bende buaralar acayip yürüş yapmak istiyorum doğum kilolarıyla başım dertte ama bebekten fırsat olmuyo yanlız olunca bırakıp çıkamıyosun akşam eşim gelincede olmuyo kış olunca çabuk geçiyo zaman.şubatta spora başlıyorum kısmetse ozaman rahatlıcam
maşallah bugün izmir iyi vallahi dün çok kötüydü soguk kapalı yağmur ama bugün güneşli grip konusunda çok dikkatli olmamız lazım evet ben grip aşısıda olmadım bu sene inşallah olmam...
leyla hamileleiğn boyunca kaç kilo aldın
evdeki hesaplar çarşıya pek uymuyo kızlar bilginize hani evde paltes yaparım koşu bandı alır yürüm yanlış anlamayın da inşallah benim gibi olmaz dediklerinizi yaparsınız ama insan yüzünü bile yıkayamıyo an geliyo ,duşa giripte bukadar çabuk çıkmayı nasıl becerdim acaba diye düşündüğünüz anlar oluyo.ama yanınızda bi yardımcı anne kardeş nebileyim bi komşu arkadaş falan olursa hepsini yaparsınız genede herşeye değiyolar ama...
gerçekten bugün hava mis gibi görünüyo ya....ben nisanı bekliyorum şöyle raht rahat bebeğimide alıp caddelerde rahatca geziceğim zamanları...
ben cıktım sanada iyi gezmeler canım...
acaba kilo nasıl alınmıyor bir bilgisi olan varmı bende bu konudan muzdaribim 24+ 2 kontrole gittigimde 11 kilo almıştım deliricem...????
leyla bende başlarda iyi gidiyordum hatta ilk 3 ayımda 4 kilo verdim daha sonraları ayda 2 kilo alıyodum şimdi 32 haftalığım cuma günü kontrolüm vardı 4 kilo birden almışım çok moralim bozuldu doktorda kızdı zaten kilom vardı doktor fazla almamı istemiyordu nasıl olduysa almışım işte
birde bişey sorcam kızlar siz tetenoz aşısı oldunuzmu beni geçen sağlık ocağında aradılar tetenoz için doktorum olsanda olur olmasanda olur dedi ben bu haftalarda tetenoz aşısının erken doğıma sebep olduğunu okumuştum biryerde sağlık ocağındanda illa gel aşı bir dozda olsa aşı yapalım diyolar kararsız kaldım napcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?