İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

aa tabikide merak edin napimmm mrk edin yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi yaquri kib tatlım allah herkesin kalbinden geçeni kabul etsinnn iyi uykular tatlı rüyalarrr

tamam üşenmiyorum kalkıp hemen yazıyorum canım.. iyi geceler tutkumavi yarın okuyacağım mutlaka:)

dur tüyo vereyim adam akıllı bişi anlatmıcagım kesin ii gecelerrrr çıktım bennn

aa tabikide merak edin napimmm mrk edin yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi yaquri kib tatlım allah herkesin kalbinden geçeni kabul etsinnn iyi uykular tatlı rüyalarrr

Bak bu kız hep böyle yapıyo beni sinir ediyo yaaa :84::84:
Ben şimdi nasıl odaklanıcam derslerime

Tamam canım, git sen uyu.. Allah senin de gönlüne göre versin.
İyi geceler, sen de kendine çoook çook iyi bak. Yarın da işi gücü bitir buraya gel, anlat onu. Ben uyanmadan burda olsun, okuyayım uyanınca

tamam üşenmiyorum kalkıp hemen yazıyorum canım.. iyi geceler tutkumavi yarın okuyacağım mutlaka:)

Bikaç şekil de çiz tatlım, çöpten möpten farketmez. İnsana benzesin yeter
Ben bi de yurt dışında dil eğitimi almak istiyorum. Adalar mı çizmedim, uçaklar mı
Allahım bütün dualarımızı kabul etsin, inşallah

canım gittim çizktirdim 3 5 çöp adam adam araba neyim altına da açıklama yaptım ben ne olur ne olmaz:) ama yağmur durmuş ya:)

Haha iyi yapmışsın canım. Açıklama önemli
Hayır seninki araba olmaz kamyonet olur misal
Ama ben ABD yazdım, benimki Avustralya falan olursa o zaman yandım o sebeple açık açık yazmak önemli

tatlım ben açıklama yaptım yani kendimi zorunda hissettim arabayı çizdim güzel oldu farı marı ama anam içindeki bana benzemedi saçı yoluk oldu e benim saçım düüz:) dedim ben ve arabam yazayım da yanlı birine olmasın kuzenim de araba istiyo çünkü:) bide bi çöp adam kız yazdım ben ve ferit sonrada nolur nolmaz diye ona da parantez içinde ceren yazdım

hahahha

Ben de direkt isim vererek konuştum valla
Hani bu akşam bi yoğunluk var malum. Nolur nolmaz dedim
Töbe yarabbim yaa
Aslında anlaşılmıcak mı kimin ne istediği, anlaşılcak ama işte insan bi ümit bağlanınca dileklere garanti olsun diyo

evet canım bende aynı şekilde düşündüm allah kabul etsin ne diyimm sen hangi ölümde okuyorsun talım?

Amin inş (

Ben insan kaynakları bölümündeyim canım. Yüksek lisans yapıyorum. Tez aşamasındayım ama çok fazla ilerleyemiyorum ya Adapte olamadım bi türlü. Burası da iyice tuz biber ekti yani Her gün yeni bi geyik, yeni bi sorunlu evlilik olayı.. Oku oku, ayrılamıyorum başından

bende canımm ya sorma vizeler varken bile açtım okudum aktif yorum yapan biri değilim aam hergünn takip ediyorum mutlaka kk bağımlılık yapıyor:)

Kesinlikle bağımlılık yapıyo canım ya.. Bu arada birbirimize gaz verelim bari de, arada ders çalışalım bari
İradem sıfırmış benim ya, bunu anladım yani
Senin bölümün ne? Nerde yapıyorsun yüksek lisansı?

malesef canım yüksek lisans değil hala okuyorum ben.vandaym kimya öğretmenliğindeyim.. bence de iyi olur yani gazlamak şart yoksa halim harap elementler arkama dizildi geliyor bende de aynı problem var kk ve tv :) irade sıfır bile değil fizikokimya vizesi ve öyle bi geçer zaman ki arasında seçim yaptım ve diziyi seçti

sağol canım hoşeldin:)

Enem ben neden öyle yanlış anladım ki acaba :26: Neyse canım olsun, önemli olan okumak
Valla şu yemek yarışmalarını bile deli gibi izliyorum ya. Sırf ders çalışmamak için, Susam Sokağı başlasa onu bile izlicem yani
Gerçi onun dersle alakası yok, onu çok seviyorum. Her türlü izlerim. Yanlış oldu, pardon

yaptığın seçime bakılırsa, Van ı çok sevdin galiba......
hoş orada da deniz aranmadığından katlanılasıdır belki.....benim kızım bir izmir li olarak başkentte okuyunca üni yi 4/4 yapmıştı....bir an önce denize kavuşsun diye...:82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…