Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
halidecim öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm canım umarım iyidir baban şimdi bi sorun yoktur...eğer bu çarşamba buluşmayı başarabilirsek canım emin olki herzaman buluşabilirizkaydirigubbakcemile31
sende ozaman gelirsin..
gelelim engüncel en önemli soruna anlaşılan sizde de bizimki gibi şenlik var ben 3 hafta falan oldu mevlüt yapalı bizdede babaanne yapar geleneklere göre ama bizim babaannemiz yaptığımız mevlüde gelmedi bile....annen doğru diyo yani bu iş onların görevi aslına bakarsan,yapanıda varrrrr yapmayanı daaaa

Son düzenleme:
blacsiya moralini bozma okadar yatıp kalkcağın bi gece olsun önemli olan sonuç sıkma canını

saol leylaelacım dediğin gibi alt tarafı 2 gece kalıcam.. ve en güzel dualardan birini ettin bol sütlü diyerek
sağlıklı olsun kızımda..

yarın kontrolümüz var bakalım nasıl olucak ay çok heycanlıyım kordonunu açmıstır umarım
yarın siz kaçta buluşacaksınız? doktor saatimle çakısmazsa geliyorum ben

canım kordonunu çözmesi biraz zor ya ama dolandığı gibi çözebilirde sıpa sanırım.benimki çözmemeişti hatta birde kolaltınada dolamış..
yarın 1 olur 2 olur bana farketmez ama kimseden bugün ses çıkmıyo gece sonkez bi bakarım kimse net cevap vermezse duruma bakarız artık sen kaçta gidiyosun dr.a

aaa çok şaşırdım ne güzel yaaa biz yarın onla buluşmayı planlıyoduk hahaaa dr.umun bi lafı vardı o geldi aklıma kul kurar Allah gülermiş o misal yanii,gözü aydın diyelim hayırlı olsun diyelim artık...

buluşma gene iptal oluyo bu durumda kızlar gene kimseden ses çıkmadı ben gulyhas la buluşurum geleni bekleriz diyodum ama oda olmayınca kimsedende ses çıkmayınca olmuyor ozaman...

Teşekürler Blacksiya şu anda durumu iyi ayağı kırlıdı 3 yerinden alcıda işte evde dinleniyor allah şükür daha ciddi bişeyi yok.

Canım ben doğumu cınarlıda yaptım dediğin gibi cok iyi bir yer değil odaları cok küçük ama calışanları cok ilgili ve sevecek ben cok memnun kaldım bence personel daha önemli.Benim doktorum ısrarla orda doğum yapmamı istedi personeli ilgisinde dolayı,ben biraz pimpirikliyimde:teytey: ancak ordakiler başedebilir seninle diye dalga bilem gecmişti doktorum

Teşekürler Leylacığım baba şu anda iyi çok şükür ayağında 3 yerde kırık var alçıda evde yatıyor işte ama çok korktu bizi neyse bunada şükür verilmiş sadakamız varmış diyelim.

off off şu kaynanalar evet bizdede aynı sorunlar 2 aydır arayıp sormuyorlar torunlarını yani burdan gitti gideli armadı sanırım bana küstü ammmnnnn çokta umrumdaydı ama şu mevlüt işne fena taktım mademki babaanne yapıyor bende yaptımasan ona o mevlüdü.
Nasılsa bana gelin mevlüdü yapmadı bunuda yapmasa çok fena şeyler olacak.acayıp canımı sıkıyorlar.

vallaha gelen giden varsa iptal değil arkadaşlar ben yanlız kaldım diye iptal dedim
dkim annelerinden gelenler mi var

Leylacığım kimse gelmiyor galiba,şu anda hamile olasaydım kesin gelirdim vallahi o zamanları gezmek daha kolaydı bebeişin karnında ne acıkıyor,ne uykusu geliyor ne de altını kirletiyordu

Leylacığım Nazireyi soracagım ne zamandı göremiyorum yazılarını doğum yaptımı,bebeği biraz sorunmulydu onu karaciyerinde problem vardı merak ettim herhangi bir haber aldını diye sormak istedim

canım olsun al bebişi gel bende kızımla gelicem gelen olursa bakarız orda merak etme sen
nazireden hiç haberim yok girmiyo hiç ama kesin doğum yapmıştır artık böbrekte büyüme vrdı bebişinde umarım iilerdir

banada gelin mevlüdü yapılmadı bebeğede mevlüt yapmadı üstelik gelmedi de seninkide benimkine benziyo sanırım umarım bırak yapmayı çıkıp gelir mevlüdünüze...bu tiplerin hepsi aynı model sanırım...cadı kaynanalarrrrr.............

Malesef canım aynı kaderi paylaşıyoruz seninle,gelmesi isteyen yok zaten ama mevlüt masraflarını karşılasın bari zaten bebek için birşey yapmadı 1 ceyrek altın almış gelmiş utanmadan birde diyor ki acele olmuş alamamış birşey sanki ben hamile kalınca 1 ay sonra doğurdum o yüzden alamdı harhalde oğlunu bebeklik yorgannını getirmiş hatıra kalsınmış .bende istenmem dedim al götür yoksa atarım diye söyledim ve atımda o eski yorganamı kaldı benim oğlum.ah şu kaynanalar yokmu insanı delirtirler

ayyy çok komik 9 ay aklını nerdeymiş ben okonuda biraz cadılık ettim mecburen tabi yani biraz canımı sıkmışlardı mobilyayı alcaz dediler bende tamam dedim almaya gelince ödeyemediğiniz ay olunca haber verine döndü olay bende bebek alışverişine çıkarken alldım yanıma onu indirimli haliyle barış bebeden 700 tlik alışveriş yaptım göğüs pedime kadar aldırdım anlıyacağın bebeğede kocaman bi altın taktılar macar diyolar bana gecelik takımımı aldırdım.sonrada böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…