İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

iyi yapmışsın canım bende sürekli giriyorum bakyorum kim var diye kimse yok çıkıyorum
tutkuda burada ama yazmıyor

ay sizde mi çekiştiriyosunuz bizde laptopu ikiye bölme noktaasına geldik geçen gün banyoya sokmuştum ordan yazıyodum ama pes etti gidip yattı ben sizi bırakamıyorum

iyi yapmışsın canım bende sürekli giriyorum bakyorum kim var diye kimse yok çıkıyorum
tutkuda burada ama yazmıyor

aman aman ablaya laf etme. ben tırstım yavaştan yavaştan.. ağdasıda hazır hafiye elemanlarıda vardır. sabah bi kalkarız kaş göz ağdalı çek kel aynak.

artık en kötüsünü düşünüyorum yakınımda olmasa bile..

şu an yine anladım ki bekarlık sultanlık.. laptopu paylaşacağım kimsem yok oooh
amaa köpeğim çok sinirleniyor pc başına geçince gelip tuşların üstüne çıkıyor sürekli oyun oynayacakmışız

yok cnm yaa daha nelerrr...ama çok güzel agda yaparım kaş alırım haaa ona göre forumda bi arkadaş daha var neden bize katılmıyor

inanırım inanarım.. eltin görümcen kaynanan kaş almak için bi kere olsun o hatayı yapıp senden rica ederlerse sonunu düşünemiyorum ben

anaam benimki çok minnak birşey ya daha 7 aylık yorkshire terrier .şirin birşey ama baya ilgi istiyo oynamayınca küsüyor üzülüyor falan oyalıyor beni..

inanırım inanarım.. eltin görümcen kaynanan kaş almak için bi kere olsun o hatayı yapıp senden rica ederlerse sonunu düşünemiyorum ben

valla yalvarıyorlar cnm görümceme kızdıgımda bilerek bozmuştum kaşını geçen sene aldırmasın diye...ama yine vazgeçmedi saf

ya o bile ilgi istiyorr beee bak köpekten çok korkarım ama

ay kız bende çook korkarım.. annemde ben korkmayayım diye güya beni şey yapıyor diyor ki küççükken kızım bak köpek korkanları anlar kafasından duman çıkar korkanların o görür der.. öyle saldırır derdi. bizim mahallede ufak köpekçik vardı bitane şapkayla dolaşıyordum korkudan.

ooo güzel akıl şapka ha annede güzel anlatmış bende cojuma böle anlatıcammm

ooo güzel akıl şapka ha annede güzel anlatmış bende cojuma böle anlatıcammm

ay çok güldüüm
ama annen doğru söylemiş çünkü köpekler korkanı anlar hakikaten.insanlar korkunca vücudu bir hormon salgılıyormuş koku duyuları fazla gelişmiş olduğu için köpeklerde bunu duyup daha da üstüne gidiyormuş.benim köpeğim çok sakin ama bir sucu var içeri taşıyım mı diyen ona gıcık oluyor bende gıcık oluyorum ama ben ses çıkarmıyorum sağolsun geçen gün adamın ödünü kopardı kızcaazım

küçükken mahallenin kedisini alırdım çatıya çıkardım onunla.beyaz sulu boyayı suyla karıştırıp süt gibi yapardım.kediye içirmeye çalışırdım kedi içmezdi ama zorlardım kedide yemezdi tabi

ablalarım size bir sorum var siz ikinizde evlisiniz..
direk konuya gireyim..doğru insan olduğunu nasıl anladınız pişman mısınız? ben nasıl anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…