Hoşbulduk, annelik iyi gidiyor. Üstesinden geliyorum. Çevremdekiler beni rahat bir anne olarak nitelendiriyorlar. Maşallah diyorlar.
Sizin hamilelik nasıl gidiyor.
Hoşbulduk, annelik iyi gidiyor. Üstesinden geliyorum. Çevremdekiler beni rahat bir anne olarak nitelendiriyorlar. Maşallah diyorlar.
Sizin hamilelik nasıl gidiyor.
canım kusurabakma aniden çıkmak zorunda kaldım evden cevabını bekleyemedim özür dilerim ya anca girdim daha eve..
umarım bende senin gibi rahat olurum beni korkutan uykusuz geceler ya Allah gücünü verir umarım :)
aysay yaşadıklarını bizimle de paylaş canım hatta burayı bizim için günlük gibi kullansan ne güzel olurdu.
Vaktim olsa seve seve ama minik benim tüm zamanımı alıyor.
Ne kusuru olur öyle. Hele doğum yapınca ben gibi arada sırada girmek zorunda kalırsınız.
Verir muhakkak merak etmeyin :)
günaydın güzel hemşerilerim, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun a.s. ..
kızlar nerelerdesiniz kimseler uğramaz oldu..
aynen ya- belim ağrıyor çok feci, bebek daha minik insan göz önünden de ayıramıyor uyusa bile.
Hamilelik ne rahat dönemmiş:)
Bu arada herkesin anneler gününü kutlarım.
selam canım senin ve tüm annelerimizin anneler gününü de kutlarım..
teşekkür ederim benim ayrıca 2 tane de kedim var ama eve sokmuyorum o gün girmişler onların peşinden kosturdum
kızlar selam..
öncelikle ister kucağında ister karnında bebişini taşıyan tün arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum..a.s.
yorucu bir gün geçirdim misfirlerim vardı sabahtan beri koşturmaca içindeyim anca anca kendime geliyorum yaa.. kızda uyuyo biraz bakınayım dedim size
aysaycım bebişli hayata yeniyeni alışıcaksın dur dah bugünlerinide arıcaksınız daha minik kendini anne karnında sanır uyur bolbol tabi gazı falan yoksa ama umarım herşey yolundadır senin için
yeldacım sende hoşgeldin uzun zamandır girmiyosun arada gir haberlerini ver ne kadar oldu seninki şimdi sen iyice bi alışmışsındır,nasıl bebişin.benim kız büyüyo 7 aylık olucak nerdeyse diş çıkarmaya çalışıyoruz işte yaramazlık peşindeyiz bolbol bide
chocuk sende terk ettin buraları arada sende gir haberlerini ver ya neler yapıyosun bebişle
gulyhascım sen nasılsın 36 falan bitti sende de demi az kaldı yaaa..tecrübeli annesin sen ama..:))
geri kalan arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir...
aysaycım gelmişsin karşılaşamadık nasılsın bebiş nasıl? Maşallah çok kolay alışmışsın anneliğe ve çok sakinmişsin valla bravo, ben ilk zamanki halimi hatırlıyorumda :))
bunda daha deneyimli olunca belki daha sakin olurum:))
İki kedi birde bebişle nasıl başa çıkacaksın? Kıskanmasın kediler bebişi!
slm canım sneind eve tüm annelerimiz ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsunnnn
slm canım valla bugün nette sorun vardı hiç giremedim. Nasılsın ela nasıl? sıcaklar başladı benimd esıkıntılar arttı(
hayırlısı ile zaman geçse çabucak da bend ekucağıma alsam bebişimi
bende ondan korkuyorum canım da Allahtan evim en üst katta ve terası var terasta bakıyorum kedilere 5 taneydiler de 2 ye düşürdüm hamile olunca..
eve sokmuyorum zaten tüylerinden dolayı
AySaycım bu arada bana bir kitap önerdiler ben okudum kitabı önemli yerlerini not almıstım "bebek bakımında mucize çözümler" die
kitap gercekten çok iyi ve emzirirken bebeğin uyuması hakkında bilgiler var yarın o kısmı yazabilirim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?