Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
regl mi bilmiyorum ki:/ bu hafta gidicem doktora 40 sebebiyle.Benim doğumum biraz sorunlu oldu çok kan kaybettim çok halsizlik var hala.Bebeğim uyudukça ben de kafayı vurup yatıyorum.

adet kanaması başlamış olabilir, vücut toparlanmaya çalışıyor o yüzden daha farklı ve miktarıda çok olabilir, en iyisini yapıyorsun bu arada dinlenebildiğin kadar dinlen canım

ohh ne güzel demek minik ayçamızda gezmeye başladı artık anne ve babasıyla ne güzelllll, tamda güzel zaman denk geldi aysaycım, yazında bol bol gezersiniz özellikle akşamları:))

kemeraltında kızlarağasında bunalrı satan dükkanlar var, oradan alabilirsin amlzemeleri canım, beyaz lalede daha pahalı diye biliyorum.

ben hastane içinde aldım, arkadaşım benim için yapmış sağolsun beek şekeri onuda mevlütte vermeyi düşünüyorum, hastanede gelenlere verebilirsin şeker

şişşttt sevmiyom yokkk...yencek omega3 o....

yiyemiyorum hapını içiyorum bende yerini tutmaz ama ne yapaım kokusuna bayılcak gibi oluyorum eşim 2-3 defa zorla yedirdi biri de dündü (

Bende kendim yapmak istiyorum bebek kurabiyelerini kendim yapıcam alsım malzemelerini.. bayılırım öyle şeylerle uğrasmaya en azından zevkime göre olur ama hiç bir bilgim yok şeker malzemeleri konusunda sen yerlerini öğrenirsen banada söyler misin?

canım direk çınarlıya git orda büyük çiçekçiler var biri beyaz lale diğeri egesera her model çeşit buralarda mevcut,nette gördüğün herşey orda

ne modelleri var canım orda hazır yapılmış mı yoksa yapılması için gerekli malzemeler mi var?

yapılmışların tektek malzemeleri var biçok çeşit var biblosu magneti tülü kurdelesi boncuğu biberonu emziği kelebeği ya hazır olan herşeyi buluyosun malzeme olarak.ayrıca sepet kapı süsü başka süsler falan
ama fiyat karşılaştırması yapmadım ben onu bilemicem kızlar

teşekkür ederim gulyhascım, bende mevlüt için bebek şekeri yapıcam ama hastane için çukulata ve lokum iyi olur diye düşündüm, lokum adetmiş zaten, kemeraltınada bakayım ben canım dediğin gibi, madem hazırlarıyla baya fiyat farkı oluyo kendim yaparım en güzeli

tabi söylerim canım

Teşekkür ederim. İçimize çok sindi.

Sizde çok iyi yapmışsınız. İnsan kendine geliyor.

Tüm arkadaşlara tavsiye eve kapanmayın. Leylaela ile beni örnek alın :)

Gulyhas'cım haklısın çok güzel zamanda doğum yaptım. Bebeğimizle geziyoruz.

Allah sizleride kurtarsın. Bu sıcaklara dayanmak çok zor.

arkadaşlar buluşma işini ne yapıyoruz yenigün yer ve saat belirleyelimmi

Gulyhas'cım haklısın çok güzel zamanda doğum yaptım. Bebeğimizle geziyoruz.

Allah sizleride kurtarsın. Bu sıcaklara dayanmak çok zor.

aminn canım çok saolll:))

arkadaşlar buluşma işini ne yapıyoruz yenigün yer ve saat belirleyelimmi

leylacım ben bugünden sonra boşummmmmmmm, izne ayrılıyorum:)) Yeni gün ve saati belirleyelim ilerde belki gelemem bende bu ağırlıkla:)))

Yine forum yada kordon da deniz kenarında bir kafedede olabilir ne dersiniz?

Aysaycım sende gelebilirmisin ayçacıkla?

kızlar 24 ünde planlanan buluşma iptal mi oldu?

ben 24 ünde gelemiyorum oyüzden değiştirelim istedim sakıncası yoksa eğer

Yok ben sezaryen oldum, ancak normal doğumun ortasında sezaryene alındım, uzun hikaye, kızım sağlıklı ya o yeter diyorum ama zor bir süreçti.Sanırım Leylaela nın benzer bişey olmuştu.

Biz Alsancakta oturuyoruz zaten o sebeple gezmeye çıktık baya.Şimdi ben bebekle Ankaraya geldim ziyarete:)Doktora da burda gidicem bakalım.Umarım tehlikeli bişey değildir.

kızlar 26 mayıs çarşamba günü nedersiniz
gelicekler belirtsin yeri konuşalım

26 mays carsamba gelebılırsem bnde gelırım net bı şkılde söylıyemıyorum şmdılık szı takıp ederm brdan konak trfı olursa rahtca gelebılır herks

ozaman şimdilikk
leylaela
gulyhas
ceydaaaa
blacsya
gulsen-arda
yokmu arttıran...:))

Arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyordum. Biliyorsunuz ben gezmeye çoktan çıktım. :) Ben pazartesi günü annemlerle memlekete gidiyorum yarı kırk uçurmaya. Hurafelere göre 40 uçurmaya ne kadar uzak yol gidersen bebiş uzun ömürlü olurmuş :) Neyse bu işin gırgırı. Ben 1-2 Haziran gibi döneceğim. Gelmeyi çok isterdim. Size iyi eğlenceler...

Sevgili Aysay bence hiç üzülme bizler toplaşıp buluşana kadar sen gelirsin memleketten :)

hatta bende bebişimi alır kucağıma gelirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…