evet kendi kendime çalar oynar oldum burda tabi gebişlere uyku bastı ben ayağımda kız gece kuşu neyse elada daldı artık bende yatıyorum.
Aysaysana genede özelden cebimi yazıcam girebilirsem gene bakarım naptınız diye.top sizde dediğim gibi
cumartesi günü forum diyorum
saatini falan ayarlayın artık
listenin son hali;
leylaela birde kızım Elaaa
Aysay
Domates
Allegra
blacksiya
Kızlar merhaba benide kabul edermisiniz bende gelmeyi sizlerle buluşup tanışmayı çok isterim. Bana her yer uyar forumda olur konakda kızlarağasıda:))
Elbette kabul ederiz. Ancak kimseden ses çıkmıyor. Buluşma yeri forum, cumartesi günü ama saat konusu muallakta. Bakalım takip edelim. Kızlar ne yazacak.
Elbette kabul ederiz. Ancak kimseden ses çıkmıyor. Buluşma yeri forum, cumartesi günü ama saat konusu muallakta. Bakalım takip edelim. Kızlar ne yazacak.
Valla ne güzel.Bana da uysa gelirdim bu arada ben de Hatay'da oturuyorum
bnde geleyim yaaa hiç arkadaşım yok benım yaban ellere gelın geldımm senağlama
İşim var canım ya o yüzden.Sen doğumunu nerede yapacaksın ne kadar kaldı?Neden gelemiyorsun canım, uzak diyemi? yoksa başka işinmi var?
Domates
Allegra
blacksiya
Sizdeki son durumlar nedir? Leyla topu bize attı.
İşim var canım ya o yüzden.Sen doğumunu nerede yapacaksın ne kadar kaldı?
Bana bu cmt forum uyar, yalnız eşimle bebek odası siparişi de vereceğiz aynı gün, dolayısıyla 12.00 gibi falan buluşsak daha iyi olur, çok öğleden sonraya kalamam ben. Off keşke ayın 15i olsaydı da Mothercare'de indirim olsaydı deli gibi alışveriş yapsaydık :)))
Alsancakta 11'de benim doktor randevum var. 12'ye yetişemem. Galiba biz bu işi beceremeyeceğiz.
E cuma olsun o zaman AySay sende Leyla Hnm'ın tel.i vardı di mi? Nete giremeyeceğim demişti, sen ona haber verirsin olmazsa... Diğer arkadaşlar da sayfaya girdiklerinde görürler zaten...
Cuma günü 14:30 desek herkese uyar mı? Biraz ortada bir saat olsun dedim ucundan köşesinden herkes katılabilsin diye... Ama farklı düşünüyorsanız söyleyin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?