bizimde alman kurdu köpeğimiz var Alex
Ela yı kıskanıyo yüzüne bile bakmıyo onu gördümü resmen kafasını çeviriyo
ben de bahçede baktığım için sorun yok ama kediler,n huyunu bilmem biraz nankör derler ya han dikkatli ol bence
bende ondan korkuyorum canım da Allahtan evim en üst katta ve terası var terasta bakıyorum kedilere 5 taneydiler de 2 ye düşürdüm hamile olunca..
eve sokmuyorum zaten tüylerinden dolayı
AySaycım bu arada bana bir kitap önerdiler ben okudum kitabı önemli yerlerini not almıstım "bebek bakımında mucize çözümler" die
kitap gercekten çok iyi ve emzirirken bebeğin uyuması hakkında bilgiler var yarın o kısmı yazabilirim buraya
aysay işin zor hani seninde
seninki seni şimdiden kullanmaya başlamış maşallah
boşver tadını çıkar emsin bebiş doysun karnı
dinleme kimseyi aman kucağa alışcakta falan da filanda bırak alışsın sonra nasılsa hiç gelmicek kucağına ohh ben elayı uyuduğunda bazen kucağıma alıp bırakmıyorum yerine 9 ay boyunca bu anı beklemedimmi ben niye doğurduk biz bunları sevip okşamak tadını çıkarmak için
vallaha ben böyle düşünüyorum hiçte kurallı yaşayamam büyütemem kızımı
sıkıntıysa sıkıntı nasılsa ben çekicem...:))
ohh mutlu mutlu koklaşıyoz kuzumla biz
halide sendemi geldinn
biz iyiyiz ela yaramazlık yapıyo yatmıyo işte benle oturuyo...
elimdeki çaya saldırıyo,ilk zamanlar ne güzel uyurdu hep uyanık olsadakıpırdayamaz öööyle bakr dururdu şimdi yaramaz oldu:))
senin bebiş nasıl uyku gaz sorunları falan oldumu[/QU
Daha uyanıkmı bu saate ay yaramaza bak sen.
Benim bebeiş iyi canım ya uyutum biraz önce.gündüzlei cok zor uyuyor usya bilem 20-30 dk sonra uyanıyor,ay o gaz ne bitmez şeymiş ya mahveti oğlumu valahi doktorumuz rezene cayını öneri onu kulanıyorum iyi geliyor birde masaj yapıyorum ama izin vermiyor öyle günler geciyor işte.Artık agulamaya başladık cok keyli birşeymiş onunla muhabet ediyoruz birşeler anlatıyor kendince bayılıyorum onu o haline gülücükler havada ucuşuyor.
biz iyiyiz ela yaramazlık yapıyo yatmıyo işte benle oturuyo...
elimdeki çaya saldırıyo,ilk zamanlar ne güzel uyurdu hep uyanık olsadakıpırdayamaz öööyle bakr dururdu şimdi yaramaz oldu:))
senin bebiş nasıl uyku gaz sorunları falan oldumu[/QU
Daha uyanıkmı bu saate ay yaramaza bak sen.
Benim bebeiş iyi canım ya uyutum biraz önce.gündüzlei cok zor uyuyor usya bilem 20-30 dk sonra uyanıyor,ay o gaz ne bitmez şeymiş ya mahveti oğlumu valahi doktorumuz rezene cayını öneri onu kulanıyorum iyi geliyor birde masaj yapıyorum ama izin vermiyor öyle günler geciyor işte.Artık agulamaya başladık cok keyli birşeymiş onunla muhabet ediyoruz birşeler anlatıyor kendince bayılıyorum onu o haline gülücükler havada ucuşuyor.
daha dur neler görüceksin görücez....hele seslerini keşfettikleri dönem çığlık çığlığa geçiyo pek keyifli oluyolar...:))
AySay merhaba nasıl gidiyor annelik,ilk zamnlar ben cok zorlanmıştım emzirme konusunda bebek devamlı emek isityordu ve cevremdekiler bu bebek doumuyor senin sütü yok diye diye beni bunalım sokmuşlardı ve mama vermek zorunda kalmıştık.sen sakın kimseyi dinleme tek dinleyeceğin kişi cocuk doktrunuz olsun canım o söyler sana doğrusunu.öpüyorum güzel kızını misler gibi kokuyordur şimdi süt kokuyorduk
yyeni tıcker ın hayırlı olsun aysaycım çok güzel olmuş
ne güzel 1 haftalıkkkk bebek kokuyodur o dahaaa ayy gulyhasla ayarlayalım sen müsait olduğun bizaman geelim san yaa bebiş koklayalım biraz olurmuu..
yaaaa ne güzel anlatmışsınız bebişlerinizi .allahım bize de nasip etsin bebişleri kucağımıza almayı biz de öpüp koklayalım. iyi bakın bebeklere tadını çıkarın kızlar mutlu olun hep. inşallah mutluluklarınızla deneyimlerinizi okuyalım buradan her zaman
herkese merhaba tekrardan..
Aysay yarın aksam yazarım buraya önemli gördüğüm kısımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?