Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben iki günden beri giremiyordum, yazılar almış başını gitmiş.

Uyku uyku ben uyumaya gidiyorum miniğimle :)

ıyi geceler...

rica ederim Aysay sen daha da bilgilisin eminim ki işte bende ufak tefek birşey yapayım istedim. iyi geceler canım tatlı uykularrrrr

vallaha ne güzel yazılanları uygulayabilmek gibi bi şansın var demekki kimi bebekte ELA gibi mümkün değil bakın saat şuan kaç gece yarıaı ama biz çığlık çığlığa bağırıyoruz uyumak istemiyoruz hemde duş aldı rahatladı masaj yapıldı ama nerde daha bi cin oldu.napalım bende uyku ilacıyla büyümüşüm belliki anasına çekmiş durumda yani,oyüzden yapıcak bişey yok...

canım bende pek zannetmiyorum her yazılanı uygulayayım ama br umut :))

bu arada Günaydıııınnnnnn

merhaba herkese

ben hiç vakit bulup giremiyorum nete, bebekle iki büklüm yaşıyorum kucağımda uyuyor genelde sağolsun, beşiğe konulunca uyanıyor.

40ımız çıkmak üzere ancak kanamalarım başladı tekrar bir de onun sıkıntısı var haftaya doktora gidicem.
Annemin hakkını daha iyi anlıyorum ne zor işmiş:) Allah tüm annelere güç sağlık sıhhat versin, biz anneler sağlıklı olalım ki bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Regli kanamalarınız mı başladı? Ne kadar erken olmuş. Geçmiş olsun.

Sizin bebiş sizi daha çok bağlıyor galiba. Bakalım bizimki huy değiştirecekmi...

:) elbette harfiyen uyulmuyor, bebeğin durumuna göre kendi takdiklerini geliştiriyorsun.

Ela cin gibi maşallah olacak o kadar.

teoride neymiş.....
bana komik geliyo yazılanları okumak çünkü uygulayabilmek namümkün bizim için
cin elaaaaa....
ama genede sürekli okuyorum afedersiniz kitaplarım hep wc de anca orda tek yanlız kalabiliyorum ela beni asla bırakmıyo...
canım kızım benim anasına pek düşkün hahahaaaa

Regli kanamalarınız mı başladı? Ne kadar erken olmuş. Geçmiş olsun.

Sizin bebiş sizi daha çok bağlıyor galiba. Bakalım bizimki huy değiştirecekmi...

regl mi bilmiyorum ki:/ bu hafta gidicem doktora 40 sebebiyle.Benim doğumum biraz sorunlu oldu çok kan kaybettim çok halsizlik var hala.Bebeğim uyudukça ben de kafayı vurup yatıyorum.

regl mi bilmiyorum ki:/ bu hafta gidicem doktora 40 sebebiyle.Benim doğumum biraz sorunlu oldu çok kan kaybettim çok halsizlik var hala.Bebeğim uyudukça ben de kafayı vurup yatıyorum.

Doğumdan sonra oldukça halsiz kaldınız demek tamda enerjiye en fazla ihtiyacınız olduğu dönemde. Normal doğum yapabildiniz o halde siz.

En iyisini yapıyorsunuz doktorumun bana tavsiyeside hep o yönde. Bebeğin uyudukça sen de uyu diyor. Ama ne mümkün ben evin içinde dört dönüyorum.

Doktorunuza gittikten sonra bizide haberdar edin. Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar merhaba. Bugün biz Babasıyla Kızımız Ayça'yı aldık Alsancak'a gittik. Benimde rahat emzirebileceğim balık pişiricilerinden birine oturduk. Babamız açtı rakısını -benimde içim gitti ama- ben sadece bir tane ligth bira içtim. Süt olsun niyetine :) Çocuk doktorumuza sormuştuk bir taneden bir şey olmaz demişti. Balığımızı yedik, havamızı aldık, güneşi batırdık geldik. Bana çok iyi moral oldu.

Son bir haftadır evde çok sıkılmıştım. Bazı akşamlar bebeği anneme bırakıp foruma kadar gidiyorduk ama o bile beni açmıyordu. Deniz havası bambaşka. Tekrar sosyal yaşama dönmüş hissettim kendimi.

ohhh içine sinsinsin güzelim çok ii yapmışsınız havalar güzel kapanmayın çıkın gezin sosyelleşin biranönce,insan çok bunalıyo eve kapanınca birazdaha büyüsün hiç girmeyin eve.biz sokak sokak geziyoz kızımla c.ertesi hava yağmurluydu herkez bize kızdı ama biz genede aldık elayı düştük kemeraltı yollarına arabasına yağmurluğunu çektik yağmur altında gezdiki, kızlar ağası etrafında ara sokakları gezdi, arkadşlarımızla buluştuk kahvelerimizi içtik

günaydın kızlar
anne bebiş hikayelerini okudukça daha bir hevesle bekliyorum kuzumu
ekim ayına çooook varrrrr

Allah sabır sağlık versin :) sağlıkla kucagına gelsiiinnn
20. haftadan sonra birden geçiyor da 33. den sonra hiiççç geçmiyor. En azından bana öyle geliyor

Ne güzel anlatmışsın balık keyfini .. Her gününüz öylee güzel olsun bizde dün aynısını yaptık ama yazlıkta.. Eşimle abim zıpkınla balık avlıyorlar.. Balık bizde pişirip temizlemesine kadar erkek işi

ama bana yemesi bile zor..
:) hiç sevmiyorum artık balık

selam kızlar. ben bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum. gelecek hafta izne ayrılıyorum ve öyle şeylerle uğraşmayıda çok severim. izmirde nerelerde satılıyor malzemelr biliyomusunuz. hiç modellerede bakmadım ama çıktımmı fikir edinmek için gezerim diyorum ama tek tek malzemeleri nerden alabilirim bilmiyorum

canım direk çınarlıya git orda büyük çiçekçiler var biri beyaz lale diğeri egesera her model çeşit buralarda mevcut,nette gördüğün herşey orda

Selam Kızlaar!
Uzun zamandır yazamadım, bilgisayarım bozuktu, idareten başka bir bilgisayar verdiler ama ordan da yazmak istemedim. Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama ne çok şey yazılmış hepsini okuyamadım hepiniz iyisinizdir umarım.
Biz kızımla iyiyiz, yoğun bir haftasonunun ardından pazartesi yine işteyiz... Tek tesellim 19 Mayıs tatili :) Haftasonu annemle yazlık çıkarma kışlık kaldırma olayına başladık. Hala tam olarak bitmese de çoğu bitti azı kaldı. Buarada yazın giyerim dediğim hiçbir kıyafet olmuyor Dolayısıyla kışlıkları kaldırıp kendi yazlıklarımın çoğunu da çıkaramayınca kaldı gardrobum bomboş :) Şimdi biraz yazlık alışverişi yapmam lazım, haftaya askılı elbiseler falan aricam var mı tavsiyesi olan?

canım direk çınarlıya git orda büyük çiçekçiler var biri beyaz lale diğeri egesera her model çeşit buralarda mevcut,nette gördüğün herşey orda

teşekkür ederim canım, evet duymuştum ben orda büyük çiçekçiler falan var diye ama bu tarz şeyler bulabilceğimi düşünmemiştim hiç, haftaya bi uğrayayım bakayım.. bitek mevlütte veriliyo dimi o şekerler, doğumdada lokum ve çukulata, yoksa doğumadamı yapmak lazım o şekerlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…