olur olur merak etme sen, bebek şekeri ve mevlüt süsleri için fikirlerini bekliyorum,
bu arada dediğim beşiği aldım
bornova özkanlarda oturdum evlenince villakente taşındım çiğliden sonra seyrek tarafında biraz uzak şehre ama haftanın 2 3 günü genede annemdeyim hertürlü alışkanlığım orda dönüp dolaşıp oraya gidiyoru...))
Güle güle kullanın! Benim beşiğimin aynısı :) İçinin tekstili değişik.
Selam Kızlaar!
Oh oh İzmirliler toplanmış burda ne güzel muhabbet varmış ben de geleyim dedim a.s.
Haftasonu bebişimize birsürü alışveriş yaptık bebek arabası + araba koltuğu aldık (travel sistem şeklinde olanlardan), sonra beşik, bebek kamerası ve buhar makinası aldık. Haberiniz var mı bilmiyorum ama Bayraklı'daki Hello Baby'de (kocaman bir bebek alışveriş merkezi, Corners'ın orda) ve Çiğli'deki E-bebek'te (bu da bebek alışveriş merkezi internet sitesi de var hatta) her 250 TL'lik alışverişe 50 TL hediye çeki veriyorlardı, şimdiden 250 TL'lik hediye çekimiz birikti, haftaya da onları harcamaya gidicez yerimseniben Yolunuz o taraflara düşerse mutlaka uğrayın derim, güzel kampanya...
ben de bu beşiğin aynısını aldım işte :) bütün izmir bunu kullanıyor sanırım :))
benimkinin de içi farklı ama, ayıcıklı bişey...
Büyük ihtimal herkez bunu kullanıyor. Ama çok sevimli benim bile içinde yatasım geliyor.
Benim 10 günüm kaldı. Darısı başınıza. Bende 7 ayım dolduktan sonra başlamıştım alışveriş yapmaya. O kadar çabuk tamamlanıyorki alışveriş. İnsan sonra sıkılıyor. Benim abajurum ve rustikli perdem kaldı takılacak. Babamın seyahatten dönmesini bekliyorum. Ona yaptıracağım. Bir ara koyacağım fotoları ama daha tamamlanmadı işte.
Selam Kızlaar!
Oh oh İzmirliler toplanmış burda ne güzel muhabbet varmış ben de geleyim dedim a.s.
Haftasonu bebişimize birsürü alışveriş yaptık bebek arabası + araba koltuğu aldık (travel sistem şeklinde olanlardan), sonra beşik, bebek kamerası ve buhar makinası aldık. Haberiniz var mı bilmiyorum ama Bayraklı'daki Hello Baby'de (kocaman bir bebek alışveriş merkezi, Corners'ın orda) ve Çiğli'deki E-bebek'te (bu da bebek alışveriş merkezi internet sitesi de var hatta) her 250 TL'lik alışverişe 50 TL hediye çeki veriyorlardı, şimdiden 250 TL'lik hediye çekimiz birikti, haftaya da onları harcamaya gidicez yerimseniben Yolunuz o taraflara düşerse mutlaka uğrayın derim, güzel kampanya...
herzaman bekleerim gerçekten samimiyim çok güzel çiçekler içersinde bi bahçemiz var,köpüşümüz var,çimlerin üstüne attık mı bebişleri onlardan mutlusu olmaz sanırım
izmirli ekim anneleri bende ekim annesi olduğum için onları takip ediyorum sürekli buluşuyolar güzel dostluklar kuruluyor burda...:))
sağlıkla bebişler bi gelsinler hepsini kanka yaparız artık doğuştan...
ben henüz katışamadım benim yer biraz ters olunca:))
hafta içi bana zor oluyor haftasonu olursa eşim bırakabilir anca,bebeişle gitmeme arabasız çok zor
bide korkularımı yenebilip araba kullanabilsem daha doğrusu kullanıyorumda trafiğe çıkabilem tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?