Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben şimdilik kaçtım. Bir kaç küçük işim var. Malum bebiş içerde acıkıyor. Yemeği hazırlayayım.

ee gezmek için mecburen beni alacaksınız o zaman :)) kendimi davet ettireyim.. Araba konusunda sanırım bana ihtiyacınız olabilir.. Tekirdag ıstanbul ve izmir trafiğini yutmus biri olarak burdayım :) Gerci bende yol bulma özürlüyüm

bu arada benimde eşim araba kullanmaya yeni yeni başladı.. düğünümüzün ertesi günü 1 gece otelde kalıyorsun malum eve dönüşte arabamızı ben kullanmıstım o zamanlar esımın ehliyeti bile yoktu.. :))

Son düzenleme:
delikafadulden
canım olurmu kendimi davet ettireyim herkez davetli aşk olsun
aslında henüz rahatta olan hamişler buluşabilirler yani, göbüşleri tokuşturmaya:CüvCüv:
ayy düşünsenize bi masada birsürü koca göbüş heheee

aslında bende öyle bir şey sunmayı düşünüyorum tanısma acısından.. ama herkes olsun :) bir de keşke birbirimize yakın olsaydık daha kolay olurdu.. :)

aslında bende öyle bir şey sunmayı düşünüyorum tanısma acısından.. ama herkes olsun :) bir de keşke birbirimize yakın olsaydık daha kolay olurdu.. :)

bence yapılabilir ortak nokta belirlenir
heee uyarım diyenler el kaldırsın
:lepi:

Araba kullanabilen biri olması iyi. Benimde yol yön bulmada üstüme yoktur. Eşimin yanında kopilotum.

doğur doğur hiç sorun değil benim için
no panik
ohhh bahanesiyle bebiş koklarım

liste oluşturmak gerekiyo sanırım
leylaela
Aysay
diyorum ama ??? olmadı senin doğumuna geliriz canım ya
hehee doğum yapanı gören heycandan birbir doğurur artıkzemuszemus
Domates
Allegra
blacksiya

Son düzenleme:
liste oluşturmak gerekiyo sanırım
leylaela
Aysay
diyorum ama ??? olmadı senin doğumuna geliriz canım ya
hehee doğum yapanı gören heycandan birbir doğurur artıkzemuszemus
Domates

Benim gelme ihtimalim buluşacağınız tarihe bağlı.

Olmadı doğuma beklerim.

Sağol canım, kampanya yeni başlamış daha, 17 nisanda... Tühh yüklü de bir alışverişin olmuş iyi hediye çeki alırdın ama nerden bilceksin tabii...

Kızlar ben topikte yeni olsam da eğer cumartesi buluışursanız seve seve katılırım çok eğlenceli olacağına eminim bir sürü izmirli hamileeee :)))) beni de yazın listeye opuyorumnanaktan

gelmek isteyenler belli olsun tarih ve yer belirleriz
büyük ihtimal ortak nokta herkeze konak tarafı olur diyorum
koca göbüşlerinizle rahat edeceğinizi bilesem kızlarağası dicem ama
siz düşünün arkadaşlar yer konusunu

bornova forumda güzel olur açık hava falan ama sizde fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…