Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bnde hamile kalmak istiyorum ve bu topik benim işime çok yarayacak ilerleyen günlerde inaşllah

inşallah cnm hayırlı ve zamanında bir hamilelik olur ben hamile kalmayı okadar çok istedim ki anlatamam aksilikler o kadar üst üstte geldiki işten çıkarıldım ve tabiki maddi sıkıntılar yani canım herseyin hayırlısını dilerim sende öyle yap hayırlısıysa olsun.....

inş cnm hayırılısıyla gelir bebişim en önemlisi bu zaten
a.s.
Sende canını sıkma arkadaşım
allah büyük hem bebekte kısmetiyle gelir

Son düzenleme:

komşum sıkma canını bebek kısmetiyle gelir derler yeterki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

sevgili hamişler bugün nasıllar...
:) ben iyiyim sen?.İzmir'e gitmek için gün sayıyorum.Havalar nasıl?Hayalim İzmir'e gidince hergün yürüyüş yapmak, inşallah havalr güzel olur.

Bir de hangi hastaneleri düşünüyorsunuz?Doğum yapmış anneler hangi hastaneleri önerir?

ızmir'li hamileler gayet iyi. ızmir'de hava bu sıralar soğuk ve kapalı.

Ben doğumumu Ege Sağlık Hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Özel hastane düşünüyorsanız Kent, Ege Sağlık, Gazi, Çınarlı, Karataş Hastanesi var.

Neden Ege Sağlık?Ben hastaneleri bilmediğim için soruyorum.Doğum öncesinde Göztepede olacağım, Göztepe'ye yakın olmasını isterim.Bir de allah korusun erken doğum için ya da olası bir durum için küvez var mı acaba?
Allah'ım inşallah komplikasyonsuz, sorunsuz, rahat ve güzel doğum geçiririz.

bende iyiym kızlar.doğumumu ege sağlıkta yaptım ben rahat ve ii geçti problem yaşamadık şükür.dr orayla anlaşmalıydı orayı tercih ettim kent bana çok yakın ama anestezisinde sorun varmış diye duydum istemedim yoksa 5 yıldızlı otel ayarında bi hastane

bende iyiyim salepcioğlu han içersindeki bebek mağazasında da fiyatlar uygunmuş adını bilmiyorum ama hana girince sağ taraftaki

bende buaralar acayip yürüş yapmak istiyorum doğum kilolarıyla başım dertte ama bebekten fırsat olmuyo yanlız olunca bırakıp çıkamıyosun akşam eşim gelincede olmuyo kış olunca çabuk geçiyo zaman.şubatta spora başlıyorum kısmetse ozaman rahatlıcam

slm memleketimin hamişleri nasılsınız ?
yeni bir güne başladık... malum ev işleri işte bide bu aralar havalarda soğudu ya bu sabah sanki yağmur yağmayacak gibi çamaşır yakayım dedim sonrada bi kızlara merhaba demek istedim....

ıstanbul'da çılgın yağmur var.Havalar çok soğuk.Dikkat edelim, aman gripten sakınalım, az kaldı ha gayret:)

maşallah bugün izmir iyi vallahi dün çok kötüydü soguk kapalı yağmur ama bugün güneşli grip konusunda çok dikkatli olmamız lazım evet ben grip aşısıda olmadım bu sene inşallah olmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…