Canıını seven kaaçsıııııaaan
Enem saykoymuş ya bu
Ahaha valla canım bence süpersin yaGerçi aile büyüklerine böyle yapmamak gerekti ama insan dayanamıyo bazen
Bana benziyosun valla sen. Ben de çok sinirlendiğimde kendime hakim olamam böyleHalbuse çok sakin biriydim eskiden.
E peki sonra noldu? Ne dediler
şimdi giyinmem lazım kızlar yine geldigimde ayakkabı olayınıdaanlatıcam sizee...
Elbette ki yer var canım (
Hoş geldin aramızaa
Tutku küstün mü gerçekten bize yaa
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..
önce gözlerimi sildim tehlikeli bi şekilde gözlerim parlıyoduubaktım uyumuşmu gerçektende uyumuşş...hemen yattım bende.onun telefonunu alıp saatini yarım saat sonraya kurdum yattım bende çıtımı çıkrmadım.. yarım saat geçti .saat çalmaya başladı..saat çalıyo 1 saattir duymuyomusun eyvah işe geç kaldın diye bi yaygara kopardım ama görmen lazım .eyvahhh geç kaldın kalk kalk çabukk diye dürttüm baya biii bu hemen kalktı gözü kapalı giyindi ben yataktan seyrediyorum o halini ama tuvalete gitti.saçına jölesini bile sürmüş...geldi telefonu almaya bi dogruldum şöylee bende sana bişey sölicem dedimmm ne var dedi sakın kızma ama aslında saat daha 2 !!! al sana uyumak dedim döndüm popomu yattım
tutkumavi canım izmirli hanımlar demişsin sadece. ben izmitteyim. aaaaaa küstüm şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?