Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aysay işin zor hani seninde
seninki seni şimdiden kullanmaya başlamış maşallah
boşver tadını çıkar emsin bebiş doysun karnı
dinleme kimseyi aman kucağa alışcakta falan da filanda bırak alışsın sonra nasılsa hiç gelmicek kucağına ohh ben elayı uyuduğunda bazen kucağıma alıp bırakmıyorum yerine 9 ay boyunca bu anı beklemedimmi ben niye doğurduk biz bunları sevip okşamak tadını çıkarmak için
vallaha ben böyle düşünüyorum hiçte kurallı yaşayamam büyütemem kızımı
sıkıntıysa sıkıntı nasılsa ben çekicem...:))
ohh mutlu mutlu koklaşıyoz kuzumla biz

yok canım merak etme bizim ev teraslı olunca giremiyorlar içeri bizim artı bir de köpeğimiz var da allahtan babamlar bakıyor ay ben bayılırım kediye köpeğe ama esim bulsa kolayını atıcak hepsini..

yine de uyardıgın için teşekkürler benim kediler çok korkak ama köpeğim sevmediğine sinsice saldırıyor o korkutuyor asıl beni en son gecen sene yazlıgın bahcesinde bir arkadasın kızına saldırdı da allahtan bir şey olmadı çok korkmustum

aman allah korusun nekadarda olsa hayvan işte insan evladı değil yani
hani çokta bişey anlatıp öğretemiyosun tedbirli ol sen gerisi önemli değil zaten bebişinin ilk arkadaşı onlar olcak ela alex için şuan çıldırıyo hernekadar o yüz vermsde sırf onun hatrına mama yiyoruz 3 öğün bahçedyiz...

Kediler ve köpekler kendilerini evin bir bireyi olarak görüyorlar onun içinde yeni gelecek bebişi kıskanabilirler.

zahmet olmazsa kitaptan alıntı yaparsan sevinirim.

Doğru söylüyorsub. Şimdiden kullanılmaya başlandım. Zaten şunun şurasında işe başlayana kadar dolu dolu beraberim kızımla. Tadını çıkarayım :)

halide sendemi geldinn

Merhaba Leylacğım nasılsın? Güzel Elamız nasıl?

Cok sık giremiyorum anneanemize gitmiştik 40 kacağına 3 hafta orda kaldık ancak döne bildik.Ben görmeyeli coğu arkadaşımı kavuşmuş bebeişlerine ne güzel cok sevindim.İzmir bebekleri geliyor sırayla.

biz iyiyiz ela yaramazlık yapıyo yatmıyo işte benle oturuyo...
elimdeki çaya saldırıyo,ilk zamanlar ne güzel uyurdu hep uyanık olsadakıpırdayamaz öööyle bakr dururdu şimdi yaramaz oldu:))
senin bebiş nasıl uyku gaz sorunları falan oldumu

AySay merhaba nasıl gidiyor annelik,ilk zamnlar ben cok zorlanmıştım emzirme konusunda bebek devamlı emek isityordu ve cevremdekiler bu bebek doumuyor senin sütü yok diye diye beni bunalım sokmuşlardı ve mama vermek zorunda kalmıştık.sen sakın kimseyi dinleme tek dinleyeceğin kişi cocuk doktrunuz olsun canım o söyler sana doğrusunu.öpüyorum güzel kızını misler gibi kokuyordur şimdi süt kokuyorduk

yyeni tıcker ın hayırlı olsun aysaycım çok güzel olmuş
ne güzel 1 haftalıkkkk bebek kokuyodur o dahaaa ayy gulyhasla ayarlayalım sen müsait olduğun bizaman geelim san yaa bebiş koklayalım biraz olurmuu..

yaaaa ne güzel anlatmışsınız bebişlerinizi .allahım bize de nasip etsin bebişleri kucağımıza almayı biz de öpüp koklayalım. iyi bakın bebeklere tadını çıkarın kızlar mutlu olun hep. inşallah mutluluklarınızla deneyimlerinizi okuyalım buradan her zaman

Annelik iyi gidiyor. Çevremde kimse olmadığı için karışan da yok. Pazar gününden beri kızımla başbaşayız. Annem kısa süreliğine memlekete gitti. Yarın dönecek. O yüzden bize karışan yok :) Annem zaten karışmaz, siz daha iyi bilirsiniz der.

Süt yetmezse zaten bebiş durmaz ağlar diye biliyorum onun için içim rahat. Zaten ikinci doktor randevumuzda belli olacak sütümün besleyici olup olmadığı.

yyeni tıcker ın hayırlı olsun aysaycım çok güzel olmuş
ne güzel 1 haftalıkkkk bebek kokuyodur o dahaaa ayy gulyhasla ayarlayalım sen müsait olduğun bizaman geelim san yaa bebiş koklayalım biraz olurmuu..

Teşekkür ederim Leylaela :) Tabiki beklerim. Gulyhas izne çıkınca daha rahat olur herhalde onun için. Ben zaten hep evdeyim ama şimdilik Sonra kızımla kendimi sokaklara atacağım. Akşam cevap veremeden çıkmak zorunda kaldım malum :)

Senin kız şimdiden çay keyfine alışacak demedi deme :)

Bende sizin gibi çok sabırsızdım. Sakın acele etmeyin. Her halin başka bir güzel yanı varmış. Anın keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…