Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Villakent'i biliyorum. Sakin yerler bende işim gereği Aliağa tarafına çok gelip gidiyorum. Birde eşim hergün Foça'ya gidiyor oradan. Biraz trafiği kötü ama olsun. Temiz hava, birde İzmir'e göre bir nebze daha soğuk o taraf. Bornova Özkanların renkliliğinden sonra oralar sakin gelmiştir size.

Selam Kızlaar!
Oh oh İzmirliler toplanmış burda ne güzel muhabbet varmış ben de geleyim dedim a.s.
Haftasonu bebişimize birsürü alışveriş yaptık bebek arabası + araba koltuğu aldık (travel sistem şeklinde olanlardan), sonra beşik, bebek kamerası ve buhar makinası aldık. Haberiniz var mı bilmiyorum ama Bayraklı'daki Hello Baby'de (kocaman bir bebek alışveriş merkezi, Corners'ın orda) ve Çiğli'deki E-bebek'te (bu da bebek alışveriş merkezi internet sitesi de var hatta) her 250 TL'lik alışverişe 50 TL hediye çeki veriyorlardı, şimdiden 250 TL'lik hediye çekimiz birikti, haftaya da onları harcamaya gidicez yerimseniben Yolunuz o taraflara düşerse mutlaka uğrayın derim, güzel kampanya...

Güle güle kullanın. Ben alışverişi tamamlayanlardanım. :)

Büyük ihtimal herkez bunu kullanıyor. Ama çok sevimli benim bile içinde yatasım geliyor.

Aynı şeyi eşim söyledi :)) 6 aydan sonra bunu atacak mıyız şimdi ben kıvrılıp yatarım bunun içine dedi :))

Sizin doğum yaklaşmış, alışverişleri de tamamlamışsınız ne güzel, darısı bizim başımıza... Ben daha yeni başladım alışverişe, kızımın 1 hastane çıkışı, 1 banyo termometresi vardı bir de işte haftasonu aldıklarımız eklendi :)

Benim 10 günüm kaldı. Darısı başınıza. Bende 7 ayım dolduktan sonra başlamıştım alışveriş yapmaya. O kadar çabuk tamamlanıyorki alışveriş. ınsan sonra sıkılıyor. Benim abajurum ve rustikli perdem kaldı takılacak. Babamın seyahatten dönmesini bekliyorum. Ona yaptıracağım. Bir ara koyacağım fotoları ama daha tamamlanmadı işte.

evet topic bugün çok renkli yeni arkadaşlar sözleşmişler sanki...:)) ne güzel
villakent çok sakin kafa dinliyoz işte kızım için ii olucak bahçede rahat rahat büyücek inşallah..:))
birgün yolun düşerse baklerim hatta herkezi beklerim
kızlar bebişleri doğurun azcık büyütün sonra gelin bahçe keyfine

Eklentiler

• $003.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 42

evet fotoları bekliyoruz...cokacimcoook

merhaba canım aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz..

Benim merak ettiğim bende herşeyimi hello baby'den aldım tabi ben alalı 20-30 gün olmustur dediğin kampanya yeni mi? Çünkü bende yaklasık 3000 tl lik bir alıs-veriş yaptım ve peşin odedik sadece %10 indirim yaptılar. Fişleri sakladım allahtan alır giderim walla hediye cekim varsa :)

herzaman bekleerim gerçekten samimiyim çok güzel çiçekler içersinde bi bahçemiz var,köpüşümüz var,çimlerin üstüne attık mı bebişleri onlardan mutlusu olmaz sanırım
izmirli ekim anneleri bende ekim annesi olduğum için onları takip ediyorum sürekli buluşuyolar güzel dostluklar kuruluyor burda...:))
sağlıkla bebişler bi gelsinler hepsini kanka yaparız artık doğuştan...

Bende arada sırada takip ediyorum buradan buluşan anneleri. Siz katılmıyor musunuz onlara?

Evet öncelikle doğmaları gerekiyor!.. Öncelikle de benim...

ben henüz katışamadım benim yer biraz ters olunca:))
hafta içi bana zor oluyor haftasonu olursa eşim bırakabilir anca,bebeişle gitmeme arabasız çok zor
bide korkularımı yenebilip araba kullanabilsem daha doğrusu kullanıyorumda trafiğe çıkabilem tek başıma

çok teşekkürler nazik davetin için.. Köpeğin varsa bende getiririm kızımı arkadaş olurlar :)

hehe sende bendensin. Arabayı değiştirttim otomatik vites aldık, sırf ben kullanayım diye. Yavaş yavaş kullanıyordum sonra hamile kalınca bıraktım. Eşim şirket arabasını kullanıyor. Araba kapının önünde yatıyor, o bana ben ona bakıyorum.

ben hafta sonu arkadaşımın doğumuna gittim
ayy minik kızımız çok güzeldi yeniden yaşadım sanki herşeyi,bide aynı hasataneydi şansa bakınki aynı odaydı hemde bi tuhaf oldum sormayın,hemşireler görünce beni tanıdılar falan
sonra eve geldim kızıma baktım onun ilk giydiklerine baktım aman allahım dedim ela kocaman olmuş herşeyleri el kadar ya küçücükmüş zaman çabuk geçmiş
sizinde öyle olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…