Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aayyyyy... ne güzel süper bir fikir, bende çok isterim ama benim bebeğim daha 18 günlük dışarı çıkamamki inş.daha sonra yine olur o zaman gelirim.Çok üzgünüm çoook

aayyyyy... ne güzel süper bir fikir, bende çok isterim ama benim bebeğim daha 18 günlük dışarı çıkamamki inş.daha sonra yine olur o zaman gelirim.Çok üzgünüm çoook

hayırlı olsun canım bebeğin analı babalı büyüsün inşalllah,kokla bizim için onu.azcık büyüsün gezersiniz sizde çokta kapatma kendini eve bence benden hepinize bir tavsiye çok çabuk sosyelleşmeye bakın lohusalık psikolejisinden daha kolay arınabilirsiniz ozaman...

AySay sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?

Ben Ege Sağlık Hastanesini düşünüyordum en başından beri ama doktorum sanki pek sıcak bakmadı gibi geldi. Ben de Karataş Hastanesine de gittim. Karataş daha sakin geldi bana. Ege Sağlık çok güzel fakat çok kalabalık yani hastane girişi falan. Karataş sadece doğum hastanesi. Bakalım kısmetse Karataş olacak. Aralarında çok fazla fiyat farkıda yok.

Ben karar verdiğiniz tarihe göre kordon, forum vs. varım. Ama dediğim gibi işte son 9 gün görünüyor ama hanfendinin içeride keyfi yerinde. Doğmaya niyeti yok. Hiç bir belirtide yok işin garip tarafı. Evde her türlü işi yapıyorum doğsun diye ama ıııı ııııhhhh gelmiyor...

ben egesağlıkta yaptım aşağısı ne kadar kalabalıksa yukarsıda bi okadar sakin canım 4.kat doğum servisi odalar genelde ful olsada o kat sakin ben memnun kalmıştım özellikle gece nöbetçi hemşireden mükemmel bakmıştı bana ne zaman seslensem saniyesinde yanımda oldu

yapma sakın kendini yorma yavaş yavaş yürü açılman olsun daha iyi
iş seni yormaktan ve allah korusun seni riske atmaktan başka bişeye yaramaz.bence varya dinlen kafanı dinle çok arıcan bugünleri....
herkez karar versin ozaman bu c.ertesiye forumda buluşulsun derim ben yoksa senin bence bidaha çok zor

Canım Karataş ta SGK var mı ? ılgi ,alaka,bakım nasıl ? Özel oda imkanları nasıl ?
Haa bir de küvez var mı ?

Canım Karataş ta SGK var mı ? İlgi ,alaka,bakım nasıl ? Özel oda imkanları nasıl ?
Haa bir de küvez var mı ?

Benim doktorum özel. Karataş Hastanesinin doktoru değil. O yüzden doktoruma ayrı para, hastaneye ayrı para ödeyeceğim. Yani SGK'dan yararlanmayacağım. Karataş'ın SGK ile anlaşması varmı bilmiyorum sadece ben gidip odalarını gezdim. Özel hastaneler içinde küvez Kent ve Şifa hastanesi dışında hiç birinde yok. Yani Karataş^ta küvez yok.

Teşekkürler..Bir de Egepol de varmış sanırım..

Orada bir çok yakınım ve arkadaşım doğum yaptı. Doğum katının sakin olduğunu biliyorum. Odalarını tekrar gezmeye gittiğimde kimsecikler yoktu. Ama ne yalan söyliyeyim 3 tane asansörü (Ekstra 1 tanede sedye asansörü) olmasına rağmen asansör beklemektan canımız çıktı. Doğum katıda malum yukarıda.

Benim bu cumartesi (24 Nisan) doktor kontrolüm var. Aslında cuma günleri gidiyordum ama malum 23 Nisan olduğu için çalışmıyorlar.

Egepolde de olduğunu sanmıyorum ama belkide yenidir.

Sitesine baktım Hastanemizde Yeni Doğan Ünitesinde,hayata gözlerini yeni açmış minik misafirlerimizinher türlü rutin ve acil müdahalelerinin yapılabileceği 4 adet normal ve bir adet transport küvez bulunmaktadır. diyor ama geçen sene böyleydi bir arkadaşım doğum yaptı,küvez sayısının arttığını söylemişler ona da...

vallaha kızlar artık top sizde demek durumundayım çünkü eşim seyahate çıkıyo bende kızımla annemde kalmaya gidiyorum bornovaya oyüzden pazara kadar nete giremem.karar verirde toplancak olursanız bana haber verin dicem birinize mesela şuan sanırım aysay onlıne ona soruyorum telimi vereyim özelden arayıp haber versin bana

Araba kullanabilen biri olması iyi. Benimde yol yön bulmada üstüme yoktur. Eşimin yanında kopilotum.

o zaman güzel bir ikili olabiliriz ))
gerci hamileliğimde yasak araba kullanmam resmen babam izin vermiyor :)) kacırırım artık

Sağol canım, kampanya yeni başlamış daha, 17 nisanda... Tühh yüklü de bir alışverişin olmuş iyi hediye çeki alırdın ama nerden bilceksin tabii...

sorma canım ama hayırlısı yokmus nasipte.. 17 nisandan çok önce yaptım ben alısverisi eee acele etmek iyi degil..

Benim bu cumartesi (24 Nisan) doktor kontrolüm var. Aslında cuma günleri gidiyordum ama malum 23 Nisan olduğu için çalışmıyorlar.

canım egepolde küvez var ben oraya cok yakın oturuyorum..
hamileyken iş teklifi aldım hatta ordan oranın sahibi necip Bey var o demişti doğumuda biz yaptırırız vs diye o zaman sordum.

bu arada bayanlar..

:lepi:

eeeeeeeee kızlar şimdi neolcak benim nasıl haberim olcak
aysay girmedi cevap yazmadı bana

evet kendi kendime çalar oynar oldum burda tabi gebişlere uyku bastı ben ayağımda kız gece kuşu neyse elada daldı artık bende yatıyorum.
Aysaysana genede özelden cebimi yazıcam girebilirsem gene bakarım naptınız diye.top sizde dediğim gibi
cumartesi günü forum diyorum
saatini falan ayarlayın artık
listenin son hali;
leylaela birde kızım Elaaa
Aysay
Domates
Allegra
blacksiya

Son düzenleme:

hayırlısı olsun önemli olan senin içine sinmesi,
ablam ege sağlıkta doğum yapmıştı, çok memnun kaldı,
ben de geçen yıl ameliyat olduktan sonra 2 gece kaldım, hemşireler gerçekten çok ilgili, özellikle doğum katındakiler...
karataş hastanesini çok bilmiyorum ama daha önceki doktorum orda da doğum yaptırıyordu, karşıyaka-alsancak tarafına uzak olanlar yani bizim buradakiler için tercih edilen bir hastane ama sanırım yerini egepole bırakıyor...

Son düzenleme:
Buluşma işini şöyle yapalım. Sizler buluşma saatinizi ve yerini belirleyin. Benim doktor kontrolüm saat 11'de sizler buluşursanız. Eğer doktor kontrolünde doktorum hadi bugün yatış verelim alalım bebeği demezse, ben Leyla Hanımı ararım yanınıza gelirim.

Ama hiç kimse saat konusunda birşey yazmamış. Sizler de aranızda mı konuşup anlaşacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…