Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet tahmin edebiliyorum, eve koşu bantı alınabilir, yoga dvdsi, pilates topu dvdsi falan alınabilir belki.
Bir de yakın yerde spor merkezi varsa yazılabilir.Ama işte bebek insan ayrılmak da istemez yanından.
Ben heralde en başta evde pilates yoga durumunu değerlendiririm.Gerçi doğum şekline göre de değişir ne yapıp yapamayacaklarım.

maşallah bugün izmir iyi vallahi dün çok kötüydü soguk kapalı yağmur ama bugün güneşli grip konusunda çok dikkatli olmamız lazım evet ben grip aşısıda olmadım bu sene inşallah olmam...

ben de aşı olmadım, tam olmaya karar veriyordum birisi bir laf ediyor(yok işte sonra yan etkisi çıkar, bebek etkilenir şu bu) her ne kadar aşı olmam lazım diye düşünsem de erteledim.
Çalıştığım yer plaza, böyle bissürü kişi aynı katta çalışıyoruz, bizim katta kaç tane domuz gribi vakası oldu, haftalarca yattılar, ama Allah korudu bana bişey olmadı.Ki o zaman aşı olmak istesem aşı da yoktu.
Şimdi aşı olsam zaten etkisi 2 haftasonra başlıcak, e ben de o zaman izne ayrılıyorum:)Yani inşallah bu zamana kadar bişey olmadı, ilerde de olmaz.

canım bende aynı konudan olmadım aşımı her sene grip aşımı hiç şaşmaz olurdum ama bu sefer sadece kendim için vericeğim bir karar olmadığı için vazgeçtim çünkü senin dediğin gibi ya bişey olursa diye ....

leyla hamileleiğn boyunca kaç kilo aldın

vallaha be çok güzel başladım 5.aya kadar 3 kilo aldım sonra 6 ve 7 de 3ve 4 kilo aldım şeker yüklemesi yapıldığında biraz fazla çıktı ondan olmuş 8 de de alıyosun son ay amaaannn dedim yüklendim tatlıya ama canım acayip istiyodu şimdi adını vermiyim canınız falan ister buluncak bişey ama olsun okadar çok yiyodum ki artık eşimden istemeye utanır hale gelmiştim sağolsun anlıyodu heralde ben istemeden alır gelirdi.sonuç olarak 16 yı buldukhihoyyyt

evdeki hesaplar çarşıya pek uymuyo kızlar bilginize hani evde paltes yaparım koşu bandı alır yürüm yanlış anlamayın da inşallah benim gibi olmaz dediklerinizi yaparsınız ama insan yüzünü bile yıkayamıyo an geliyo ,duşa giripte bukadar çabuk çıkmayı nasıl becerdim acaba diye düşündüğünüz anlar oluyo.ama yanınızda bi yardımcı anne kardeş nebileyim bi komşu arkadaş falan olursa hepsini yaparsınız genede herşeye değiyolar ama...
gerçekten bugün hava mis gibi görünüyo ya....ben nisanı bekliyorum şöyle raht rahat bebeğimide alıp caddelerde rahatca geziceğim zamanları...

hava mis gibi ama çokta soğuk dışarı donduummm
sakın çıkmayın kızlar

leyla bende başlarda iyi gidiyordum hatta ilk 3 ayımda 4 kilo verdim daha sonraları ayda 2 kilo alıyodum şimdi 32 haftalığım cuma günü kontrolüm vardı 4 kilo birden almışım çok moralim bozuldu doktorda kızdı zaten kilom vardı doktor fazla almamı istemiyordu nasıl olduysa almışım işte

iyidir kuzum ne yapayım bende işimi bitirdim bi bakayım dedim dışarı cıkıcam soguk ama olsun ne yapayım anneme ayakkabı almıştık onu değiştircez de işimiz var yani sen nasılsın canım??

acaba kilo nasıl alınmıyor bir bilgisi olan varmı bende bu konudan muzdaribim 24+ 2 kontrole gittigimde 11 kilo almıştım deliricem...????

birde bişey sorcam kızlar siz tetenoz aşısı oldunuzmu beni geçen sağlık ocağında aradılar tetenoz için doktorum olsanda olur olmasanda olur dedi ben bu haftalarda tetenoz aşısının erken doğıma sebep olduğunu okumuştum biryerde sağlık ocağındanda illa gel aşı bir dozda olsa aşı yapalım diyolar kararsız kaldım napcağımı bilmiyorum

ben de 29. haftadayım 11 kilo aldım şeker de çıktı zaten.

16 kilo iyiymiş öyle bitirsem süper olur, 20yi bulurum gibi geliyor bakalım.Emzirmede sorun çıkmaz inşallah da kolay kolay veririz.

vallaha hiç bozma moralini çünkü gerçekten insan nasıl aldığını anlamıyo doğanın kanunu ya hamilelik dedinmi kilo alınıyo işte son zamanlar dahada alınıyo dikkat et sadce

ben gebelikten önce tetonoz aşısı vurulmaya başlamıştım bir kaç doz olunuyo biliyosunuz sonra hamile kalınca sanırım 5. aydı yada 6. dr illa bidaha olcan dedi ne kadar direttiysem ama ben oluyodum son dozum doğumdan sonra yapılcak desemde bunun bebek için olduğunu olmam gerektiğini söyleyip ebe hemşireye bizzat vurdurttmuştu.genede sen kendi dr unu dinle ona göre karar ver canım

mina bebenin mi barış bebenin fiyatları mı daha uygun.yardımcı olursanız sevinirim.haftaya alışverişe gitçem .tek bir yerden alırsak daha uygun olur diyor eşim.gezmeği pk sevmiyor da.hem fiyat hem çeşit bakımından hangisi uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…