bornova forumda güzel olur açık hava falan ama sizde fikir verin
aayyyyy... ne güzel süper bir fikir, bende çok isterim ama benim bebeğim daha 18 günlük dışarı çıkamamki inş.daha sonra yine olur o zaman gelirim.Çok üzgünüm çoook
AySay sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?
Ben Ege Sağlık Hastanesini düşünüyordum en başından beri ama doktorum sanki pek sıcak bakmadı gibi geldi. Ben de Karataş Hastanesine de gittim. Karataş daha sakin geldi bana. Ege Sağlık çok güzel fakat çok kalabalık yani hastane girişi falan. Karataş sadece doğum hastanesi. Bakalım kısmetse Karataş olacak. Aralarında çok fazla fiyat farkıda yok.
Canım Karataş ta SGK var mı ? İlgi ,alaka,bakım nasıl ? Özel oda imkanları nasıl ?
Haa bir de küvez var mı ?
Benim doktorum özel. Karataş Hastanesinin doktoru değil. O yüzden doktoruma ayrı para, hastaneye ayrı para ödeyeceğim. Yani SGK'dan yararlanmayacağım. Karataş'ın SGK ile anlaşması varmı bilmiyorum sadece ben gidip odalarını gezdim. Özel hastaneler içinde küvez Kent ve Şifa hastanesi dışında hiç birinde yok. Yani Karataş^ta küvez yok.
ben egesağlıkta yaptım aşağısı ne kadar kalabalıksa yukarsıda bi okadar sakin canım 4.kat doğum servisi odalar genelde ful olsada o kat sakin ben memnun kalmıştım özellikle gece nöbetçi hemşireden mükemmel bakmıştı bana ne zaman seslensem saniyesinde yanımda oldu
Teşekkürler..Bir de Egepol de varmış sanırım..
yapma sakın kendini yorma yavaş yavaş yürü açılman olsun daha iyi
iş seni yormaktan ve allah korusun seni riske atmaktan başka bişeye yaramaz.bence varya dinlen kafanı dinle çok arıcan bugünleri....
herkez karar versin ozaman bu c.ertesiye forumda buluşulsun derim ben yoksa senin bence bidaha çok zor
Egepolde de olduğunu sanmıyorum ama belkide yenidir.
Araba kullanabilen biri olması iyi. Benimde yol yön bulmada üstüme yoktur. Eşimin yanında kopilotum.
Sağol canım, kampanya yeni başlamış daha, 17 nisanda... Tühh yüklü de bir alışverişin olmuş iyi hediye çeki alırdın ama nerden bilceksin tabii...
Benim bu cumartesi (24 Nisan) doktor kontrolüm var.Aslında cuma günleri gidiyordum ama malum 23 Nisan olduğu için çalışmıyorlar.
Ben Ege Sağlık Hastanesini düşünüyordum en başından beri ama doktorum sanki pek sıcak bakmadı gibi geldi. Ben de Karataş Hastanesine de gittim. Karataş daha sakin geldi bana. Ege Sağlık çok güzel fakat çok kalabalık yani hastane girişi falan. Karataş sadece doğum hastanesi. Bakalım kısmetse Karataş olacak. Aralarında çok fazla fiyat farkıda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?