merhabalar banada hamile kıyafetini nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuzzz??
canım bugun cok bilmiş gibi oldum ama en güzelleri ve kalitesi de iyi olanlardan biri yine kemeraltında zuhal giyim var oraya gidebilirsin çeşit çok
http://images.google.com.tr/imgres?...3%BCl%C3%BCb%C3%BC&um=1&hl=tr&sa=N&tbs=isch:1
sorma bunun gibi dehşet fikirlerim var kendim yapmayı düşünüyorum biraz daha sade ve zarif olsunlar istiyorum..
Şekerleri artık sokaga cıktımmı alırım hem seker hem cikolata alıcam dediğim gibi uygunda buldum. Hisar önünde sadece bebek sekerleri süsleri satan bir yer var oradan alıcam.
mevlütte de inş. normal doğum yapıp halim olursa şeker hamurundan kurabiye yapıcam zaten sevgililer günü, doğum günü için çok yapıyordum pastasını kurabiyesi şeker hamuruyla.. Dışardan alsam tanesi 3-4 tl 10 tane alsam bir oturusta zaten ben yerim :) o yüzden kendim yapıcam. sadece bir merdane var onu almam lazım internette 60 tl dısarda umarım bulurum. ama o parayı da versem acımam cunku sonrasında da çok kullanıcagım bir şey
http://www.google.com.tr/imgres?img...mage_result&resnum=5&ct=image&ved=0CBkQ9QEwBA
canım kemeraltının orda doğru ama ordan gelirsen karıstırma ihtimalın yüksen ne zaman geliceksin? Bende iyi kötü yardımcı olmaya calısırım sana
ama en kolay yol üçyoldan metroya binmen dediğim gibi çankayada iner sorarsın herkes bilir zor değil yani..
hafta içi gidicem cnm çok teşekkür ederim benim aklımda da kemeraltı vardı zaten ama bi mağaza ismi bilmiyodum zuhal giyime gidicem ok çok tşk a.s.
ben de istiyorum bunlardan yapmak a.s
hatta ben doğumdan önce izne ayrıldığımda 10 gün kala falan (erken doğum olmazsa tabi :) ) yapıp saklamak istiyorm, 1 ay dayanıyormuş sanırım bunlar,
ya da benim doğuma kadar seninki 1 aylık olur sen bana yaparsın olumunekankayizsmile
saol canım ben gideceğim zaman senden yardım alayım en iyisi...
sen gidince beğendiğin bir yerin telefonunu adını buradan yazarsan da olur......teşekkürler...
DOMATES;
sade hastane çıkışı için birde mothercare bak derim biraz pahalı oluyo ama ayın 15 etiketin yarısı kampanyasından yararlanabilirsin beğendin bişey olursa
evet ilk oraya bakmistim 1 ay önce falan, 5 parça şeye 85 tl vermek biraz anlamsız gelmişti, ama ayın 15i indiriminde tüm ürünlerinde yapıyorlar mı yoksa belirli ürünlerde mi var onu bilmiyorum CADIARZU
Leyla Hanım sizde mi Bornova'da oturuyorsunuz?
rica ederim.
ben bugun ya da yarın giderim.. kartlarını alırım hepsinin özelden mesaj atarım sana
evet ilk oraya bakmistim 1 ay önce falan, 5 parça şeye 85 tl vermek biraz anlamsız gelmişti, ama ayın 15i indiriminde tüm ürünlerinde yapıyorlar mı yoksa belirli ürünlerde mi var onu bilmiyorum CADIARZU
canım senin doğumuda daha epey var görünüyo 1 2 ay sonra mothercare indirimlerine başlar hep öyle ouyo takip edersin genede.bide neden çok sade bambeyaz bişey istiyosun bi sebebi varmı yoksa öylemi seviyosun
rica ederim canım
ayy ne demek seve seve yaparım ama kurabiyeler için konusuyorsan 1 ay dayanmıyorlar
sekil bozulmuyor ama tadı degısıyor.. en fazla 4-5 gün
ben sana tarifini yollarım malzemelerinde bazılarını istanbuldan getittiriyorum senin içinde söylerim hiç olmadı bir gün misafirim olursun beraber yyaparız canım ilk bebişlerimiz içimizde kalmasın hiç bir şey..
tamam o zaman anlaştık, doğumlar yaklaşınca konuşuruz kaydirigubbakcemile5
özel bir sebebi yok, çok renkli karışık şeyleri beğenmiyorum
illa ki bembeyaz olmasına gerek yok tabi mavi beyaz da olabilir ama hastane çıkışı diye tezgahtarların gösterdiklerinin çoğu ya çok renkli ya da önünde hayvanlar alemi ansiklopedisi gibi koca koca baskılar var :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?