İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

o psikoloji bende de var tam ders çalışcam kendimi topluyorum tvde birşey yok neti açmayayım falan diyorum kendi kendime ya başım ağrıyor ya uykum geliyor isteğimde var ama ne bileyim olmuyor bir türlü:)

Kızlar ben yatıyorum :/
Yarın mini mini yeğenimin doğum mevlüdü var
Abuela, çok memnun oldum canım. Yarın biraz daha erken gel, bol bol konuşalım (
Cerrocum sana da iyi geceler Yarın hiçbi şey izlemiyoruz, ders çalışıyoruz tamam mı? En az 2 saat
İyi geceler kızlaarr, öptüm

Valla canım ya..
Bi de İzmir'in o güzelim, kışın bile bahar gibi olan havasını bırakıp, Van'ın soğuna gitmek zor olmuştur herhalde..

van ı sevmedim desem yalan sevdim ama arkadaş ortamı falan çok kötü ilk sene kazandım olsun dedim her yer bizim vatanımız falan gittim..
zor oldu canım çok zor karla tanıştım buzda yürümeyi öğrendim düşmek kalkmak kulaklarım koptu sanmak küçük parmağımı dondu zannetmek uyuşunca soğuktan o sıcacık yataktan kalkıp buz gibi soğuğa çıkmak çok zor.. daha bir sürü şey birde bizim insanımız çok farklı yaa ben çok arıyorum gülen yüzü olaysız sakin rutin günleri.. ama deniz dedikleri koccaman bir göl var öyle ki çevresinde arabayla 4 5 saatte ancak dolaşıyorsun sahilleri falan var kampüste göl kenar iyi gibi ama ne bileyim bülbül altın kafese koymuşlar illede

Uuu beybi
Zaten İzmirli olup da bu başlığa kayıtsız kalabilecek bi kız yoktur bu sitede bence ya

bence de.....
izmir li olmak demek hangi yaşta olursan ol Sevdalı olmak demek.....İzmir'e.....mesela ben gibi....Anneanne olsan bile......İzmir denildimi kendini lafın olduğu yerin ortasında bulmak gibi....

iyi geceler canım sana allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.. yarın doğum günüm münasebetiyle çalışmam ben muhtemelen ama cumartesi ertelemek yok canım:)iyi geceler tatlı rüyalar..

Hadi ya.. Arkadaş ortamı da en önemli şey üniversite ortamında
Hele ki böyle uzak yerlerde.. Neyse en azından çevre illere falan gidiyorsundur arada. Doğuya hiç gitmedim amma güzel şehirleri varmış diye duymuştum. Yine de farklı bi kültür tabii. Allah yardımcın olsun canım, ne kadar kaldı bitirmene?
Bu arada iyi eğlenceler diliyorum sana bugün için (

ben geldimmm bi arkadaş vardı ders fln çalışcaktı bugün gördünüz mü siz

ahahhahah
Görmedik, bilmiyoruz
Zaten o kişi kesin ben değilimdir. Zira mevlüt gibi muazzam bi bahane bulmuşum ders çalışmamak için kaçırır mıyım
Hoş geldin bu arada (
Hemen anlat bak ne anlatcaksan ben üstümü değiştirirken, zor bekledim ya bütün gece

ay evet bende merak ettim hadi anlat dışarı çıkcam birazdan çıkmadan okuyim

yine yoksunuz yaa kızlar hep gece mi gelmem lzm sonunda adam beni boşayacakkk ya bugün hava değişken tavırlar içinde aynı benim gibi sözde ben bugün doktora gitcektimm ama kaldı pzt gününe...bi evde rahat bırakmadılar beni tlfn susmadı sabahtan beri....gezmeye gidiyorum bende ay insan bu havada ne giyceginide şaşırıyo ya annemede hediye bakcaktım keşke dün bunuda konuşsaydık şimdi kararsız kaldımm

Laflara bak boy boy sıralamış bize :2:
Halbuse burdayız di mi oslew? peh
Annene takı alabülüsün, küçük ev aletleri alabülüsün.. ama muhtemelen şimdiye kadarki anneler günlerinde bütün mutfak aletlerini almışsındır, eksik bi şey kalmış mı bi düşün bakalım eskiyen falan vardır belki
Onun dışında hmm.. Değişik bi şey olsun istersen, çok sevdiği bi yer varsa, oraya gönderebilirsin 1-2 günlüğüne.. Otelde kalır, kafasını dinler hem 1-2 gün.. oh!

aman bak şimdi nişanlıyım fln dedin ya benimde aklıma hep anılarımı getirdin evlilikle beraber 6 sene dile kolay neler var artık bende sen düşün bigün kaynanama kayınpedere çok kızdım gerçi bunu 3 4 ay önce yapmıştım ama girdim onlarda banyoya bi sigara yaktım aglamakla aglamamak arasındayım ellerim fln titriyo sinirden bişi yapmalıydım ay kızlar benden nefret etmiosunuz dimi çamaşır makinası doluydu içinde kaynanamın güzel bluzleri kaynatamın kumaş pantolonları var bende aldım domestosu deterjan gözüne boşalttım kapagını da kapattım....ben eve giderken kaynanam makinayı çalıştırmaya banyoya girdi gülmekten patladımmm ertesi gün hihihhi çok güseldi yaaaa

hee biz burdayık :)

hataya yeni kompedan açılmış kocaman çok güzel takılar vardı biz anneme kolye küpe aldık ordan 20 TL şık bişi takıyosa öyle bişelerde bakabilirsin

anlatmadan gitme sakıınnnnn

kız adam boşucak senii allah korusun aaa deli
nasıl bi işkencesin sen
söylediklerimize yaptıklarımıza dikkat edelim de sakata gelmeyelim

kız adam boşucak senii allah korusun aaa deli
nasıl bi işkencesin sen
söylediklerimize yaptıklarımıza dikkat edelim de sakata gelmeyelim

aman hayat boş eglen coşşş hem hayat bize ödünç verildi bağışlanmadı o yüzden olmaz diye bişi yok gülmeye ve morale ihtiyacım varsa bunu o an kendim sağlarım

Canıını seven kaaçsıııııaaan
Enem saykoymuş ya bu
Ahaha valla canım bence süpersin ya Gerçi aile büyüklerine böyle yapmamak gerekti ama insan dayanamıyo bazen
Bana benziyosun valla sen. Ben de çok sinirlendiğimde kendime hakim olamam böyle Halbuse çok sakin biriydim eskiden.
E peki sonra noldu? Ne dediler

amaniinnnnn ağzım açık okuyorum haha
aslında senin yaptığın en güzeli keşke hepimiz öyle olabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…