herkese merhaba
sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama ihmalkar kişiliğim sayesinde yazmaya ancak fırsat bulabildim.27+3 haftalık hamileyim.İzmir'e yeni taşındım sayılırım bu yüzden alışveriş önerileriniz çok işime yarıyor.paylaşımlarınızın devamını bekliyorum...
kızlar naber... sıcaklar bastı yaa
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin canım paylaşımlarımızı bekleme sende dahil ol:))
aysay sende bizim tarafa geçtin bak bizim sana dediklerimizi ssen demeye başladın aman durun tadını çıkarın demeye :))
dediğin gibi bu işin her anı farklı bi güzel
kızımla bugece karşıyaka sahilindeydik barınakta denize nazır bira tokuşturduk
çocukların peinden koştuk insanın bebeişiyle eğlenmesi başka bi güzelmiş ya insan ne arkadaşlarını arıyo nede başka bişey
kararlı ve kurallcı annelere arada özenirim bebeklerin uyuma yeme saatleri hep aynı ve düzenlidir ben bunu başaramadım baştan uykusuz bi çocuk olunca sonra düzen tutturmak çok sorun oluyo,ben şu 7 ayda ençok yararını gördüğüm yi paylaşayım sizle.şarkı söylemek benim kurtacım:))daha karnımdayken başladım ama hep aynı şarkı ela pabucu yarım çık dışarıya oynayalım:))doğduktan sonra nezman söylesem sakinledi şimdi başka şarkı bulduk bir küçücük tavşancık varmış...bununla uyuyor biara yaşar seni severdime takılmıştı.müziğin faydası oldu bana yani zaten hep klasik müzik dinledik hamileliğimde de
teşekkür ederim arkadaşlar buluşma günü ne zamandı ben unuttum bile :)
benimde kontrolum bugün çok heycanlıyım cadı kızımı görmek istiyorum artık.. :)
babasına bile git dedim traş ol öyle çıkma kızımın karşşısına güzel güzel giyin diye ama akşam taaa 5:30 da bakalım nasıl bekleyeceğim akşama kadar..
gidip spor yapayım, yüzeyim azcık yoksa vakit gecmeyecek
ay canım nerde yüzüyosun havuzdamı denizdemi
baa doktor yasakladı havuzu
çok istiyorum yüzmeyiii
canım ben hamileliğimin 4. ayından beri yüzüyorum havuzda.. Bana da doktorum önerdi temiz olduguna inandığım ve bildiğim iki yer var dedi biri KSK da büyük bir spor tesisi ama o taraf bana çok uzak diğeri de Balçova aquacity termal tesisleri varya orası.. Ben 8. ayımı geçtim benim doktor doğuruncaya kadar spor yapıcaksın dedi ki 40 dk yürütüyor 20 yüzüyorum plates ve agırlık çalısıyorum
ay ne gzl ben bi sorayım doktoruma
inşallah izin verir balçova banada yakın ohh gider yüzerim kızımla :))
canım seninde daha erken bak tavsiye ederim cabuk gel iki hamiş yüzeriz :)
doktorumun bana söylediği en bebeğe asla klorlu suyun tenden zararı olmaz yutmamaya çalıs dedi.. en fazla akıntın olur onuda hallederiz kolay dedi.. Şükür bende öyle bir problemde olmadı..
merhaba canım hoş geldin hem aramıza hem güzel izmirimize
umarım en yakın zamanda da güzel arkadaşlıklar edinirsin..
Alış veriş konusunda en çok gezenlerden biri olarak cevap vermek istiyorum canım..
malum eşim eczacı yoğun calısıyor bu işler hep bana kaldı..
oda , beşik mobilyaları ben karabağlardaki mobilyacıları gez başka yerde yorma kendini diyorum..
bebek eşyalarından (kıyafet, krem, küvet kangru, telsiz, kamera, emzik, ana kucagı, araba, bebek bakım iç çamasır vs vs aklına ne gelirse)
anne bakım, kıyafet bebek mobilyaları besiği için nevresim uyku takımı ateş ölcer vs.. yine aklına neeee gelirse bayraklı hello baby and kids'i öneririm adresini googledan bulabilirsin
karşıyaka tarafında isen e-bebe var şemikler yolunu geciyorsun jandarmanın karsısında..
orada bir çok sey var ama ben oraya ısınamadım nedense..
bornova tarafında ise bornova forum ikea da mothercare var orası da güzel ama daha pahalı ben almak için aldım 1-2 sey ama aynılarını diğer yerlerde de bulabilirsin daha uygun fiyata.. her ayın 15 inde de indirim varmıs ama ben denk gelmedim..
eğer konak'a yakınsan yada hatay tarafından geliceksen atla metroyo hisarönü durağında in yine hisaronu tabelalarını takip ede ede çık sor orada herhangi bir yere tarif ederler hisar önü girişini .. boncukcular var hemen önünde görürsün zaten o sokaktan girdin mi görürsün bebek eşyaları satan yerleri..
hatta orada 2 tane büyük karşılıklı bebek magazaları var cok uygun fiyatları biri barıs bebe diğerini hatırlamıyorum oraları sorarsan tarif ederler ama ben ara sokaklardan anlatırsam hayatta bulamazsın :))
kızlar naber... sıcaklar bastı yaa
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin canım paylaşımlarımızı bekleme sende dahil ol:))
aysay sende bizim tarafa geçtin bak bizim sana dediklerimizi ssen demeye başladın aman durun tadını çıkarın demeye :))
dediğin gibi bu işin her anı farklı bi güzel
kızımla bugece karşıyaka sahilindeydik barınakta denize nazır bira tokuşturduk
çocukların peinden koştuk insanın bebeişiyle eğlenmesi başka bi güzelmiş ya insan ne arkadaşlarını arıyo nede başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?