:lepi:gulyhas kizlar bugun dogum yapti ege bebek dunyaya tesrif etti her ikisininde durumu iyi cok sukur haberiniz olsun
geçmiş olsun Halide .. umarım ciddi bir sağlık sorununuz yoktur..
bu arada leylaela teşekkürler bilgi için bende 3 tane aldım
birde doğum sonrası korse kullananlar var mı aranızda bugun almaya gittiğim yerde elija marka vardı ben o markanın tüm ürünlerinden çok memnunum ama bedenim yoktu alamadım
ayrıca benimde canım sıkkın biraz çünkü bugun çınarlı hastanesine gittim maalesef umdugum gibi çıkmadı hiç bir özelliği yok suit odalar bile rezalet offff nasıl kalıcam ben orada!!!
Allahım eşimin yanında çalışalar ne methetmiş eşime güldüm resmen temiz bir hastane de değil o kadar devlet hastanelerinin 1 beden büyüğü off çok moralim bozuldu
odalar m. önce kalma benim doktorumda orası ve kent hastanesinden baska yerde çalısmıyrmus çokkk hayal kırıklıgı içindeyim
halidecim öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm canım umarım iyidir baban şimdi bi sorun yoktur...eğer bu çarşamba buluşmayı başarabilirsek canım emin olki herzaman buluşabilirizkaydirigubbakcemile31
sende ozaman gelirsin..
gelelim engüncel en önemli soruna anlaşılan sizde de bizimki gibi şenlik var ben 3 hafta falan oldu mevlüt yapalı bizdede babaanne yapar geleneklere göre ama bizim babaannemiz yaptığımız mevlüde gelmedi bile....annen doğru diyo yani bu iş onların görevi aslına bakarsan,yapanıda varrrrr yapmayanı daaaa
Teşekürler Leylacığım baba şu anda iyi çok şükür ayağında 3 yerde kırık var alçıda evde yatıyor işte ama çok korktu bizi neyse bunada şükür verilmiş sadakamız varmış diyelim.
off off şu kaynanalar evet bizdede aynı sorunlar 2 aydır arayıp sormuyorlar torunlarını yani burdan gitti gideli armadı sanırım bana küstü ammmnnnn çokta umrumdaydı ama şu mevlüt işne fena taktım mademki babaanne yapıyor bende yaptımasan ona o mevlüdü.
Nasılsa bana gelin mevlüdü yapmadı bunuda yapmasa çok fena şeyler olacak.acayıp canımı sıkıyorlar.
banada gelin mevlüdü yapılmadı bebeğede mevlüt yapmadı üstelik gelmedi de seninkide benimkine benziyo sanırım umarım bırak yapmayı çıkıp gelir mevlüdünüze...bu tiplerin hepsi aynı model sanırım...cadı kaynanalarrrrr.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?