Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Doktorumda bir müddet daha bekleme taraftarı. Ben ısrar edip bekletmiyorum. Elbette duruma bakıp değerlendiriyor doktorum. Bu ara daha sıkı gözetim altındayım.

Biliyorum daha önce yazmıştınız yaşadığınızı. İşte bizimki de bir umut... Zaten az kaldı. Mayıs'ı beklemeyeceğiz.

Evet canım öyle oldu.. Ben cocukluktan beri Bahçelievler hataydayım gerçi şimdi buranın adını ne alakaysa karabaglar yapmıslar ((

Bornova da güzel diye bilirim gerçi pek yolum düşmesi oradalara en fazla ıkea ya gelmişimdir..

Belli olmaz taşınırsınız geri.. Küçük yalıya bende hayranım. Ben tekirdağa gelin gidip damadı aldım geldim yapamıyorum diyerek. a.s.

Şanslıymışsınız eşiniz gelmiş. Ama iyi yapmışsınız İzmir hiç bir yere değişilmez.

kemeraltındaki barış bebe ve mina bebe dahil olmak üzere, baktığım hiçbir yerde hastane çıkışı bulamadım,
çok mu zor sade, çok renkli olmayan,önünde bir sürü kedi köpek resmi olmayan beyaz ağırlıklı bir hastane çıkışı imal etmek?
benzer bir takım gören varsa lütfen paylaşabilir mi?

bulabildiğim en sadesi bu..

hello baby dende beyaz aldım ama önünde yine küçükte olsa ayıcık vardı.

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/5290

yine görürsem haber veririm.

tüh.. sana bir türlü faydam olmadı :))))

neyse ben yarında sokaklardayım bakarım
görüşürüzz

olur olur merak etme sen, bebek şekeri ve mevlüt süsleri için fikirlerini bekliyorum,
bu arada dediğim beşiği aldım

Eklentiler

• $16ktd0p.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
olur olur merak etme sen, bebek şekeri ve mevlüt süsleri için fikirlerini bekliyorum,
bu arada dediğim beşiği aldım

ayyyyyy çok güzel canımmmmm güle güle saglıkla kullanın bebişinle.. Cok güzel ben cok begendim.

SANKİ bende görmüştüm nerden aldınız?

http://images.google.com.tr/imgres?...3%BCl%C3%BCb%C3%BC&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1

sorma bunun gibi dehşet fikirlerim var kendim yapmayı düşünüyorum biraz daha sade ve zarif olsunlar istiyorum..

Şekerleri artık sokaga cıktımmı alırım hem seker hem cikolata alıcam dediğim gibi uygunda buldum. Hisar önünde sadece bebek sekerleri süsleri satan bir yer var oradan alıcam.

mevlütte de inş. normal doğum yapıp halim olursa şeker hamurundan kurabiye yapıcam zaten sevgililer günü, doğum günü için çok yapıyordum pastasını kurabiyesi şeker hamuruyla.. Dışardan alsam tanesi 3-4 tl 10 tane alsam bir oturusta zaten ben yerim :) o yüzden kendim yapıcam. sadece bir merdane var onu almam lazım internette 60 tl dısarda umarım bulurum. ama o parayı da versem acımam cunku sonrasında da çok kullanıcagım bir şey

http://www.google.com.tr/imgres?img...mage_result&resnum=5&ct=image&ved=0CBkQ9QEwBA

kızlar ben bbek şekerlerini kendim yapıcaktım ama fikir değiştirdim yaptırmayı düşünüyorum..çok çeşit olan ve de uygun bir yer arıyorum....yardımcı olursanız sevinirim..

ayy bnde o beşikten istıorum çoookk gusellll:)

teşekkürler,
allah sağlıkla bebeklerimizi içinde yatırmayı nasip etsin inşallah hepimize :)
kemeraltı hisarönünde yorgancıoğlu'nun kendi mağazası var ordan aldık,
kemeraltında 2-3 yerde daha var ama orjinali yorgancıoğlu,

kızlar ben bbek şekerlerini kendim yapıcaktım ama fikir değiştirdim yaptırmayı düşünüyorum..çok çeşit olan ve de uygun bir yer arıyorum....yardımcı olursanız sevinirim..

canım metroya bin çankaya da in hisar önü tarafından cık (tabelalardan takip edersin)

boncukcuların ordan gir sor bebek sekerleri satan yerleri bir sokak hep arka arkaya bebek sekerleri satıyor ben ya bugun ya yarın oraya gidicem fikir olsun izin verirlerse fotolarını çeker koyarım buraya

canım ben çeşmeden gelicem.. izmiri de çok iyi bilmiyorum.(

yukarıda arkadaş hisarönü kemeraltının orada olduğunu yazmış galiba o tarafta mı??

canım ben çeşmeden gelicem.. izmiri de çok iyi bilmiyorum.(

yukarıda arkadaş hisarönü kemeraltının orada olduğunu yazmış galiba o tarafta mı??

canım kemeraltının orda doğru ama ordan gelirsen karıstırma ihtimalın yüksen ne zaman geliceksin? Bende iyi kötü yardımcı olmaya calısırım sana

ama en kolay yol üçyoldan metroya binmen dediğim gibi çankayada iner sorarsın herkes bilir zor değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…