Sevgili Aysay bence hiç üzülme bizler toplaşıp buluşana kadar sen gelirsin memleketten :)
hatta bende bebişimi alır kucağıma gelirim :))
aaaa stem mi bu acabaa ben hiç demiyorum ama bişey kaçtır uğraşıyom sizler bi araya gelemiyosunuz,hatta enson c.ertesi buluşmasını iptal ettim dedim buna bile yorum gelmedi,ses etmedim kızdım amaklava:
aaaa stem mi bu acabaa ben hiç demiyorum ama bişey kaçtır uğraşıyom sizler bi araya gelemiyosunuz,hatta enson c.ertesi buluşmasını iptal ettim dedim buna bile yorum gelmedi,ses etmedim kızdım amaklava:
ay senın su bebişi çokmerak etmiştik yahuu gelebılsen gorurduk barii((
Yok ben sezaryen oldum, ancak normal doğumun ortasında sezaryene alındım, uzun hikaye, kızım sağlıklı ya o yeter diyorum ama zor bir süreçti.Sanırım Leylaela nın benzer bişey olmuştu.
Biz Alsancakta oturuyoruz zaten o sebeple gezmeye çıktık baya.Şimdi ben bebekle Ankaraya geldim ziyarete:)Doktora da burda gidicem bakalım.Umarım tehlikeli bişey değildir.
Sevgili Aysay bence hiç üzülme bizler toplaşıp buluşana kadar sen gelirsin memleketten :)
hatta bende bebişimi alır kucağıma gelirim :))
Buluşun artık bence Leylaela'yı da kızdırmayın :)
anlaşıldı bu işi geçen sefer gibi net leştirmek lazım....!!!!
bu çarşamba gelebilen herkezi saat 2 de konak pierde bekliyor olacağım
kim geliyo gelmiyo diye sormuyorum....
birdaha gün değiştirmiyorum
ben ve kesin olarak düşündüğüm gulyhas orda olacağız
songün sadece gelenler belirtsin geliyorum diye
bu işi burda bitirelim
haftasonu isteyen arkadaşlarım içinde ayrıca toplanalım
haydi eller havaya demiyorum.........kimse el kaldırmasın......:))
buluşma yeri karataş hastanesi olursa bende varım..sırnaşık şey şaka tabi kızlar siz buluştuğunuzda ben hastanede oğluşuma kavuşmuş olucam inşallah:Saruboceq:..:)))benim yanıma da gelin kızlarrr kimsem yok burdaa...
okadar hamişle yeni doğum yapmış birini ziyarete cesaret edmem canım,gaza gelebilirler:))ayyy düşenemiyorum bilee....
ben arkadaşımın doğumunda acayip heycan yapmıştım erken doğum yapıcam diye çok korkmuştum insan bişey olmaz sanıyo ama çok heycan yapıyo...
Allah kurtarsın. Bebeğinize kavuşmanıza çok az kalmış.
buluşma yeri karataş hastanesi olursa bende varım..sırnaşık şey şaka tabi kızlar siz buluştuğunuzda ben hastanede oğluşuma kavuşmuş olucam inşallah:Saruboceq:..:)))benim yanıma da gelin kızlarrr kimsem yok burdaa...
bide buarada arkadaşlar mothercare de emzirme sütyenlerinde güzel indirim var 60tl lik çamaşır bugün gördüm 20tl hemde siyah ve beyaz olarak 2 adet almadıysanız kaçırmayın
ben kulandım çok memnundum..
Teşekürler Leylacığım bu bilgi cok işime yaradı çok ihtiyacım vardı hemen yarın gidip 1-2 tane alayım yaz geliyor ihtiyacım olacak
Çarşama günü gelmeyi bende cok isterim ama malesef başka işim var bir daha ki sefer buluşursanın gelirim.Bir süredir giremiyorum babam trafik kazası gecirdi onun yanındayım daha bu akşam okudum buluşacağınızı,neyse kısmet değilmiş.
Daha EGE'yle alışamadım gezmeye gitmeyi emzirdiğim için sorun oluyor her yerde emziremiyor insan doğal olarak,siz birdaha ki sefer buluşuncaya kadar biz biraz daha büyümüş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?