İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

birde benim adım çıkmış ben daha zehir olaylarına girmedim bile.sen çocukluktan girmişin yavrum

Hee bi de bugün babamla aramızda şöyle bi diyalog geçti. Yarıldık akşam akşam;

Olay Pascal- Nihat kavgası.. Babam izlememiş görüntüleri, işyerinde duyduğu kadarıyla geldi bize anlattı.. Nedeni, nasıl oldu, kim kimi dövdü vs.. Tabii babam hasta beşiktaşlı olduğundan kesinlikle Pascal dövdü, ağzını burnunu kırdı hatta Nihat'ın Kİmse itiraz edemiyo

Babam anlatıyo;
-Ya işte Pascal'ı 10 kişi zor tutmuş ("10 kişi").. Nihat zor kaçmış elinden. Dereye girip çıkmış Nouma, sonra bi daha dövmüş..
+Evet baba öyle olmuş..
Bu sırada abim;
* neden çıkmış ki kavga?
+Ya Nihat, Ebru Destan'a kaşar demiş heraldaysa
-(ve babam), Nouma'nın Ebru Kaşar'la bi ilişkisi mi var acaba?
Ve biz toptan; ahahahksajfjfİLdoljdjfk gibi bi efektle yarıldık.. Yazık adamcağız, ay kaşar değil, Destan dicektim dedi sonradan.. yirim (

psiko egilimi varmış yani o zamandan

10 kişi yok ki orda yaaaa ebru kaşar hahahahaha bende bjk liyim babadan yani.ama olayın nasıl oldugu konusuna karışmam

son bi anı daha sonra ben kaçar. açıldım mı ne:78:
bizim mahallede bi çocuk vardı herkesin içinde cerrodoksini seviyom ha seviyom herkese duyurmuş allahım yarabbim dedim sokağa çıkıyorum 10 dakika çoluk çocuk bile abla abla işte bu böyle böyle.iyice gıcık oldum.bunlar bizim balkonun önünde mahalle maçı yapardı. bi gün gene yaptılar bizim balkonun altına otudu napsam napsam gittim enjektöre çamaşır suyu çektim
tepeden bunun sırtına nişan aldım pısst pısstt attırıyorum
farketmedi tabi bu yazın sıcak terlemiş. sonra ayağa kalktı bende sabırla bekliyorum
ayyy nasıl olmuş o forma sonra üzüldüm ama içim soğumuştu yani nolduğunuda hiç anlamamıştı

He pardon canım ya.. Ben artık neremle anladıysam kafama göre yorum yapmışım.. Tabii ki haklısın o konuda..

10 kişi yok ki orda yaaaa ebru kaşar hahahahaha bende bjk liyim babadan yani.ama olayın nasıl oldugu konusuna karışmam

Aynen zıvaynen, ben de beşiktaşlıyım..
Hatta ben ortaokula kadar Galatasaraylıydım. Sonra babam harçlığını arttırcam bak Beşiktaşlı ol deyince, paranın yüzü sıcak tabii, cart diye geçiverdim Beşiktaş'a..

Enee valla yazık etmişin çocuğa

Bu arada, hayır canım, tabii ki çalış(a)madım

çıkmam gerekiyor kızlar...uykum kaçtı yine.yarın doktora gidip bacaklarımı ayıracagımı düşünmenin psikolojisi içersindeyim:44:ama güzeldi her gece oldugu gibi yine eglendim.size yeni bir konu açıcam aglama duvarı.herkes kime kızdıysa,sinirlendiyse kırıldıysa ona yazıyormuş gibi yazıp çıkacak.rahatlayacagız bu şekilde

kızlar benim kociş illa kahvaltılık bişeyler yiyelim diyip tutturdu.. yazdım ama net yoktu.. ay kıskanıyor sizi.. şakadan mı bilmem ciddimi bilmem gülerek beni ihmal ediyorsun diyor kıskançç

güya rejim yapıyorum ama kocam olacak aşkımyüzünden böle gecenin bi köründe yiiyorum bende.. :/

O zaman en çok ben doldururum ya kesin
Ama kızana sinirlenene çeşitli intikam yolları da açıklayalım, öneriler getirelim. Böylece kendimizi geliştirmiş oluruz

çok güldüm tabiki çalışmadım:) hehe.. yazık ettim ama bak o zmandan belliymiş kimyacı olcağım demi kimyasal çalışmışım.. kızlar bişey sorcam siz kaçta yatıyorsunuz? ben 4 civarı yatıp sabah ta kalkamayıp okula gidemiyorum da napcam??yatınca uyuyamıyorum zaten 4e kadar sabahta kendimi öldürsem kalkamıyorum kalkıncada ilk oturmamda oturduğum yerde uyuyorum nasıl çözeceğim bu işi öneriniz var mı bu arada bugün danışma günüm oldu benimde yaaa

haklı belki ilgi istediginden psikolojik acıkmıştır aman benimkide uyuyor işte napsın koparamadı beni burdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…