vallaha ne güzel yazılanları uygulayabilmek gibi bi şansın var demekki kimi bebekte ELA gibi mümkün değil bakın saat şuan kaç gece yarıaı ama biz çığlık çığlığa bağırıyoruz uyumak istemiyoruz hemde duş aldı rahatladı masaj yapıldı ama nerde daha bi cin oldu.napalım bende uyku ilacıyla büyümüşüm belliki anasına çekmiş durumda yani,oyüzden yapıcak bişey yok...
merhaba herkese
ben hiç vakit bulup giremiyorum nete, bebekle iki büklüm yaşıyorum kucağımda uyuyor genelde sağolsun, beşiğe konulunca uyanıyor.
40ımız çıkmak üzere ancak kanamalarım başladı tekrar bir de onun sıkıntısı var haftaya doktora gidicem.
Annemin hakkını daha iyi anlıyorum ne zor işmiş:) Allah tüm annelere güç sağlık sıhhat versin, biz anneler sağlıklı olalım ki bebeklerimiz sağlıklı olsun.
vallaha ne güzel yazılanları uygulayabilmek gibi bi şansın var demekki kimi bebekte ELA gibi mümkün değil bakın saat şuan kaç gece yarıaı ama biz çığlık çığlığa bağırıyoruz uyumak istemiyoruz hemde duş aldı rahatladı masaj yapıldı aunma nerde daha bi cin oldu.napalım bende uyku ilacıyla büyümüşüm belliki anasına çekmiş durumda yani,oyüzden yapıcak bişey yok...
rica ederim Aysay sen daha da bilgilisin eminim ki işte bende ufak tefek birşey yapayım istedim. iyi geceler canım tatlı uykularrrrr
Regli kanamalarınız mı başladı? Ne kadar erken olmuş. Geçmiş olsun.
Sizin bebiş sizi daha çok bağlıyor galiba. Bakalım bizimki huy değiştirecekmi...
regl mi bilmiyorum ki:/ bu hafta gidicem doktora 40 sebebiyle.Benim doğumum biraz sorunlu oldu çok kan kaybettim çok halsizlik var hala.Bebeğim uyudukça ben de kafayı vurup yatıyorum.
Kızlar merhaba. Bugün biz Babasıyla Kızımız Ayça'yı aldık Alsancak'a gittik. Benimde rahat emzirebileceğim balık pişiricilerinden birine oturduk. Babamız açtı rakısını -benimde içim gitti ama- ben sadece bir tane ligth bira içtim. Süt olsun niyetine :) Çocuk doktorumuza sormuştuk bir taneden bir şey olmaz demişti. Balığımızı yedik, havamızı aldık, güneşi batırdık geldik. Bana çok iyi moral oldu.
Son bir haftadır evde çok sıkılmıştım. Bazı akşamlar bebeği anneme bırakıp foruma kadar gidiyorduk ama o bile beni açmıyordu. Deniz havası bambaşka. Tekrar sosyal yaşama dönmüş hissettim kendimi.
günaydın kızlar
anne bebiş hikayelerini okudukça daha bir hevesle bekliyorum kuzumu
ekim ayına çooook varrrrr
selam kızlar. ben bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum. gelecek hafta izne ayrılıyorum ve öyle şeylerle uğraşmayıda çok severim. izmirde nerelerde satılıyor malzemelr biliyomusunuz. hiç modellerede bakmadım ama çıktımmı fikir edinmek için gezerim diyorum ama tek tek malzemeleri nerden alabilirim bilmiyorum
canım direk çınarlıya git orda büyük çiçekçiler var biri beyaz lale diğeri egesera her model çeşit buralarda mevcut,nette gördüğün herşey orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?