Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sevgili Aysay bence hiç üzülme bizler toplaşıp buluşana kadar sen gelirsin memleketten :)

hatta bende bebişimi alır kucağıma gelirim :))

aaaa stem mi bu acabaa ben hiç demiyorum ama bişey kaçtır uğraşıyom sizler bi araya gelemiyosunuz,hatta enson c.ertesi buluşmasını iptal ettim dedim buna bile yorum gelmedi,ses etmedim kızdım ama klava:

aaaa stem mi bu acabaa ben hiç demiyorum ama bişey kaçtır uğraşıyom sizler bi araya gelemiyosunuz,hatta enson c.ertesi buluşmasını iptal ettim dedim buna bile yorum gelmedi,ses etmedim kızdım ama klava:

vallaha ben başındna beri söylüyorum cumartesi olursa çalışanlarda gelebilir. evdekilerde kocişlerinden bir kaç saatlik fedakarlık etsinler artık. :umursamaz:

Aklıma bile gelmedi sitem.. ince sızılar yapmam :)

ben zaten yoğunum bu sıralar malum bebek şekeri kurabiyesi hazırlıkları evin odanın hazırlıkları bir yandan yaz geldi yazlığımızda da tadilat var üstelik arabamızda artık olmayınca daha da zor oldu..

o yüzden benim için bu sıralar olmaması daha bile iyi..
tabiki de teşekkür ederim bizi toparlamaya çalıştıgın için..

Bebek giysileri ve battaniye vs. için pazarı tavsiye ederim. Fiyatlar da uygun, pazarlık etme imkanınızda oluyor. Ama mutlaka yanınıza tecrübeli birini alın (anne vb). Beşik, araba vs. için mağazaları gezmek gerekli tabiki.

kızlar buluşma bence de cumartesi olabilir
hoş haftasonu haftaiçi farketmez benim için
ama çalışanlar için önemli
çalışan arkadaşlarımız da gelsin
kocalar da arkadaşlarıyla oyalansın fırsat bu fırsat

Sizin için oldukça zor bir doğum olmuş. Doğru söze ne hacet, kızınız sağlıklı bir şekilde doğmuş önemli olan o zaten.

Sizde biz gibi çıkmışsınız dışarıya en iyisini yapıyorsunuz.

anlaşıldı bu işi geçen sefer gibi net leştirmek lazım....!!!!
bu çarşamba gelebilen herkezi saat 2 de konak pierde bekliyor olacağım
kim geliyo gelmiyo diye sormuyorum....
birdaha gün değiştirmiyorum
ben ve kesin olarak düşündüğüm gulyhas orda olacağız
songün sadece gelenler belirtsin geliyorum diye
bu işi burda bitirelim
haftasonu isteyen arkadaşlarım içinde ayrıca toplanalım
haydi eller havaya demiyorum.........kimse el kaldırmasın......:))

bide buarada arkadaşlar mothercare de emzirme sütyenlerinde güzel indirim var 60tl lik çamaşır bugün gördüm 20tl hemde siyah ve beyaz olarak 2 adet almadıysanız kaçırmayın
ben kulandım çok memnundum..

buluşma yeri karataş hastanesi olursa bende varım..sırnaşık şey şaka tabi kızlar siz buluştuğunuzda ben hastanede oğluşuma kavuşmuş olucam inşallah:Saruboceq:..:)))benim yanıma da gelin kızlarrr kimsem yok burdaa...

okadar hamişle yeni doğum yapmış birini ziyarete cesaret edmem canım,gaza gelebilirler:))
ayyy düşenemiyorum bilee....
ben arkadaşımın doğumunda acayip heycan yapmıştım erken doğum yapıcam diye çok korkmuştum insan bişey olmaz sanıyo ama çok heycan yapıyo...

Allah kurtarsın. Bebeğinize kavuşmanıza çok az kalmış.

:1ninca:sırnaşık şey
doğru gaza gelmesinlersırnaşık şey

Allah kurtarsın işallah sağ sağlim alırsın bebişini kucağına,gelemeyiz belki ama dualarımız seninle

bide buarada arkadaşlar mothercare de emzirme sütyenlerinde güzel indirim var 60tl lik çamaşır bugün gördüm 20tl hemde siyah ve beyaz olarak 2 adet almadıysanız kaçırmayın
ben kulandım çok memnundum..

Teşekürler Leylacığım bu bilgi cok işime yaradı çok ihtiyacım vardı hemen yarın gidip 1-2 tane alayım yaz geliyor ihtiyacım olacak

Çarşama günü gelmeyi bende cok isterim ama malesef başka işim var bir daha ki sefer buluşursanın gelirim.Bir süredir giremiyorum babam trafik kazası gecirdi onun yanındayım daha bu akşam okudum buluşacağınızı,neyse kısmet değilmiş.

Daha EGE'yle alışamadım gezmeye gitmeyi emzirdiğim için sorun oluyor her yerde emziremiyor insan doğal olarak,siz birdaha ki sefer buluşuncaya kadar biz biraz daha büyümüş oluruz.

Doğum yapan arkadaşlar bebek mevlidi işini naptınız ben daha yapamadım.Bir türlü hazırlanamadım.Bu arada bişe sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen bebek mevlidin babaanne mi yapar,annem tuturdu babaanne yapar diye,tabi bizim babaanneyinde cok da umrundaydı duyarsız kadın.O yüzden bizim iş biraz uzadı.Lütfen gelek görenek nedir cevaplarasnız sevinirim.

geçmiş olsun Halide .. umarım ciddi bir sağlık sorununuz yoktur..

bu arada leylaela teşekkürler bilgi için bende 3 tane aldım

birde doğum sonrası korse kullananlar var mı aranızda bugun almaya gittiğim yerde elija marka vardı ben o markanın tüm ürünlerinden çok memnunum ama bedenim yoktu alamadım

ayrıca benimde canım sıkkın biraz çünkü bugun çınarlı hastanesine gittim maalesef umdugum gibi çıkmadı hiç bir özelliği yok suit odalar bile rezalet offff nasıl kalıcam ben orada!!!

Allahım eşimin yanında çalışalar ne methetmiş eşime güldüm resmen temiz bir hastane de değil o kadar devlet hastanelerinin 1 beden büyüğü off çok moralim bozuldu
odalar m. önce kalma benim doktorumda orası ve kent hastanesinden baska yerde çalısmıyrmus çokkk hayal kırıklıgı içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…