- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- 323
1.saat 1.5 saattir burdayım ulaaaaaa nerdesiniz
eşim o kadar pcyi istiyor sabahtan beri bi 15 20 dk zor verdim ona sürekli çekiştiriyordum hadi ver bugün buluşmam var . ilkgünden söz verip caymak olmaz delikanlı kadına yakışmaz diye
:82::82::82::82::82:
1.saat 1.5 saattir burdayım ulaaaaaa nerdesiniz
eşim o kadar pcyi istiyor sabahtan beri bi 15 20 dk zor verdim ona sürekli çekiştiriyordum hadi ver bugün buluşmam var . ilkgünden söz verip caymak olmaz delikanlı kadına yakışmaz diye
:82::82::82::82::82:
iyi yapmışsın canım bende sürekli giriyorum bakyorum kim var diye kimse yok çıkıyorum
tutkuda burada ama yazmıyor
aman aman ablaya laf etme. ben tırstım yavaştan yavaştan.. ağdasıda hazır hafiye elemanlarıda vardır. sabah bi kalkarız kaş göz ağdalı çek kel aynak.
artık en kötüsünü düşünüyorum yakınımda olmasa bile..
şu an yine anladım ki bekarlık sultanlık.. laptopu paylaşacağım kimsem yok oooh
amaa köpeğim çok sinirleniyor pc başına geçince gelip tuşların üstüne çıkıyor sürekli oyun oynayacakmışız
inanırım inanarım.. eltin görümcen kaynanan kaş almak için bi kere olsun o hatayı yapıp senden rica ederlerse sonunu düşünemiyorum ben
ya o bile ilgi istiyorr beeebak köpekten çok korkarım ama
anaam benimki çok minnak birşey ya daha 7 aylık yorkshire terrier .şirin birşey ama baya ilgi istiyo oynamayınca küsüyor üzülüyor falan oyalıyor beni..
ay kız bende çook korkarım.. annemde ben korkmayayım diye güya beni şey yapıyor diyor ki küççükken kızım bak köpek korkanları anlar kafasından duman çıkar korkanların o görür der.. öyle saldırır derdi. bizim mahallede ufak köpekçik vardı bitane şapkayla dolaşıyordum korkudan.
ay kız bende çook korkarım.. annemde ben korkmayayım diye güya beni şey yapıyor diyor ki küççükken kızım bak köpek korkanları anlar kafasından duman çıkar korkanların o görür der.. öyle saldırır derdi. bizim mahallede ufak köpekçik vardı bitane şapkayla dolaşıyordum korkudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?