ee gezmek için mecburen beni alacaksınız o zaman :)) kendimi davet ettireyim.. Araba konusunda sanırım bana ihtiyacınız olabilir.. Tekirdag İstanbul ve izmir trafiğini yutmus biri olarak burdayım :) Gerci bende yol bulma özürlüyüm
bu arada benimde eşim araba kullanmaya yeni yeni başladı.. düğünümüzün ertesi günü 1 gece otelde kalıyorsun malum eve dönüşte arabamızı ben kullanmıstım o zamanlar esımın ehliyeti bile yoktu.. :))
delikafadulden
canım olurmu kendimi davet ettireyim herkez davetli aşk olsun
aslında henüz rahatta olan hamişler buluşabilirler yani, göbüşleri tokuşturmaya:CüvCüv:
ayy düşünsenize bi masada birsürü koca göbüş heheee
aslında bende öyle bir şey sunmayı düşünüyorum tanısma acısından.. ama herkes olsun :) bir de keşke birbirimize yakın olsaydık daha kolay olurdu.. :)
Güle güle kullanın! Benim beşiğimin aynısı :) İçinin tekstili değişik.
aynısını bulamadım nette bunu koydum,
benim de içi değişik ayın içinde oturan sütlü kahve bir karakter var :)
ee gezmek için mecburen beni alacaksınız o zaman :)) kendimi davet ettireyim.. Araba konusunda sanırım bana ihtiyacınız olabilir.. Tekirdag İstanbul ve izmir trafiğini yutmus biri olarak burdayım :) Gerci bende yol bulma özürlüyüm
bu arada benimde eşim araba kullanmaya yeni yeni başladı.. düğünümüzün ertesi günü 1 gece otelde kalıyorsun malum eve dönüşte arabamızı ben kullanmıstım o zamanlar esımın ehliyeti bile yoktu.. :))
bence yapılabilir ortak nokta belirlenir
heee uyarım diyenler el kaldırsın
:lepi:
liste oluşturmak gerekiyo sanırım
leylaela
Aysay diyorum ama ??? olmadı senin doğumuna geliriz canım ya
hehee doğum yapanı gören heycandan birbir doğurur artıkzemuszemus
Domates
Benim gelme ihtimalim buluşacağınız tarihe bağlı.
Olmadı doğuma beklerim.
merhaba canım aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullansın bebişiniz..
Benim merak ettiğim bende herşeyimi hello baby'den aldım tabi ben alalı 20-30 gün olmustur dediğin kampanya yeni mi? Çünkü bende yaklasık 3000 tl lik bir alıs-veriş yaptım ve peşin odedik sadece %10 indirim yaptılar. Fişleri sakladım allahtan alır giderim walla hediye cekim varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?