Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhabalar banada hamile kıyafetini nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuzzz??

DOMATES;
sade hastane çıkışı için birde mothercare bak derim biraz pahalı oluyo ama ayın 15 etiketin yarısı kampanyasından yararlanabilirsin beğendin bişey olursa

merhabalar banada hamile kıyafetini nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuzzz??

canım bugun cok bilmiş gibi oldum ama en güzelleri ve kalitesi de iyi olanlardan biri yine kemeraltında zuhal giyim var oraya gidebilirsin çeşit çok

canım bugun cok bilmiş gibi oldum ama en güzelleri ve kalitesi de iyi olanlardan biri yine kemeraltında zuhal giyim var oraya gidebilirsin çeşit çok

hafta içi gidicem cnm çok teşekkür ederim benim aklımda da kemeraltı vardı zaten ama bi mağaza ismi bilmiyodum zuhal giyime gidicem ok çok tşk a.s.

ben de istiyorum bunlardan yapmak a.s
hatta ben doğumdan önce izne ayrıldığımda 10 gün kala falan (erken doğum olmazsa tabi :) ) yapıp saklamak istiyorm, 1 ay dayanıyormuş sanırım bunlar,
ya da benim doğuma kadar seninki 1 aylık olur sen bana yaparsın olumunekankayizsmile

saol canım ben gideceğim zaman senden yardım alayım en iyisi...
sen gidince beğendiğin bir yerin telefonunu adını buradan yazarsan da olur......teşekkürler...

hafta içi gidicem cnm çok teşekkür ederim benim aklımda da kemeraltı vardı zaten ama bi mağaza ismi bilmiyodum zuhal giyime gidicem ok çok tşk a.s.

rica ederim canım

ayy ne demek seve seve yaparım ama kurabiyeler için konusuyorsan 1 ay dayanmıyorlar
sekil bozulmuyor ama tadı degısıyor.. en fazla 4-5 gün

ben sana tarifini yollarım malzemelerinde bazılarını istanbuldan getittiriyorum senin içinde söylerim hiç olmadı bir gün misafirim olursun beraber yyaparız canım ilk bebişlerimiz içimizde kalmasın hiç bir şey..

saol canım ben gideceğim zaman senden yardım alayım en iyisi...
sen gidince beğendiğin bir yerin telefonunu adını buradan yazarsan da olur......teşekkürler...

rica ederim.

ben bugun ya da yarın giderim.. kartlarını alırım hepsinin özelden mesaj atarım sana

bende fikir olsun diye 1kaç ressim ekliyeyim kızlar bebek şekeri mevlüt için birde şerbet takımı.takımı kendim yaptım :))

Eklentiler

• $002.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $005.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 23
DOMATES;
sade hastane çıkışı için birde mothercare bak derim biraz pahalı oluyo ama ayın 15 etiketin yarısı kampanyasından yararlanabilirsin beğendin bişey olursa

evet ilk oraya bakmistim 1 ay önce falan, 5 parça şeye 85 tl vermek biraz anlamsız gelmişti, ama ayın 15i indiriminde tüm ürünlerinde yapıyorlar mı yoksa belirli ürünlerde mi var onu bilmiyorum CADIARZU

Leylaelacım bunlar gercekten cok güzel bende bardakları kendim süslemeyi düşünüyorum fikir almıs oldum senden de teşekkürler..

evet ilk oraya bakmistim 1 ay önce falan, 5 parça şeye 85 tl vermek biraz anlamsız gelmişti, ama ayın 15i indiriminde tüm ürünlerinde yapıyorlar mı yoksa belirli ürünlerde mi var onu bilmiyorum CADIARZU

belirli ürünlerde canım genelde tekstil de oluyor bunlar..

Leyla Hanım sizde mi Bornova'da oturuyorsunuz?

bornova özkanlarda oturdum evlenince villakente taşındım çiğliden sonra seyrek tarafında biraz uzak şehre ama haftanın 2 3 günü genede annemdeyim hertürlü alışkanlığım orda dönüp dolaşıp oraya gidiyoru...))

canım senin doğumuda daha epey var görünüyo 1 2 ay sonra mothercare indirimlerine başlar hep öyle ouyo takip edersin genede.bide neden çok sade bambeyaz bişey istiyosun bi sebebi varmı yoksa öylemi seviyosun

ayrıca uygun fiyatlı hamile kıyafeti arıyan arkadaşlar bi adres vereyim orayada bakın.ben zuhalden çok ürün aldım çok kaliteli evet ama tayt gibi çok çok para etmicek şeyleride ordan almıştım:))
kemeraltına konak tarafından giriyosunuz pois karakolu var hani saat kulesinin ordan diyim yada.karakolun hizasından solda kalıyo yani böyle 500 metre kadar gidin küçük bi dükkan kapısı falan yok yani kapılı biyer değil zaten öünde hamile kotları falan vardı geçen gördüm geçerken,bide oraya bakın

canım senin doğumuda daha epey var görünüyo 1 2 ay sonra mothercare indirimlerine başlar hep öyle ouyo takip edersin genede.bide neden çok sade bambeyaz bişey istiyosun bi sebebi varmı yoksa öylemi seviyosun

özel bir sebebi yok, çok renkli karışık şeyleri beğenmiyorum
illa ki bembeyaz olmasına gerek yok tabi mavi beyaz da olabilir ama hastane çıkışı diye tezgahtarların gösterdiklerinin çoğu ya çok renkli ya da önünde hayvanlar alemi ansiklopedisi gibi koca koca baskılar var :sinifsinif:

tamam o zaman anlaştık, doğumlar yaklaşınca konuşuruz kaydirigubbakcemile5

evet bende karekterli şeyleri pek tercih etmem.ben uyku setinde çok zorlanmıştım sonunda funnabaybi de bullmuştum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…