İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

Tabii ki de çalış.. hmm.. madım canım
Yalnız pide yeme rekorunu kırdım sanırım dün O kadar yemişim ki gece uyuyamadım

Ben de iyiyim teşekkürler, evde oturmaya mahkum kaldım şu sıralar doktor tavsiyesiyle, ama mutluyum çok şükür. Sana da afiyet olsun bu arada pideyi bende severim...
Sen İzmir'in neresindensin?

Evde mi oturacaksın? Neden canım? Allah korusun bi şeyin mi var?

Pideyi kim sevmez ki
Ben Çamdibi'nde (Bornova semti) oturuyorum canım. Sen?

kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm :)arkadaşlar aranızda doktor ömer südekana giden yada hakkında bilgisi olan varmı ?

Evde oturucam canım çünkü hamilelik ihtimali var... Ben de Şirinyer'de oturuyorum, işte öle...

Aaaaa ciddi misin?? Allahım inşallah hayırlısıyla bi evlat sahibi olursun ya (
Çok sevindim canımm. Çok tebrik ederim seni. O zaman oturcaksın. Dışarı çıktığını duymayayım

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm :)arkadaşlar aranızda doktor ömer südekana giden yada hakkında bilgisi olan varmı ?

Selam canım (
Bu doktor hakkında benim bi bilgim yok ama istersen sağlık başlığının altında da sor. Belki daha çabuk ve olumlu bi cevap alma şansın daha fazla olur.

Aaaaa ciddi misin?? Allahım inşallah hayırlısıyla bi evlat sahibi olursun ya (
Çok sevindim canımm. Çok tebrik ederim seni. O zaman oturcaksın. Dışarı çıktığını duymayayım

:78::78::78: Hımmm ıhım ıhımmm, ben şimdi dışarıdan geldim de ... Valla kötü bişey için değil, iğne vurdurmak için gittim eczaneye. Sağol canım ama daha tam belli değil, Cuma günü belli olacak, beni de o zamana kadar oturtuyorlar...

Sen ne yapıyorsun, öğrenci misin?

Hehe tamam o kadarına bi şey diyemeyiz. Sağlık için gittin sonuçta
Allahım o zaman inş cuma günü bize hayırlı haberler verirsin kk ailesi, doğurarak çoğalıyor
Evet canım, ben öğrenciyim. Yüksek lisans yapıyorum İzmirde. Tez aşamasındayım şu anda. Eğer adapte olabilirsem, bu yıl bitcek inş okul. Daha da okur muyum bilemiyorum

canım hiiç bir yere gitmedim asosyalim biraz..bir tek erzuruma giderken geçtiğim yerler:)o kadar.yine de fena sayılmaz.eğlence mi:26: ilk kez bir doğum günümü pastasız kutlamasız hediyesiz ve kavgalı geçirdim. unutmak istiyorum dünü.. yazdıklarınızı okudum hele şu çamaşır suyu olayına bayıldım gülmekten
seninde pide yeme rekorun geçmiş rekorlarımı hatırlattı bana birde beni tavuklu pilav rekorum vardı ama

Tamam düne dair hiçbi şey sormayayım o zaman. Eğer paylaşmak istersen sonra anlatırsın
Tavuklu pilav mı?? hahaa nerde yedin ya? Sünnette mi? Orda çok yiyor insan

sünnet mevlütlerinde genellikle keşkek pilav yiyorum da onda rekorum yok:) bebek mevlütleri ev mevlütleri evlillik mevlütleri vs.anlatırım canım

Keşkek mi? Enee ben tadına bile bakmadım onun ya !
Bu mevlüt olayı sırf kilo aldırmak için bence.. O kadar pideyi de ben mevlütte yedim Bi de mevlüdü kendin yapınca hadi kalmasın bozulur falan deyip daha daha yiyosun. Paso yiyosun yani

bende bunu yaşadım doğum gününde insan beklentilere giriyor istemeden...kırılıncada çok zoruna gidior demi anlıyorum ben benim doğum günümde yaptıgımı biliomusunuz siz bi başka konuda paylaşmıştım bilmiosanız anlatırım toplaştıgımızda

Bilmiyorum ben canım. Paylaş
Herkesin hayatında böyle bi doğum günü oluyo sanırım. Benim de olmuştu yalnız geçen bi doğum günüm (

Tutku, yavrus sana msj attım inş açılır. Çünkü hayvan gibi yazdım afedersin

şu doğum gününü paylaş canım ya merak ettim:) gecikmiş bir pastayla yalandan kutlandı bugün ne kıymeti varsa..

aa yokmu yeni maceralar :) heycanla bekliyok

iki gündür canım çıktı sabah 8de evden çıktım gece 11 de evdedim geldim yattım direk sabah 7de kalktım yine 11 de geldim hayatım kaydı :) yarın 12de gitcem neseki dinlenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…