İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

bende çok sakindim bi zamanlarrr ne mi dediler kaynatam beceremezsin ztn bi iş die kızıyodu....hiii çamaşırlar dalga dalga olmuş yavru agzı gibi bi renk kaynanam halen işin şok kısmındaydı benimkide allah allah anne deterjana klorak mı karışmış fln die konuşuodu bende orda fazla duramadım patlıcaktım gülmekten olsun üzülmeyin ya bir sürü kıyafet dolu ev nolcak olabilir böle şeyleer die teselli bile ettim yaaa

geline bak geline :))) bi de teselli etmiş iyi anlamamışlar :)

alsancakta okudum liseyi bi arkadaşım vardı çok yakın. bi ceketimiz vardı 3 bedendi ikimiz sıgardık ona 1 ceketi giyerdik kollarımızı diger kolumuz içerde kalırdı önümüzüde kapatırdık herkes şaşkın şaşkın bakar gülerddi bize ....beraber agaçtan dal koparıp kordona gider kenara oturur deniz analarına agaç dalı dürterdik...hüzünlendim şimdi

olay bitmiyo hiç

bende çıkıyorum akşama görüşürüzzzz iyi gezmeler :)

şimdi giyinmem lazım kızlar yine geldigimde ayakkabı olayınıda anlatıcam sizee...

Allah senin gazabından korusun eşini dostunu valla
Oslew, tutku üzerindeki taktiğimiz açıklıyorum; alttan al, gülümse, alttan al, gülümse
Giysilerimi çok seviyoruuumm
Ben de çıkıyorum kızlar.. Akşama görüşürüz..

napiimmm kanımda var çip lik duramıorummm...kıslar görümcemle buluşcam çok moralini bozcam bugün onunnnnn dünde o benimkni bozmuştuuuu..... kocim aradı eve ugrucakmış hemen kapatmam lzım daha giyinmedim bile geç kalcammm yaaa

ben geldim kimse yok ama kocişim geldi yemege iptal ettim bende gitmedimm...zaten bu havada örümcegim de çekilmezdii anneme hediyeyi yaarına bıraktım of hep son güne bırakıyorum zatenn sonra istedigim gibi olmuyo ama napayım siz napıosunuz acaba mrk ettim şimdi belki bu akşam giremeyebilirim

sormadan bulamadım belkide ben yolumu kaybettim....okusamda söyleyemem adını çünkü ben seni suya hapsettim.... benim şarkım çalıyooo aglasamda söyleyemem derdimi çünkü ben seni suya hapsettim...

ay bende yeni geldim çok yoruldum :)

akşamada yemekli misafir var allahtan sadece salata bana bakıyo onu halletcem :) akşam bende çok gelemeyebilirim gece de erken yatmma lazım yarın sabah iş başı yapıyorum

Elbette ki yer var canım (

Hoş geldin aramızaa

Tutku küstün mü gerçekten bize yaa
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..

Sağol canım, teşekkürler.

Arkadaşım yaa imrendim sana, benim içimden de geçer böyle muzurluklar ama maalesef nazımı geçirebileceğim bir eşim yok. Başka türlü nazlarımı çeker ama böyle şeylerden beni öldürebilir bile... Ha aynısını o da yapsa ben de onu boğarım o da ayrı, ama çok güldüm ya maceralarını bekliyorum dört gözle

aaaa hakket kimse yok

ders çalıştın mı bakiiimm sen :)))

ay ben geldim her an gelirim böle işte saat 5 ten beri temizlik yapıyorum şimdi mola verdim....yazlık kışlık ayırıyorum...allahım bu nasıl bi işkenceee yatak dolap çektim belim agrıdı ama yinede girmeyi ihmal eetmedim it canı var bendeee hepiniz uyuyosunuz meydan bana kaldı ama işim var saat 4 e kadar bitircem inşallah...uyurken öpüorum hepinizi tek tekk....iş başı yapan arkadaşımada hayırlı işlerrrrr...

Günaydınn... Çok iyiyiz, sen nasılsın? (Çoğul konuşmuşum ya )

Tutku hamaratlığın tutmuş ya
Valla brava
Aslında ben de geç yattım ama forumda değildim, pişti olamamışız kısfmet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…