Yea beybiler geldim
La amma konuşmuşsunuz, kaç sayfa yazı okudum hee
Tutku favorimsin, yakmışsın yine ortalığı (
Cerrocum, doğru insanı, doğru zaman geldiğinde anlarsın canım. Bence bu düşünerek anlaşılacak bi şey değil. İçindeki hisleri dinlemenle alakalı bi şey.. Tabii ki aileler, kültür falan da önemli ama nice insan bu özellikler yakın olmasına rağmen mutlu bi evlilik sürdüremiyor. Bu sebeple, bence sen o hissiyatın doğmasını bi bekle, sonra da tutkunun dediği gibi bakarsın uygun musunuz diye..
Bu arada ben de ilkokuldan bi saçmalığımı anlatayım size
Benim çok yakın bi arkadaşım vardı. Süper iyi anlaşırdık. Alt komşumuzun kızı.. Biz bununla karşı sokaktan bi kıza gıcık olurduk acayip şekilde.. Bigün bizim terasta su, makarna, bulgur, kireç, kiremit parçaları falan böyle son derece gereksiz, iğrenç şeyleri birleştirip güya bi yemek hazırladık. Maksadımızda kızı zehirlemekti. O aralar zannediyorum fazla elm sokağı izlemişiz, beynimiz pelte olmuşNeyse biz bu karışımı yaptık. Yaz zamanıydı, bütün çocuklar dışarda.. Bu karışımı tabağıyla birlikte bi gazete kağıdına sardık, onların sokağın girişine bıraktık. Sanki kız onun için koyduğumuzu anlıcak da gelip alacak.. Neyse.. sonra koşa koşa kendi sokağımıza gittik, pusuya yattık.. Bekliyoruz, kız sürekli ip atlıyo. Bekle beke bayıldık artık. Akşam oldu. Annemler de eve çağırdı ama biz hala kesin oyundan sonra almış yemiştir diye düşünüyoruz Ertesi gün sokakta kızı gene ip atlarken görünce şok olmuştuk.. Nasıl ölmez ya, mahallenin başına bıraktık, yemiş olması gerek falan demiştik.
Bu da böyle anımdı, anlattım rahatladım :76::76:
Ek yapayım bi de; o günden sonra kimseye böyle bi plan uygulamadık elbette ki eheh
kızlar bende bişey anlatayım. anneannemle kardeşi(teyzem) çok yakın oturuyorlardı 1 sokak falan bende sürekli teyzemle anneannem arası mekik dokurdum:) bi gün teyzeme gittim oturuyoruz canım sağolsun çok sever beni şu bastırarak açılan amerikan aspirinlerinden vardı.teyze aç dedim yok olmaz kızım ilaç dedi. ben yalvar yakar yalvar yakar aç nolur bakcam hemen kapatcaz dedim.açtı teyzem baktırdı bu sefer elime ver elime ver falan. napsın dayanamadı verdi. o sırada telefon çaldı bende hemen hooop 5 6 tane içtim kızmasın diye de söylemedim al tamam hiç güzel değil dedim ben gidiyom kaçtım eve. böyle suçlu suçlu oturuyorum annem hemen anladı bi halt ettiğimi sordu ısrar falan.. dedim teyzem bana zorla eniştemin haplarından içirdi içmem dedim ama yine de içirdibaşın mı ağrıyodu dedi yook dedim illa iç iç dedi içtim hemde çok dedim annemde teyzemi aramıştı ne içirdin kaç tane içirdin diye garibim teyzem koşa koşa gelmişti ağlayarak valla ben içirmedim falan diye canım yaa üzüldüm şimdi bak
birde benim adım çıkmış ben daha zehir olaylarına girmedim bile.sen çocukluktan girmişin yavrum
Hee bi de bugün babamla aramızda şöyle bi diyalog geçti. Yarıldık akşam akşam;
Olay Pascal- Nihat kavgası.. Babam izlememiş görüntüleri, işyerinde duyduğu kadarıyla geldi bize anlattı.. Nedeni, nasıl oldu, kim kimi dövdü vs.. Tabii babam hasta beşiktaşlı olduğundan kesinlikle Pascal dövdü, ağzını burnunu kırdı hatta Nihat'ınKİmse itiraz edemiyo
Babam anlatıyo;
-Ya işte Pascal'ı 10 kişi zor tutmuş ("10 kişi").. Nihat zor kaçmış elinden. Dereye girip çıkmış Nouma, sonra bi daha dövmüş..
+Evet baba öyle olmuş..
Bu sırada abim;
* neden çıkmış ki kavga?
+Ya Nihat, Ebru Destan'a kaşar demiş heraldaysa
-(ve babam), Nouma'nın Ebru Kaşar'la bi ilişkisi mi var acaba?
Ve biz toptan; ahahahksajfjfİLdoljdjfk gibi bi efektle yarıldık.. Yazık adamcağız, ay kaşar değil, Destan dicektim dedi sonradan.. yirim (
anaaaa bebişim gelmiş yorumlar bile yapmışşşya hayatım nasıl anlarım dedi bende bu soruları sor dedim kendine..onlar asıl çookkkk önemli evlilik tecrübesi edinmiş olarak bunları söyledim direkt.çünkü arkadaş en başta sevmenin tek başına yeterli olmadıgını anladıgını diger nelerin düşünülmesi degerlendirilmesi gerektigini sormuş..
Haha valla hee (
Ben coşup sönmüşüm, sen sonradan coşmuşun
10 kişi yok ki orda yaaaa ebru kaşar hahahahaha bende bjk liyim babadan yani.ama olayın nasıl oldugu konusuna karışmam
Aynen zıvaynen, ben de beşiktaşlıyım..
Hatta ben ortaokula kadar Galatasaraylıydım. Sonra babam harçlığını arttırcam bak Beşiktaşlı ol deyince, paranın yüzü sıcak tabii, cart diye geçiverdim Beşiktaş'a..
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
son bi anı daha sonra ben kaçar. açıldım mı ne:78:
bizim mahallede bi çocuk vardı herkesin içinde cerrodoksini seviyom ha seviyom herkese duyurmuş allahım yarabbim dedim sokağa çıkıyorum 10 dakika çoluk çocuk bile abla abla işte bu böyle böyle.iyice gıcık oldum.bunlar bizim balkonun önünde mahalle maçı yapardı. bi gün gene yaptılar bizim balkonun altına otudu napsam napsam gittim enjektöre çamaşır suyu çektim
tepeden bunun sırtına nişan aldım pısst pısstt attırıyorum
farketmedi tabi bu yazın sıcak terlemiş. sonra ayağa kalktı bende sabırla bekliyorum
ayyy nasıl olmuş o forma sonra üzüldüm ama içim soğumuştu yani nolduğunuda hiç anlamamıştı
Sen de etkili olan şey neydi?
çıkmam gerekiyor kızlar...uykum kaçtı yine.yarın doktora gidip bacaklarımı ayıracagımı düşünmenin psikolojisi içersindeyim:44:ama güzeldi her gece oldugu gibi yine eglendim.size yeni bir konu açıcam aglama duvarı.herkes kime kızdıysa,sinirlendiyse kırıldıysa ona yazıyormuş gibi yazıp çıkacak.rahatlayacagız bu şekilde
kızlar benim kociş illa kahvaltılık bişeyler yiyelim diyip tutturdu.. yazdım ama net yoktu.. ay kıskanıyor sizi.. şakadan mı bilmem ciddimi bilmem gülerek beni ihmal ediyorsun diyorkıskançç
güya rejim yapıyorum ama kocam olacak aşkımyüzünden böle gecenin bi köründe yiiyorum bende.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?