın dediler.. ki bende hastanede çalısıyordum..
O yüzden Kahraman Bey gerçekten kahramanım oldu derim hep :)
çok teşekkür ederim şimdi iyiyim.. Siz izmirin neresindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?