- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- 323
yaptığın seçime bakılırsa, Van ı çok sevdin galiba......
Valla canım ya..
Bi de İzmir'in o güzelim, kışın bile bahar gibi olan havasını bırakıp, Van'ın soğuna gitmek zor olmuştur herhalde..
Uuu beybi
Zaten İzmirli olup da bu başlığa kayıtsız kalabilecek bi kız yoktur bu sitede bence ya
van ı sevmedim desem yalan sevdim ama arkadaş ortamı falan çok kötü ilk sene kazandım olsun dedim her yer bizim vatanımız falan gittim..
zor oldu canım çok zor karla tanıştım buzda yürümeyi öğrendim düşmek kalkmak kulaklarım koptu sanmak küçük parmağımı dondu zannetmek uyuşunca soğuktan o sıcacık yataktan kalkıp buz gibi soğuğa çıkmak çok zor.. daha bir sürü şey birde bizim insanımız çok farklı yaa ben çok arıyorum gülen yüzü olaysız sakin rutin günleri.. ama deniz dedikleri koccaman bir göl var öyle ki çevresinde arabayla 4 5 saatte ancak dolaşıyorsun sahilleri falan var kampüste göl kenar iyi gibi ama ne bileyim bülbül altın kafese koymuşlar illede
bence de.....
izmir li olmak demek hangi yaşta olursan ol Sevdalı olmak demek.....İzmir'e.....mesela ben gibi....Anneanne olsan bile......İzmir denildimi kendini lafın olduğu yerin ortasında bulmak gibi....
ben geldimmmbi arkadaş vardı ders fln çalışcaktı bugün gördünüz mü siz
ay evet bende merak ettim hadi anlat dışarı çıkcam birazdan çıkmadan okuyim
yine yoksunuz yaakızlar hep gece mi gelmem lzm sonunda adam beni boşayacakkk ya bugün hava değişken tavırlar içinde aynı benim gibi sözde ben bugün doktora gitcektimm ama kaldı pzt gününe...bi evde rahat bırakmadılar beni tlfn susmadı sabahtan beri....gezmeye gidiyorum bende ay insan bu havada ne giyceginide şaşırıyo ya annemede hediye bakcaktım keşke dün bunuda konuşsaydık şimdi kararsız kaldımm
kız adam boşucak senii allah korusun aaa deli
nasıl bi işkencesin sen
söylediklerimize yaptıklarımıza dikkat edelim de sakata gelmeyelim
aman bak şimdi nişanlıyım fln dedin ya benimde aklıma hep anılarımı getirdin evlilikle beraber 6 sene dile kolay neler var artık bende sen düşünbigün kaynanama kayınpedere çok kızdım gerçi bunu 3 4 ay önce yapmıştım ama girdim onlarda banyoya bi sigara yaktım aglamakla aglamamak arasındayım ellerim fln titriyo sinirden bişi yapmalıydım ay kızlar benden nefret etmiosunuz dimi çamaşır makinası doluydu içinde kaynanamın güzel bluzleri kaynatamın kumaş pantolonları var bende aldım domestosu deterjan gözüne boşalttım kapagını da kapattım....ben eve giderken kaynanam makinayı çalıştırmaya banyoya girdi gülmekten patladımmm ertesi gün hihihhi çok güseldi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?