regl mi bilmiyorum ki:/ bu hafta gidicem doktora 40 sebebiyle.Benim doğumum biraz sorunlu oldu çok kan kaybettim çok halsizlik var hala.Bebeğim uyudukça ben de kafayı vurup yatıyorum.
Kızlar merhaba. Bugün biz Babasıyla Kızımız Ayça'yı aldık Alsancak'a gittik. Benimde rahat emzirebileceğim balık pişiricilerinden birine oturduk. Babamız açtı rakısını -benimde içim gitti ama- ben sadece bir tane ligth bira içtim. Süt olsun niyetine :) Çocuk doktorumuza sormuştuk bir taneden bir şey olmaz demişti. Balığımızı yedik, havamızı aldık, güneşi batırdık geldik. Bana çok iyi moral oldu.
Son bir haftadır evde çok sıkılmıştım. Bazı akşamlar bebeği anneme bırakıp foruma kadar gidiyorduk ama o bile beni açmıyordu. Deniz havası bambaşka. Tekrar sosyal yaşama dönmüş hissettim kendimi.
selam kızlar. ben bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum. gelecek hafta izne ayrılıyorum ve öyle şeylerle uğraşmayıda çok severim. izmirde nerelerde satılıyor malzemelr biliyomusunuz. hiç modellerede bakmadım ama çıktımmı fikir edinmek için gezerim diyorum ama tek tek malzemeleri nerden alabilirim bilmiyorum
teşekkür ederim canım, evet duymuştum ben orda büyük çiçekçiler falan var diye ama bu tarz şeyler bulabilceğimi düşünmemiştim hiç, haftaya bi uğrayayım bakayım.. bitek mevlütte veriliyo dimi o şekerler, doğumdada lokum ve çukulata, yoksa doğumadamı yapmak lazım o şekerlerden.
şişşttt sevmiyom yokkk...yencek omega3 o....
selam kızlar. ben bebek şekerimi kendim yapmak istiyorum. gelecek hafta izne ayrılıyorum ve öyle şeylerle uğraşmayıda çok severim. izmirde nerelerde satılıyor malzemelr biliyomusunuz. hiç modellerede bakmadım ama çıktımmı fikir edinmek için gezerim diyorum ama tek tek malzemeleri nerden alabilirim bilmiyorum
canım direk çınarlıya git orda büyük çiçekçiler var biri beyaz lale diğeri egesera her model çeşit buralarda mevcut,nette gördüğün herşey orda
kemeraltında kızlarağasında bunalrı satan dükkanlar var, oradan alabilirsin amlzemeleri canım, beyaz lalede daha pahalı diye biliyorum.
ben hastane içinde aldım, arkadaşım benim için yapmış sağolsun beek şekeri onuda mevlütte vermeyi düşünüyorum, hastanede gelenlere verebilirsin şeker
Bende kendim yapmak istiyorum bebek kurabiyelerini kendim yapıcam alsım malzemelerini.. bayılırım öyle şeylerle uğrasmaya en azından zevkime göre olur ama hiç bir bilgim yok şeker malzemeleri konusunda sen yerlerini öğrenirsen banada söyler misin?
ne modelleri var canım orda hazır yapılmış mı yoksa yapılması için gerekli malzemeler mi var?
ohhh içine sinsinsin güzelim çok ii yapmışsınız havalar güzel kapanmayın çıkın gezin sosyelleşin biranönce,insan çok bunalıyo eve kapanınca birazdaha büyüsün hiç girmeyin eve.biz sokak sokak geziyoz kızımla c.ertesi hava yağmurluydu herkez bize kızdı ama biz genede aldık elayı düştük kemeraltı yollarına arabasına yağmurluğunu çektik yağmur altında gezdiki, kızlar ağası etrafında ara sokakları gezdi, arkadşlarımızla buluştuk kahvelerimizi içtik
Gulyhas'cım haklısın çok güzel zamanda doğum yaptım. Bebeğimizle geziyoruz.
Allah sizleride kurtarsın. Bu sıcaklara dayanmak çok zor.
arkadaşlar buluşma işini ne yapıyoruz yenigün yer ve saat belirleyelimmi
aminn canım çok saolll:))
leylacım ben bugünden sonra boşummmmmmmm, izne ayrılıyorum:)) Yeni gün ve saati belirleyelim ilerde belki gelemem bende bu ağırlıkla:)))
Yine forum yada kordon da deniz kenarında bir kafedede olabilir ne dersiniz?
Aysaycım sende gelebilirmisin ayçacıkla?
Doğumdan sonra oldukça halsiz kaldınız demek tamda enerjiye en fazla ihtiyacınız olduğu dönemde. Normal doğum yapabildiniz o halde siz.
En iyisini yapıyorsunuz doktorumun bana tavsiyeside hep o yönde. Bebeğin uyudukça sen de uyu diyor. Ama ne mümkün ben evin içinde dört dönüyorum.
Doktorunuza gittikten sonra bizide haberdar edin. Tekrar geçmiş olsun.
ozaman şimdilikk
leylaela
gulyhas
ceydaaaa
blacsya
gulsen-arda
yokmu arttıran...:))
Arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyordum. Biliyorsunuz ben gezmeye çoktan çıktım. :) Ben pazartesi günü annemlerle memlekete gidiyorum yarı kırk uçurmaya. Hurafelere göre 40 uçurmaya ne kadar uzak yol gidersen bebiş uzun ömürlü olurmuş :) Neyse bu işin gırgırı. Ben 1-2 Haziran gibi döneceğim. Gelmeyi çok isterdim. Size iyi eğlenceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?