Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
buarada buluşma diyosunuz kaç zamandır ama ben liste oluşturmaya başladımmıda kimse yanaşmıyo:umursamaz:lmaz:
h.içi iyi olur dediniz şimdide h.sonu diyosunuz
ben son kez buluşma günü ayarlıcam herkez net fikir versin lütfen
24 MAYIS PAZARTESı SAAT 14:00 KONAK PıER
BıRDE HAFTA SONU ıSTEYEN LER ıÇıN
BU HAFTASONU 15 MAYIS C.ERTESı SAAT 14:00 BORNOVA FORUM veya KONAK PıER

lütfen gelmek isteyen arkadaşlar tek mesajda hangi gün gelebileceklerini belirtsin
duruma göre netleşelim

bahar bebe fabrika satış mağazasından alışveriş yapan oldumu arkadaşlar.ürünleri nasıl ve fiyatları?

demek snein kız kafayı çekmek istiyormuştu leylacım:)) valla bir keresind eablamda kızına yapmıştı o gece mışıl mışıl uyumuş:)) Uyumayan çocuklar için kesin çözüm:)))

canım siz belirleyin bana uyar haftasonuda bu haftasonuda olur haftaiçide 24 mayıstan sonra:)

kızlar bu arada konuyla alakası yok ama bugun kntrolum vrdı plasentada kıreçlenme fazla olmuş sanırım normal doğum sırasında bebeğe kan akışı gıtmez bebeği riske atarmıyız bılmıyorum dedi bnm cok moralım bozuldu
ben sezeryandan çok korkuyorum yaaaa:sinifsinif: ama napalım kader bebeğim sağlıklı doğsunda

sıkma canını ceydacım herşeyin hayırlısı ben sezeryan oldum ne oldu hiçbişey bende iyiyim bebeğimde kimde bi eksik var yada kimde bi fazla...
oyüzden hayırlısını iste sen önce canım
hiçbirzaman ne kendini nede bebeğini riske atma

evet canım sanırım haklısın benımkı sezeryana karşı olduğumdan değil korkumdaannkaydirigubbakcemile3 umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırımda ben herşeyı çekmeye razıyım...
bu arada buluşma hafta içi olsun kızlarrr daha rahat olmazmı ben gecen sefar gelemedığım ıçın bu sefercok ıstıyorum gelmeyıııboshayallersmile

anladım canım zaten ben 2 ayrı buluşma planladım
hafta içi ve haftasonu olarak kim hangi güne uyabiliyosa onu tercih edicek ama biri çok az katılım olursa iptalde edilebilir hafta içi 24 mayıs kesin olucak birde çalışanlar için haftasonu diye düşündüm ama daha ii bir fikri olan şöyle yapalım diyen varsa fikir versin :))

gidince yaz canım bizde bilelim güzelse bizde bi uğrarız yazlık alışveriş yapmama lazım benimde çünkü

kızlar ne oldu hepinize sus gelmiş yoksunuz gene..
ben yarın yokum nete giremem yani oyüzden kimseden de net cevaplar gelmediği için bu c.ertesi düşünülen buluşmayı İPTAL ilan ediyorum
bilgilerinize,zaten kimseler ilgilenmemişti:dilcikar:

Blacksiya çok teşekkür ederim paylaşım için. Üşenmemiş yazmışsın :) Bende genelde yazılanları uygulamaya çalışıyorum. Benden bir kaç ay önce anne olmuş arkadaşlarım var onlarda uyku ve beslenme konusunda aynı tavsiyeleri vermişti. Birde ben Ege Ünv. 1 yıl Formasyon eğitimi almıştım orada çocuk gelişimi derslerimiz vardı. Gelişim ve öğrenme bana o deslerinde çok büyük katkıları oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…