aysay hayırlısı canım ama bşeyi anlamadım çatın darsa nasıl olcak bu iş yani normal doğum yapamazsın ki yada ne bileyim acayip zor olur bu
bide bebeişin boynunda kordon varmış sakın diretme normal olsun diye
bende aynısı yaşadım anlatmıştım belki hatırlarsın kalp atışlarını durduruyodu bebişin sıkıntıyo sokuyodu yani,sonra sezeryandan sonra iyiki normal olmamış dedik çünkü ultrasonda gözükmemeiş belli olmamaış ama kolunuda dolamış bebek kordana,belki normal yapsaydım bebek çıkamıyıcaktı sıkıntı olcaktı
oyüzden hayırlısı de doktorunu dinle canım
Sizin kahramanınız olmuş doktorunuz. Tedaviye gerek olmaması da çok güzel bir şey.
Ben İzmir'de Bornova'dayım. Ama asıl Küçükyalı'danım. İşim için ve evlenince bu tarafa geçtim. Buraya hala alışamadım. Aklım hep annemlerin orada.
Siz neredesiniz?
Evet canım öyle oldu.. Ben cocukluktan beri Bahçelievler hataydayım gerçi şimdi buranın adını ne alakaysa karabaglar yapmıslar((
Bornova da güzel diye bilirim gerçi pek yolum düşmesi oradalara en fazla ıkea ya gelmişimdir..
Belli olmaz taşınırsınız geri.. Küçük yalıya bende hayranım. Ben tekirdağa gelin gidip damadı aldım geldim yapamıyorum diyerek. a.s.
Şanslıymışsınız eşiniz gelmiş. Ama iyi yapmışsınız İzmir hiç bir yere değişilmez.
bornovaaa memleketim.....benim....opuyorumnanaktan
İzmir gibisi yok evet :)
Eşim de geldi ama bir de bana sorun el üstünde tutuyoruz kendilerini tüm aile :):)
kemeraltındaki barış bebe ve mina bebe dahil olmak üzere, baktığım hiçbir yerde hastane çıkışı bulamadım,
çok mu zor sade, çok renkli olmayan,önünde bir sürü kedi köpek resmi olmayan beyaz ağırlıklı bir hastane çıkışı imal etmek?
benzer bir takım gören varsa lütfen paylaşabilir mi?
bulabildiğim en sadesi bu..
hello baby dende beyaz aldım ama önünde yine küçükte olsa ayıcık vardı.
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/5290
yine görürsem haber veririm.
baktım canım buna :)
aklımda, başka bulamazsam bunu alırım diye düşünüyorum ben de :)
tüh.. sana bir türlü faydam olmadı :))))
neyse ben yarında sokaklardayım bakarım
görüşürüzz
olur olur merak etme sen, bebek şekeri ve mevlüt süsleri için fikirlerini bekliyorum,
bu arada dediğim beşiği aldım
ayy bnde o beşikten istıorum çoookk gusellll:)
kızlar ben bbek şekerlerini kendim yapıcaktım ama fikir değiştirdim yaptırmayı düşünüyorum..çok çeşit olan ve de uygun bir yer arıyorum....yardımcı olursanız sevinirim..
canım metroya bin çankaya da in hisar önü tarafından cık (tabelalardan takip edersin)
boncukcuların ordan gir sor bebek sekerleri satan yerleri bir sokak hep arka arkaya bebek sekerleri satıyor ben ya bugun ya yarın oraya gidicem fikir olsun izin verirlerse fotolarını çeker koyarım buraya
canım ben çeşmeden gelicem..izmiri de çok iyi bilmiyorum. (
yukarıda arkadaş hisarönü kemeraltının orada olduğunu yazmış galiba o tarafta mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?